Şimdi Ara

Olaylara Şöyle Bir Dışardan Bakmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi meireless 2. sarı karttan kırmızı kart görüyor ve 2 si de %100 haklı ilkinde rakibine çok sert giriyor 2. sarıda da rakibi atağa çıkarken arkadan çekiyor yani bariz sarı kart ve kırmızı kart buraya kadar herşey normal...aaa meireless gibi bir adam %100 haksız olduğu halde derbi maçta hakemin yüzüne tükürüyor gay işareti yapıyor ve klendi dilince de küfürler savuruyor .Yani bu nasıl bir çirkeflik nasıl bir çingeneliktir?Bu nasıl bir anlayış bu nasıl bir apaçiliktir?

Neyse Hakem raporuna bunları açık açık yazıyor ve bir ceza veriliyor.Sonra hakem ve raporu gözardı edilerek ceza indiriliyor.

Şimdi madem hakem raporlarına inanılmıuyor hakemlere neden rapor yazdırılıyor?Raporda açık aıçık yazdığı halde nedennnn olay olmamış gibi gösteriliyor ?Hakem verdiği kararlarda %100 haklı olduğu ve işini 4x4 lük yaptığı bir maçtan sonra hakem ve hakemlik mesleği neden'' YALANCI''konumuna düşürülüyor????

• Bunu burda yazmanın hiç bir anlamı yok.Kim var karşında muhattap olarak?Zaten fenerlilerin düşünceleri artık kalıplaşmış.Adam orda hakemi yatırıp ırzına geçse, aziz yıldırım çıkıp konuşunca hepsi direk muhalefet oluyor bir şey yok diye.fenerlilerdeki düşünce şu; bana gay desinler, top desinler, yuvarlak desinler ama yüzüme tükürmesinler.Bu çok ağır olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Bunu burda yazmanın hiç bir anlamı yok.Kim var karşında muhattap olarak?Zaten fenerlilerin düşünceleri artık kalıplaşmış.Adam orda hakemi yatırıp ırzına geçse, aziz yıldırım çıkıp konuşunca hepsi direk muhalefet oluyor bir şey yok diye.fenerlilerdeki düşünce şu; bana gay desinler, top desinler, yuvarlak desinler ama yüzüme tükürmesinler.Bu çok ağır olur.

SOAB de desinler diyorlarsa sıkıntılı..
  • Hayatinda ilk defa kirmizi kart gördü tepkiyi gormesi normal diyenler var bir de. Komedi gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

quote:

Bunu burda yazmanın hiç bir anlamı yok.Kim var karşında muhattap olarak?Zaten fenerlilerin düşünceleri artık kalıplaşmış.Adam orda hakemi yatırıp ırzına geçse, aziz yıldırım çıkıp konuşunca hepsi direk muhalefet oluyor bir şey yok diye.fenerlilerdeki düşünce şu; bana gay desinler, top desinler, yuvarlak desinler ama yüzüme tükürmesinler.Bu çok ağır olur.

Alıntıları Göster
    valla bizim kırmızı gurup maçlarında hakemlere yurtdışı kaynaklı öğrendiğim küfür ve hareketleri büyük bir titizlikle yapacam artıkı zira orada kamera yok ve hakem raporları çürütülebiliyor.

• "Dışardan bakmak"
    Adamın tükürmedigi resmi olarak ortada.8 mac tukurmeden ceza alırsa onun da silinmesi normal.hadi devam edin siz açıklamalara konuşmalara
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

"Dışardan bakmak"
    Adamın tükürmedigi resmi olarak ortada.8 mac tukurmeden ceza alırsa onun da silinmesi normal.hadi devam edin siz açıklamalara konuşmalara
    Biri sizin yakanıza mı yapışsa ağırınıza gider yoksa malum hareketi yapıp birde içinden parmağını geçirirse mi ? Biri 11 maç diğeri 4 maç. Adalet garip bir şey. Kimin elinde bulunduğu ve nasıl kullanılması gerektiğine göre farklılıklar gösteriyor. Bu arada bu hakemlere dil uzatanlar zamanının Ali Aydın'ını bir zahmet unutmasınlar.

•  Olaylara Şöyle Bir Dışardan Bakmak!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Biri sizin yakanıza mı yapışsa ağırınıza gider yoksa malum hareketi yapıp birde içinden parmağını geçirirse mi ? Biri 11 maç diğeri 4 maç. Adalet garip bir şey. Kimin elinde bulunduğu ve nasıl kullanılması gerektiğine göre farklılıklar gösteriyor. Bu arada bu hakemlere dil uzatanlar zamanının Ali Aydın'ını bir zahmet unutmasınlar.

Ooo iş eskilere dayanırsa sen Vahap Beyaz'ı da iyi hatırla hocam o zaman...

Daha öncede belirtmiştim Meirelessin cezası tamamen Engine odaklı ceza idi... Engin başta 20 maç ceza alsa ona 20 maç ceza gelecekti... Sorun burada ona verdik buna da verelim dedi TFF. Ama cezayı açıklarken tükürük olayını katlası kendi ellerinde kaldı. Zira öyle bir karışık görüntü var ki ne olduğu belli değil...Sonradan tükürmedi kararı çıkınca +8 diye ilave ettikleri cezayı kaldırmak zorunda kaldılar. Yani burada aslında kulüpleri karşı karşıya getiren karar verme mekanizmasını düzgün işletemeyen TFF'dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri

quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Ooo iş eskilere dayanırsa sen Vahap Beyaz'ı da iyi hatırla hocam o zaman...

Daha öncede belirtmiştim Meirelessin cezası tamamen Engine odaklı ceza idi... Engin başta 20 maç ceza alsa ona 20 maç ceza gelecekti... Sorun burada ona verdik buna da verelim dedi TFF. Ama cezayı açıklarken tükürük olayını katlası kendi ellerinde kaldı. Zira öyle bir karışık görüntü var ki ne olduğu belli değil...Sonradan tükürmedi kararı çıkınca +8 diye ilave ettikleri cezayı kaldırmak zorunda kaldılar. Yani burada aslında kulüpleri karşı karşıya getiren karar verme mekanizmasını düzgün işletemeyen TFF'dir.

Alıntıları Göster
    Resmi yanlış konuya atmışım, itibar etmeyin.

• quote:

Pardon dostum SOAB ne demek acep? Forumda geçti de kaçırdık mı yoksa
  • quote:

quote:

İngilizce'de ;iyi aile çocugu, temiz,saf,annesi melek olanın çocugu demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Gay işareti dediğinin atmosferden korktun hareketi ama tükürme olayına bende katılıyorum orda balgam olmasada yüzüne tükürdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Gay işareti dediğinin atmosferden korktun hareketi ama tükürme olayına bende katılıyorum orda balgam olmasada yüzüne tükürdü.

Ben de tam tersi şöyle düşündüm, konuşurken ağından tükürükler fışkırıyor olması muhtemel sinirle, benim yakınımdan biri öyle sinirli konuşsa bende yüzümü silerdim muhtemelen.

Kamera görüntülerinde bir tükürük gözükmüyor.

Eğer gerçekten hakem haklı ve delikanlı olsa istifa etmesi lazım. Benim yüzüme tükerecek, çıkarım kameraya bu herif benim yüzüme tükürdü derim, ve Federasyon bu cezayı veremiyorsa, benim bu federasyon için hakemlik yapmamın anlamı yok derim.

Bak hakemden ses çıkıyor mu, çıkamaz çünkü yaptığının altında kaldı, çünkü meireles tükürmemişti, çünkü kamera ispatları var... Azıcık haysiyetli olsa istifa etmesi lazım...

Çok onur kırıcı birşey çünkü, sen raporuna tükürdü diye yazıyorsun, Federasyon tükürmedi diye cezayı iptal ediyor.

Bu hakemin bundan sonra hangi raporuna güvenilebilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Ben de tam tersi şöyle düşündüm, konuşurken ağından tükürükler fışkırıyor olması muhtemel sinirle, benim yakınımdan biri öyle sinirli konuşsa bende yüzümü silerdim muhtemelen.

Kamera görüntülerinde bir tükürük gözükmüyor.

Eğer gerçekten hakem haklı ve delikanlı olsa istifa etmesi lazım. Benim yüzüme tükerecek, çıkarım kameraya bu herif benim yüzüme tükürdü derim, ve Federasyon bu cezayı veremiyorsa, benim bu federasyon için hakemlik yapmamın anlamı yok derim.

Bak hakemden ses çıkıyor mu, çıkamaz çünkü yaptığının altında kaldı, çünkü meireles tükürmemişti, çünkü kamera ispatları var... Azıcık haysiyetli olsa istifa etmesi lazım...

Çok onur kırıcı birşey çünkü, sen raporuna tükürdü diye yazıyorsun, Federasyon tükürmedi diye cezayı iptal ediyor.

Bu hakemin bundan sonra hangi raporuna güvenilebilir?

Alıntıları Göster
    TÜKÜRME FALAN YOOOOOOOK ANLAYIN ŞUNU ARTIK YETER BE BU KADAR MI UZAKSINIZ İŞİNİZE GELENİ GÖRÜYORSUNUZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

TÜKÜRME FALAN YOOOOOOOK ANLAYIN ŞUNU ARTIK YETER BE BU KADAR MI UZAKSINIZ İŞİNİZE GELENİ GÖRÜYORSUNUZ.

Alıntıları Göster
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaş açıklamış

Google a son of a yazarsan tamamlar kendisi hocam

• 2 si de %100 haklı ilkinde rakibine çok sert giriyor 2. sarıda da rakibi atağa çıkarken arkadan çekiyor yani bariz sarı kart ve kırmızı kart

sen maçı izlediğine emin misin abisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

2 si de %100 haklı ilkinde rakibine çok sert giriyor 2. sarıda da rakibi atağa çıkarken arkadan çekiyor yani bariz sarı kart ve kırmızı kart

sen maçı izlediğine emin misin abisi?
    yapılması gereken düzenlemeler yapılmadığından çıkıyor hep bu tartışmalar. yok meireles tükürmüşmüş, yok engin yakasına yapışmışmış... hepsi yanlış. olması gereken hakemin sahadaki patron olduğunun hissettirilmesi. avrupada böyle bir olay olsa (iki oyuncunun yaptıkları için de geçerli) önce takım o oyuncuya ceza verir. hakemi koruyacak kurallar gelecek ki sahada futbol oynanacak. bizde her ne sonuç olursa olsun hakemler hep günah keçisi oluyor. 5 cmlik ofsaytları adamlar tvden izleyip bunu hakem nasıl görmez diyebiliyor. biraz da olaylara tarafsız olarak dışarıdan bakın bakalım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.