Bilmiyorum bu adamın neyini beğeniyorsunuz. Koskoca maçta oynadığı süre içinde tek olumlu işi yok adamın, ayağına gelen her top rakibe avantaj sağladı.
Oyuna niye girdi anlamadım topla buluşmadı galiba.
Bilic teknik direktör mü?
Kesinlikle değil, adaya gitse de kurtulsak.
Valla futbolcu diyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen
Bu mesaj silindi.
bu adamdan kuyt yaratılamaz bilic deniyor ama kalite ortada.ceza sahasında seken topları falan iyi atıyor ama 6 golü var duracağı yeri iyi biliyori
quote:
Orijinalden alıntı: YNWA21
bu adamdan kuyt yaratılamaz bilic deniyor ama kalite ortada.ceza sahasında seken topları falan iyi atıyor ama 6 golü var duracağı yeri iyi biliyori
Alıntıları Göster
Yapıştırır o kadar.
Ama kupa maci
quote:
Orijinalden alıntı: YNWA21
Alıntıları Göster
ar yu player?
Kerim frei holoskonun kisa boylusu. Adamlarin içinden geçmeye calisiyor. Nami değer casper
quote:
Orijinalden alıntı: enige
Bilmiyorum bu adamın neyini beğeniyorsunuz. Koskoca maçta oynadığı süre içinde tek olumlu işi yok adamın, ayağına gelen her top rakibe avantaj sağladı.
Yenildiğimiz maç sonrası takımı karalamaya devam mı?
w4nd3tW
kullanıcısına yanıt
takip et, ben; olcay için her zaman aynı şeyi söylerim yensekte, yenilsekte aynı durum, evladım olsa cami havlusuna koymam, günah işlerim diye.
quote:
Orijinalden alıntı: enige
takip et, ben; olcay için her zaman aynı şeyi söylerim yensekte, yenilsekte aynı durum, evladım olsa cami havlusuna koymam, günah işlerim diye.
Müthiş futbolcu.
BeşiktaşB
kullanıcısına yanıt
Beynin var mı? bilmiyorum ama birinin oyunculuğunu tartışmakla, adamlığını tartışmayı bir tuttuğuna göre senin insanlığından bile şüphe ederim. Şikayetlendin.
quote:
Orijinalden alıntı: mumenu
Kerim frei holoskonun kisa boylusu. Adamlarin içinden geçmeye calisiyor. Nami değer casper
quote:
Orijinalden alıntı: SarbiReyiz
Bu mesaj silindi.
Türkiye'deki en overrated futbolcusu tartışmasız.
Evet hocam futbolcu. Hatta Beşiktaş'da oynuyor.
Kime alıntı yapıyoruz be adam trolümsüymüş.
quote:
Orijinalden alıntı: -Realist-
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Bir GalataSaray`lı olarak ve samimi bir şekilde söylüyorum amacım üstteki arkadaş gbi dalga geçmek değil.10 Numaralı formayı José SOSA giymeli.Herkes 10 Numara giyemez ve Olcay ŞAHAN da 10 Numara giyecek futbolcu değil... Aynı şey TrabzonSpor`da da var.Özer HURMACI gibi bir adam hem kiralık hem de şike dönemi futbolcusu.Adama hem 10 Numara hem de Kaptanlık vermişler şaka gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: FATAL1TY`
Bir GalataSaray`lı olarak ve samimi bir şekilde söylüyorum amacım üstteki arkadaş gbi dalga geçmek değil.10 Numaralı formayı José SOSA giymeli.Herkes 10 Numara giyemez ve Olcay ŞAHAN da 10 Numara giyecek futbolcu değil... Aynı şey TrabzonSpor`da da var.Özer HURMACI gibi bir adam hem kiralık hem de şike dönemi futbolcusu.Adama hem 10 Numara hem de Kaptanlık vermişler şaka gibi...