Şimdi Ara

OLAY 2GB PAKETI - YENİ GELENLERE (HY 400 DK + HY 1000 SMS + 2 GB) 23 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
10.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TTNet i felan arayamayiz bu tarifede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldız genç de 500 dk diyor da 250 turkcell 250 diğer operatör, burdaki 400 hepsi mi her yöne?

• quote:

Orijinalden alıntı: GeoMatrix

Yıldız genç de 500 dk diyor da 250 turkcell 250 diğer operatör, burdaki 400 hepsi mi her yöne?

Bahsettiginiz paket yildiz pakettir. Yildiz genc degil. Ayrica 500dk her yonedir. 250+250 seklinde degil. Olay 2gb da bulunan 400dk da her yonedir.

• 5aht3 kullanıcısına yanıt
    Çok önemli bir konuya değinmiş arkadaş. Bu sebepten faturalıda zor biten internet ve konuşma paketleriniz faturasızda eriyip gidiyor çabucak.
  • pampilo P kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle
    Faturasızlara üvey evlat muamelesi yapılıyor
    Ses paketlerinde 60 sn
    ve
    Net paketlerindeki 100 kb/sn
    olayı büyük sıkıntı
    BTK bi müdahale etmeli ama halkı düşünen kim

• 444'lü numaraları ararken dakikalardan düşmemesi saçmalık olmuş. Bu 444'lü numaraları arama bir aralar sorun olmuştu, sonra BTK kararıyla çözülmüştü bu şimdi ne alaka
  • Bu paketi aldim kac ay devam edecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derniere

Bu paketi aldim kac ay devam edecek

12 ay

• Eski üyeler hep mağdur :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Eski üyeler hep mağdur :(

Ben hattı kendi üzerime aldım, almadan önce mh aradım yeni hat almışsınız gibi bu kampanyadan yararlanabilirsiniz dediler ama hattı üzerimize aldık, kampanyadan yararlanamadık. Şimdi kampanya arıyorum, 3 ay sonra turkcellden giderim.
  • Benim yarın geçişim tamamlanacak turkcelle hangi paketi seçmem daha mantıklı ? 444 lüyü arayabilen tarife hangisi ?
  • arkadaşlar aman dikkat 23 liraya paket güzel de bi 444'lü numara aradınız mı ocağınıza incir ağacı diker. Arkadaşlar uyarmasa ben bu pakete geçmeyi düşünüyordum yıldız ek genci 1 yıl kullandım süre dolunca operatör değiştirdim 1 aylık süre dolunca buna geçerim diyordum vazgeçtim yıldız ek genci 1 yıl daha alabiliyormuşuz ''süper tarife olmak şartı ile''. Bu 25'lik bence çok iyi paket internetin adam akıllı çektiği tek operatör zaten evin içinde de. Yaş sınırı da yok 2 tl daha verin 25 tl'ye hem bu paketten 100 dk fazla olsun hem de 444'lü aramalar paketten düşsün. Aynı paketi daha önce 1 yıl kullanmış biri olarak değerlendirmenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 20 Temmuz 2015; 16:57:23 >
  • 29 TEMMUZDA TURKCELL BAYİSİNE GİDİP Avea'dan Yıldız Gençe geçmek istediğimi söyledim, vitrin ilanlarında görmüştüm. Türkcell sim kartı aldım. Bugün forumda Olay 2GB paketini farkettim. 2 Ağustosta YILDIZ GENC YAZIP 2222YE göndermek yerine 2GB OLAY yazıp 2222ye göndermeyi düşünüyorum. Aksilik olur mu?
  • Aksilik olmaz yapabilirsiniz

• Arkadaşlar 500 dk 1000 sms 2 gb nasıl yapılıyor arkadaşlar hattımı yeni taşıdım nereye mesaj atacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist19

Arkadaşlar 500 dk 1000 sms 2 gb nasıl yapılıyor arkadaşlar hattımı yeni taşıdım nereye mesaj atacağım

http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/tarife/kacmaz-2gb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar

Yıldız 500 Paketi+Yıldız Ek Genç Paketi
    ve

Olay 2GB paketi arasında kaldım.aslında olay 2 gb paketindeki 400 dakika konuşma da bana yetiyor sms ile işim olmaz.500 dakika olması dışında yıldız paketinin bir artısı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espv -- 12 Ağustos 2015; 13:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espv

arkadaşlar

Yıldız 500 Paketi+Yıldız Ek Genç Paketi
    ve

Olay 2GB paketi arasında kaldım.aslında olay 2 gb paketindeki 400 dakika konuşma da bana yetiyor sms ile işim olmaz.500 dakika olması dışında yıldız paketinin bir artısı var mı?

Bu paket daha iyi

• Bimcell 2 li büyük paket (6 sn bazlı) ve 20 TL yüklemeye 500 sms veriyor. 600 dk 500 sms 2 gb net 23 TL *Bu daha iyi değil mi?

• İnternet ya da konuşma diyelim 20. günde bitti. İlave 1GB ya da 100 dk. gibi birşeyler alınabiliyor mu dönem sonuna kadar?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.