Şimdi Ara

OLAY 2GB PAKETI - YENİ GELENLERE (HY 400 DK + HY 1000 SMS + 2 GB) 23 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
10.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbil

Yeni hazır kartların fiyatı nedir?

Tavsiye edilen satış fiyatı 51 TL civarında ama bazı bayilerde (satış kotoları, stok durumu, aylık hedefler gibi nedenlerle) daha uygun fiyatlarda satıldığını görebilirsin.

Tanışma setleri içeren teklifler varsa ilk ay TL/konuşma hediyeli olarak da açtırabilirsin.
  • 5aht3 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.

• Olay 2GB paketinde 444'lü numaraların dakikadan düşüp düşmediği konusunda hala kararsız olan varsa
    Tarafımdan bizzat denenmiştir
    444'lü hat aramaları dakikadan düşüyor, emin olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asceticc -- 19 Ekim 2015; 11:24:33 >
  • Geçen gün reklamlarda görmüştüm 500 dk 1000sms 4gb internet (2 gb gece) olarak. Aradım biraz bulamadım bu paketten. Nereye ne yazıp da kullanacağız bu paketi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

Geçen gün reklamlarda görmüştüm 500 dk 1000sms 4gb internet (2 gb gece) olarak. Aradım biraz bulamadım bu paketten. Nereye ne yazıp da kullanacağız bu paketi?

Normalde varolan Yıldız 500 (19TL) + Yıldız ek genç paket (6 TL) aldıysan/alacaksan genç turkcell kriterlerini sağlıyorsan gece 2GB hediyesini alabilirisin:

GECE2GB yazıp 2222'ye SMS göndererek ya da genç turkcell uygulamasını indirip ordan tanımlatarak.
    Toplamda 500dk 1000SMS 2GB + 2GB 4GB = 25 TL oluyor. Gece hediyesi için en son 31 Ocak'ta yenilenir diyor bilgin olsun.

Not: 90 günden uzun süredir Turkcell'deysen sadece uygulamadan oluyor, SMS işe yaramayabilir.

Gece hediyesinin birlikte alınabildiği diğer paketler ve tüm detaylar için:

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/gnctrkcll-gece-internet-kampanyasi?place=autocomplete&q=gece

• 5aht3 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, Yıldız 500 için talep yolladım kabul edilmedi. Sanırım yaştan dolayı. Olay 2 gb paketine geçtim ve Gece2Gb için de talep yolladım kabul edildi. Yani 400dk 1000sms 4gb (2 GB gece) 23 tl oldu. Gece2Gb kampanyası sadece yıldız 500'e özel değil beyler. Olay 2 GB paketini de kapsıyor bilginiz olsun.
  • quote:

Teşekkür ederim, Yıldız 500 için talep yolladım kabul edilmedi. Sanırım yaştan dolayı. Olay 2 gb paketine geçtim ve Gece2Gb için de talep yolladım kabul edildi. Yani 400dk 1000sms 4gb (2 GB gece) 23 tl oldu. Gece2Gb kampanyası sadece yıldız 500'e özel değil beyler. Olay 2 GB paketini de kapsıyor bilginiz olsun.

Yıdız 500 ve beraber alınan ek genç paketi genç tarifeye kapalı şu anda (her ne kadar içinde genç kelimesi geçse de). 25 yaş altıysanız direk süper tarife ile alıp gece hediyesini alınabiliyor.

Olay 2GB genç tarife ile alınabiliyor yanına gece hediyesi de eklenebilir, sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5aht3

quote:

Geçen gün reklamlarda görmüştüm 500 dk 1000sms 4gb internet (2 gb gece) olarak. Aradım biraz bulamadım bu paketten. Nereye ne yazıp da kullanacağız bu paketi?

Normalde varolan Yıldız 500 (19TL) + Yıldız ek genç paket (6 TL) aldıysan/alacaksan genç turkcell kriterlerini sağlıyorsan gece 2GB hediyesini alabilirisin:

GECE2GB yazıp 2222'ye SMS göndererek ya da genç turkcell uygulamasını indirip ordan tanımlatarak.
    Toplamda 500dk 1000SMS 2GB + 2GB 4GB = 25 TL oluyor. Gece hediyesi için en son 31 Ocak'ta yenilenir diyor bilgin olsun.

Not: 90 günden uzun süredir Turkcell'deysen sadece uygulamadan oluyor, SMS işe yaramayabilir.

Gece hediyesinin birlikte alınabildiği diğer paketler ve tüm detaylar için:

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/gnctrkcll-gece-internet-kampanyasi?place=autocomplete&q=gece

Genç turkcell kriterleri dediğiniz 25 yaşın altında olmak mı., ben üstündeyim de tc no falan mı göndericeğiz. Kardeşimin kini yollayacam da o halde.. Yoksa hiç bulaşmayayım yıldız pakete.

• bu tarife için yaş sınırı var mı? hat annemin üstüne olmazsa kendi üstüme aldırıp buna geçeyim
  • Beyler bu tarife 90 gün içinde turkcel e geçenler için geçerli ben kullanıyorum menunum

• Hakkim bitti sanirim artik yenilemiyor baska f/p paket bulucaz.Turkcellde tek fp paket bu arkadaslar suan normal bir kullanıcı olarak kendime paket ariyorum fiyatlar sıcak değil.

• Peki paketin sona ermesinden önce veya sonra Turkcell'den herhangi size özel bir teklif aldınız mı? Sonuçta bu paketten sonra çoğu müşteri numara taşıyor. Turkcell bunun önüne geçmek için adım atmıyor mu?
  • pttcell alıma kapanan 14tl 256mb sınırsız faturalıdan bu tarifeye geçmek akıl karı mıdır? Ne dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asceticc

Peki paketin sona ermesinden önce veya sonra Turkcell'den herhangi size özel bir teklif aldınız mı? Sonuçta bu paketten sonra çoğu müşteri numara taşıyor. Turkcell bunun önüne geçmek için adım atmıyor mu?

Hicbir mesaj almadim hocam normal turkcell kullanicisi haline geçtim paket bitiminin gecesinde mesaj attilar ve yenileyemedim diger paketler pek uygun degil sanirim bir sonraki ay vodafone a geçeceğim ayni kampanya ordada mevcut fakat turkcell cekimi ve hizinin ne kadari olur bilemiyorum.

• bende bugün geçtim bu pakete, simkart kilidini kaldırmak için bankaları aradım 0850'li numaralarda paketten düşüyor yukarı da soran olmuş.
  • Ben de Avea'dan Turkcell'in Olay 2 GB tarifesine geçiş yapmak istiyorum. Numara taşıma yaptığımızda Turkcell 4.5G uyumlu sim kart mı veriyor yoksa 3G uyumlu mu (micro sim kart veriyor mu?) ? 4.5G uyumlu kart almak için herhangi bir istekte bulunmak gerekiyor mu? Micro Sİm kartBir de benim fatura dönemim her ayın 9. Avea ile taahhütüm 2 ay önce bitti, Kasım 9'da yeni fatura dönemine girmeden geçiş yapabilir miyim Turkcell'e?
  • Ben de bugun basvurumu yaptim. 4,5g uyumlu sim kart verdiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bugün gittim bayiye ve üçlü sim 64k 4G LTE sim kart verdiler. Üzerinde 4.5G yazmıyor ama bu kart 4.5G destekli midir?
  • Arkadaslar merhaba ben vodofone abonesiydim taahhutum bitti bu tarifeyi gordum bi de turkcell i deneyeyim dedim fiyat da cazip geldi ve gecen hafta gectim. Biliyorsunuz artik sms in hatta dakikaklarin bile fazla onemi kalmadi artik hepimiz daha cok saglanan internete bakiyoruz. Ben su 1 haftalik interneti deneme suremde kac kere telefona bakarak bu ne rezalet dedim, yani ya bu tarifeye ozel olarak bu internet yavas ya da turkcell in internetine iyi diyenler hayatinda hic vodafone kullanmamis. Ya haber okuyorum basiyorum doger sayfa 4.5 saniyede geliyor tam bir rezalet .Allahtan bu hatta taahhut vermemisim simdi yeni vodafone kampanyalari kovaliyorum gecmeyi dusunenlere internet hakkinda bilgi vermek icin yazdim hiz o onemliyse sizin icin hic gecmeyin bu tarifeye.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.