Şimdi Ara

OLAY 2GB PAKETI - YENİ GELENLERE (HY 400 DK + HY 1000 SMS + 2 GB) 23 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
10.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turkcell kontörlünün interneti en fazla 7 MBps geliyor zaten yazıyordu kampanya şartlarında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismpkr

Arkadaslar merhaba ben vodofone abonesiydim taahhutum bitti bu tarifeyi gordum bi de turkcell i deneyeyim dedim fiyat da cazip geldi ve gecen hafta gectim. Biliyorsunuz artik sms in hatta dakikaklarin bile fazla onemi kalmadi artik hepimiz daha cok saglanan internete bakiyoruz. Ben su 1 haftalik interneti deneme suremde kac kere telefona bakarak bu ne rezalet dedim, yani ya bu tarifeye ozel olarak bu internet yavas ya da turkcell in internetine iyi diyenler hayatinda hic vodafone kullanmamis. Ya haber okuyorum basiyorum doger sayfa 4.5 saniyede geliyor tam bir rezalet .Allahtan bu hatta taahhut vermemisim simdi yeni vodafone kampanyalari kovaliyorum gecmeyi dusunenlere internet hakkinda bilgi vermek icin yazdim hiz o onemliyse sizin icin hic gecmeyin bu tarifeye.

Senin kullandığın tarifede ucuz olduğundan hız sınırı var turkcell turbo net alıcaksın internetim uçsun diyorsan.. Öyle her olay foruma yazılmaz iyice araştırmadan.

Bir diğer nokta vodafone iyi diyorsun ama benim olduğum yerde hastanede çekmiyor vodafone ne yapıcaz turkcell full çekiyor.

• Gece 2 gb var. Ayrica bip uygulamasini yukleyenlere 1 gb internet veriliyormus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

Bende 6.80 civarında alıyorum yildiz ek genç ten geçtim fark yok 500dk ve 444 numaraların dışında
    Son iki aylık kullanım datalarımı inceledim. Detaylı döküm olduğu için bir de 100 kb periyotlara yuvarlayıp hesapladım.

Gerçek kullanım | 100kb yuvarlanmış | Fark
    4411 MB | 4443 MB | 32 MB
    3388 MB | 3412 MB | 24 MB

Avea'nın interneti rezil diyorlar. Halihazırda Vodafone olduğum için hiçbir kampanyadan faydalanamıyorum. Bu nedenle Turkcell'e geçmeye karar verdim. 100 kb periyotlardan korkmaya gerek yok gibi. 2 ay kullanıp dataları tekrar paylaşırım.
  • Arkadaşlar,gece 2 gb paketi için mesaj attım ama bu olay2gb paketime verilmediğini yazdı
    Siz nasıl aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Arkadaşlar,gece 2 gb paketi için mesaj attım ama bu olay2gb paketime verilmediğini yazdı
    Siz nasıl aldınız?
    Numaramı Vodafone'dan Turkcell'e taşımak istiyorum. Taşıma yaparken ücret ödüyor muyuz ve hat babamın üzerine, genç turkcell'e geçmeme gibi bi ihtimal var mı? Ayrıca sadece Turkcell'e geçip 1 ay içinde mi bu pakete geçiyoruz, yoksa numarayı Turkcell'e taşırken mi yapıyoruz? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A C O

Numaramı Vodafone'dan Turkcell'e taşımak istiyorum. Taşıma yaparken ücret ödüyor muyuz ve hat babamın üzerine, genç turkcell'e geçmeme gibi bi ihtimal var mı? Ayrıca sadece Turkcell'e geçip 1 ay içinde mi bu pakete geçiyoruz, yoksa numarayı Turkcell'e taşırken mi yapıyoruz? Teşekkürler.

Hattı taşırken kendi kimlik numaranı verirsen genç tarifeden açılır,
    ve
    bayiye OLAY 2GB paketi alacam dersin
    Taşıma gerçekleştirğinde 25 tl yüklersen bu paket yüklenecek
  • @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • Taşıma ücretsiz, numara taşıdıktan sonra da paketi mesaj yoluyla alabilirsiniz, babanızın adına olan hatta kendinizi kullanıcı olarak tanımlayabilirsiniz, GNC yazıp TC numaranızı ekleyip 2222'ye gönderiyorsunuz.
  • Asceticc kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

quote:

Arkadaslar merhaba ben vodofone abonesiydim taahhutum bitti bu tarifeyi gordum bi de turkcell i deneyeyim dedim fiyat da cazip geldi ve gecen hafta gectim. Biliyorsunuz artik sms in hatta dakikaklarin bile fazla onemi kalmadi artik hepimiz daha cok saglanan internete bakiyoruz. Ben su 1 haftalik interneti deneme suremde kac kere telefona bakarak bu ne rezalet dedim, yani ya bu tarifeye ozel olarak bu internet yavas ya da turkcell in internetine iyi diyenler hayatinda hic vodafone kullanmamis. Ya haber okuyorum basiyorum doger sayfa 4.5 saniyede geliyor tam bir rezalet .Allahtan bu hatta taahhut vermemisim simdi yeni vodafone kampanyalari kovaliyorum gecmeyi dusunenlere internet hakkinda bilgi vermek icin yazdim hiz o onemliyse sizin icin hic gecmeyin bu tarifeye.

Senin kullandığın tarifede ucuz olduğundan hız sınırı var turkcell turbo net alıcaksın internetim uçsun diyorsan.. Öyle her olay foruma yazılmaz iyice araştırmadan.

Bir diğer nokta vodafone iyi diyorsun ama benim olduğum yerde hastanede çekmiyor vodafone ne yapıcaz turkcell full çekiyor.

Ucuz olani ne kardesim kampanyayi yapan Turkcell musteriyi isteyen Turkcell kampanyayi yaparken 23 lira demesini biliyor tum sartlari okudum ben internetin yavas olacağına dair bir bilgi yok ayrica vodafone da 10 liralik kampanyada da ineternet ayni 50 liralik kampanyada da fazla para vererek bir iş mi yaptim zannediyorsunuz zaten internet genel olarak ulkede pahalli iken bi de Turkcell tarife 23 lira diye interneti kotu kalitede veriyorsa o Turkcell in rezilligidir. Anlamiyorum sanki Turkcell den kazanciniz var sadece bu tarifede boyle bir sorun olduğunu belirttim dusunen arkadaslar icin .

• quote:

quote:

quote:

Ucuz olani ne kardesim kampanyayi yapan Turkcell musteriyi isteyen Turkcell kampanyayi yaparken 23 lira demesini biliyor tum sartlari okudum ben internetin yavas olacağına dair bir bilgi yok ayrica vodafone da 10 liralik kampanyada da ineternet ayni 50 liralik kampanyada da fazla para vererek bir iş mi yaptim zannediyorsunuz zaten internet genel olarak ulkede pahalli iken bi de Turkcell tarife 23 lira diye interneti kotu kalitede veriyorsa o Turkcell in rezilligidir. Anlamiyorum sanki Turkcell den kazanciniz var sadece bu tarifede boyle bir sorun olduğunu belirttim dusunen arkadaslar icin .

Şartları iyi okumamışsınız hocam demek internet konusunda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şartları iyi okumamışsınız hocam demek internet konusunda.

Alıntıları Göster
    Bu tarifeyi kullanan arkadaşlar internetteki hız sınırlaması günlük kullanımda sıkıntı çıkartıyor mu diğer operatörlere göre?

• quote:

Orijinalden alıntı: recklai

Bu tarifeyi kullanan arkadaşlar internetteki hız sınırlaması günlük kullanımda sıkıntı çıkartıyor mu diğer operatörlere göre?

Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

Hayır.

Teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

Hayır.

Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    hız testi koyabilecek olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

hız testi koyabilecek olan var mı?

Download hızı 4.74 mbps çıktı ama resim ekleyemedim
  • 15 ocakta bitecek yaziyor kampanyadq
    sonrasinda daha iyi bir şey gelir mi
    numara taşımayi düşünüyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

15 ocakta bitecek yaziyor kampanyadq
    sonrasinda daha iyi bir şey gelir mi
    numara taşımayi düşünüyorum da

Yeni bir kampanya yapabilirler
    Ama bundan iyi mi olur kötü mü.. bilemeyiz
    Bekleyin derim
  • canınıyerim kullanıcısına yanıt
    Ben de 4G öncesi son bir geçiş yapmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.