Şimdi Ara

OLAY 2GB PAKETI - YENİ GELENLERE (HY 400 DK + HY 1000 SMS + 2 GB) 23 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
10.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de numara taşımak için baş vurdum. Bimcell kullanıyordum. istanbul içi iyi fakat şehir dışında özellikle yolda sıkıntılı.Bakalım inşallah Turkcell pişman etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi out -- 30 Eylül 2015; 9:31:15 >
  • Şu yıldız ek genç paketi nasıl oluyor..

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-ek-genc-paketi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone kullanıyorum, semtimde 3G'de epeydir sıkıntı var. bir türlü giderilemedi ben de bugün Turkcell'e geçiş için başvurdum.

Çok Olay Paketi ve Yıldız Genç Paket arasında kaldım. Son yorumlardan anlaşılan o ki her iki pakette de 444'lü numaralar aranınca her yöne dakikalardan düşüyor, doğru mudur?
  • Hy400 dk olanda dakikadan düşüyor, diğerini bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, peki Çok Olay Paket açıklamalarında 12 kez yenilecektir diyor, sonrasında pakete zam falan yapılıp tekrar verilir mi yoksa yeni bir pakete mi bakacaz bir de Yıldız Genç Pakette böyle bir durum sözkonusu mu?
  • arkadaşlar bu tarife de internet ücretlendirilmesi 100kb olduğundan kota sıkıntısı yaşayan var mı? çok fark ediyor mu ona göre avea da kalmayı düşünüyorum taahhüt verip
  • quote:

Orijinalden alıntı: recklai

arkadaşlar bu tarife de internet ücretlendirilmesi 100kb olduğundan kota sıkıntısı yaşayan var mı? çok fark ediyor mu ona göre avea da kalmayı düşünüyorum taahhüt verip

http://forum.donanimhaber.com/m_108188773/f_//tm.htm#108188773
  • Numara yönlendirmede 400 dakikadan düşmedi TL'den düştü direk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asceticc

Teşekkürler, peki Çok Olay Paket açıklamalarında 12 kez yenilecektir diyor, sonrasında pakete zam falan yapılıp tekrar verilir mi yoksa yeni bir pakete mi bakacaz bir de Yıldız Genç Pakette böyle bir durum sözkonusu mu?

Yıldız genç 12 ay kullandım ve yenilenmedi,uygun paket bulamadığım için aveaya geçtiö 2 ay kaldım tekrar döndüm 400dk olanı aldım..buda 12 ay galiba..

• Cevap için teşekkürler, anlaşılan bir yıl kullanıp sonra başımızın çaresine bakacağız
  • Asceticc kullanıcısına yanıt
    Yıldız genç bitince 400 olsaydı ona geçerdim ama o dönemde yoktu.Turkcell'in yıllardır yaptığı en uygun 2 paket bence..

• 444 lü numaralar dk'dan düşüyor heralde, 0850 yi deneyen oldu mu hiç?
  • IsO6 kullanıcısına yanıt
    0850 büyük ihtimalle keser ama denemedim şahsen..

• Çekmesini geç zaten ilk görüşmeden ses kalitesinin 2 kat arttığını göreceksin..inanılmaz bi ses kaltesi farkı var turkcell ve diğer operatörler arasında..
  • 10 günün ardından Vodafone'dan Tukcell'e geçişim tamamlandı.
    Neden bu kadar geç derseniz
    6 gün normal süreyi bekledim, taşınmayınca merkeze gidip sordum, sistem hatası olmuş dediler
    Başvurum tekrar yenilendi, 4 gün de daha beklemek durumunda kaldım
    Vodafone paketinin son haftasında başvurmuştum, 3-4 gün paketsiz idare etmek durumunda kaldım

Açılmada herhangi bir sorun olmadı, ilk gün için 30 dakika her yöne süre ve 1 aylık 100 MB internet hediye edildi
    30 TL yükledim, 250 MB twitter kullanımı hediye edildi
    Çok olay paketi satın aldım, şimdilik memnunum
    Tam 10 yıl sonra yuvaya, Turkcell'e dönmüş oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeoMatrix

quote:

Teşekkürler, peki Çok Olay Paket açıklamalarında 12 kez yenilecektir diyor, sonrasında pakete zam falan yapılıp tekrar verilir mi yoksa yeni bir pakete mi bakacaz bir de Yıldız Genç Pakette böyle bir durum sözkonusu mu?

Yıldız genç 12 ay kullandım ve yenilenmedi,uygun paket bulamadığım için aveaya geçtiö 2 ay kaldım tekrar döndüm 400dk olanı aldım..buda 12 ay galiba..

Ben de bu yıl başında Vodafone'dan Yıldız Genç tarifesine geçiş yapmıştım. Aralık ayından sonra yenilenmeyecek mi yani? Diyelim ki yenilenmedi bu paketi alırsam tarifeye geçişten itibaren mi 12 ay olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

quote:

Orijinalden alıntı: GeoMatrix

quote:

Ben de bu yıl başında Vodafone'dan Yıldız Genç tarifesine geçiş yapmıştım. Aralık ayından sonra yenilenmeyecek mi yani? Diyelim ki yenilenmedi bu paketi alırsam tarifeye geçişten itibaren mi 12 ay olacak?

31 aralık kampanyanın bitiş tarihi
    Siz kampanyanın son gününde dahi alsanız 12 ay kullanım hakkınız olacak
    Yalnız sadece yeni aboneler alabildiği için siz yararlanamayacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asceticc -- 16 Ekim 2015; 0:16:21 >

Yeni bir hat alırsam geçerli oluyor sanırım.

• Ya da tekrar numara taşıyarak kullanabilirsiniz

"Olay 2GB Paketi’nden, son 90 gün içinde numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Turkcell Hazır Kart’a gelen ve son 30 gün içinde Turkcell’den numarasını taşımamış"

Turkcell numara taşıyıp hemen ardından dönmeleri engellemek için 30 gün sınırı yokmuş
    Yani diğer operatörde en az 30 gün kaldıktan sonra dönüp bu paketi 12 ay boyunca alabilirsiniz
    Tabi ki kampanyanın devam etmesi koşuluyla
    Teşekkürler. En iyisi yeni bir hat alıp kullanmak. Bu kampanyanın son katılım tarihi ne zaman?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.