Şimdi Ara

Olayı çözdüm sanırım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu server işini bi türlü yapamayan adamlar bence hepsini silip en son temin oynadığımız serverı yaptılar.Ben dedim bunalr hepsini silip yeni açtılar girdim kastım en son pot bittiği için hp bekledim yoksa şimdiye sunfloramon yapmıştım %30 mu ne kalmıştıNeyse ayrıca bence oyun gene 1-2 saate açılacak 4 ü geçti saat birşey olmadı bu öğlen karşılaştığımız şey oldu gene.

• yani hepimiz o serverdemi oynucaz ve sende oyun kasmıyormu yaw?
  • Dediklerin doğru olabilir ama oyunu tekrar açmazlar sadece bi kaç dakika gecikti
  • 4 de kapanacağını söylediler bende biliyorumda temin siteyi biraz araştırdım 2 de açılcağı yazıyor 4 de kapancağı nerde yazıyor anlamadım.17 Temmuz tarihini veryor birde ..2 yazıyor benim gördüğüm.He birde serverların gelceğini sanmıyorum gelirse iyi olur ama
  • bnde kasmio ama cok az oynadik acsilar yha
  • TokioHotel dediğinin yarısı YanLıs... Simdi HataLı oLmasın 3 Tanesini Silelim yada 4 Tanesini En az Hata oLan dursun onunla az ugrasak diyorlar. Tamam 1 Saat bekeldik 1 Server Bu asLında 4. Server oLuyor Sonra bizde 8-16 kadar oylicaz BunLar 24 üne kadar hatasız yapcaklar Kesin. 16 da bitti Toplam 15 Saat 5 Yada 4 ServerLe Calısma Düzenleme YapcakLar YapmazLarsa oyuncu Kaybıla Ugrar Oyun Tutmaz Kapanır... Onun için ZorunLu Bir Düzeltim Yapaklar.
  • Dediğinden pek bişi anlamadım ama benim fikrim bu kesin konuşarak saçmalama benceHaklılık payın olabilir ama dbenim dediğim de olabilir.Ben oyunu takip ediyorum açılır umuduyla sebebi yarın sabah 8 e kadar açıldığına tam olarak güvenmemem.Biri resim fveya yazı koyarsa siteden tabi inanırım ama benim dediğim gibi baktım kendim bulamadım bi türlü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok senin Dediğinde Doğru Ancak. Bazı ları Yanlıs yada ben anlayamadım... kesin konusarak söyle Diyim Yani eger bunları yapmazlarsa oyun batar kaldırırlar..!
  • Neyse tamam.Oyun kapanmış olabilir fakat nerde yazıyor.Keşke ss falan koysalardı bu bilgi açıklandığında insan merak ediyor.
  • Oyun Zaten Simdiden İlgiyi Kaybetmeye Basladi!.

Yarinda Böyle Olursa.Baya Bi Oyuncu Kaybina Ugrar Bu Oyun.

Bide Oyunun Görüntüsü Bekledigimden Kötü Cikti.

Daha Gercekçi Beklerdim.

He Bu Arada 1b1 serverda Gaomon Tam Evo Olurken Dc.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inmortale

Oyun Zaten Simdiden İlgiyi Kaybetmeye Basladi!.

Yarinda Böyle Olursa.Baya Bi Oyuncu Kaybina Ugrar Bu Oyun.

Bide Oyunun Görüntüsü Bekledigimden Kötü Cikti.

Daha Gercekçi Beklerdim.

He Bu Arada 1b1 serverda Gaomon Tam Evo Olurken Dc.

Eee biz 'Oyunu bu kadar büyütmeyin.' diyorduk herkez çok heyecanlandı tabi.Beta oyunda haliyle problem yapınca soğudular tabi.
  • Daha oyunu görmedik ki nasıl soğudun.Bu daha beta
  • Tam sürümde düzelir inş. Birde dil secenegi yaparlarsa ii olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dujo

TokioHotel dediğinin yarısı YanLıs... Simdi HataLı oLmasın 3 Tanesini Silelim yada 4 Tanesini En az Hata oLan dursun onunla az ugrasak diyorlar. Tamam 1 Saat bekeldik 1 Server Bu asLında 4. Server oLuyor Sonra bizde 8-16 kadar oylicaz BunLar 24 üne kadar hatasız yapcaklar Kesin. 16 da bitti Toplam 15 Saat 5 Yada 4 ServerLe Calısma Düzenleme YapcakLar YapmazLarsa oyuncu Kaybıla Ugrar Oyun Tutmaz Kapanır... Onun için ZorunLu Bir Düzeltim Yapaklar.

İlk önce geçmiş olsun.

Birçok harfi cümle için de,kelime başında ve içinde büyük yazdığını gördüm hemde her yorumda.... Dikkat ette türkçe katliyamdından hapse atmasınlar.

• directx 09 u yukledinizmi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqahmetqq -- 17 Temmuz 2009; 20:25:27 >
  • oyun harika ama çok donuyor ama bunuda büyütmemek lazım çünkü arkadaslar beta srüm oldugundan dolayı tam oyun yerine oturmadı ewt oyun belki bi kaç bin kişi kaybede bilir ama full olunca harika olcak bnce. Görünüşü ewt pek gerçekçi diel ama ses bakımından hareketler olsun süper. bişey sorcam bu digi yakalam olayını çözmüş varmı acaba essas bize lazım olcak konu bu şimdilik biz türkler oyunda digi yakalamayı bulup kasmalıyızki güçlü olalım ismimiz duyulsun koreliler bizi aşalamasın fln fln .MÜMKÜNSE büyük yazıcam kusura bakamyın arkadaşlar HİLE YAPMAYALIM AYNI ŞEYLERİ TEKRARLAMAYALIM BAN YEMEYELİm GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.