Şimdi Ara

olcu aleti takildigim konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sunwa ks-268 analog ölçü aletim var bunun üstünde output çıkış var (seri kapasite çıkış) burada ne ölçülür ne devreye nasıl bağlanır. şimdiden tüm ustalara teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı konudan bende muzdaribim kardeşim
  • aletin her yerini düzgünce kullanında bi orası kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

aletin her yerini düzgünce kullanında bi orası kaldı.

• ben buldum kardeşim sinyal ölçümlerinde yada ac voltajlarda ölçü aletinin içinde bulunan seri bağlı kuplaj kondansatörü dc bileşenleri engellemek içinmiş dc voltajı geçirmiyor temiz ac gibi birşey
  • Yıl olmuş 2018 halâ analog kullanan var.

• yakaza01 Y kullanıcısına yanıt
    kullandığım 2 fluke, 1 unı-t ve 1 vc97 var şu ölçü aletini hiç birine değişmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakaza01

Yıl olmuş 2018 halâ analog kullanan var.

analog ölçü aletlerinin hassasiyeti, dijitallerden daha iyidir. dijital ölçü aletleri, okuma kolaylığı sağladığı için tercih edilir. onları herkes okuyabilir ama, ustalık analog ölçü aletlerini okumada anlaşılır.
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    İbresi 30 cm uzunlugunda olsaydı, skalası duvar saati kadar büyük olsaydı ibrenin 0 ile 1 derece arasındaki mesefe daha geniş olur. Yanı açıdan bahsediyorum bir derece açı daha geniş olurdu ancak böyle bir durumda dijitalden daha hassas olduğu söylenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakaza01

İbresi 30 cm uzunlugunda olsaydı, skalası duvar saati kadar büyük olsaydı ibrenin 0 ile 1 derece arasındaki mesefe daha geniş olur. Yanı açıdan bahsediyorum bir derece açı daha geniş olurdu ancak böyle bir durumda dijitalden daha hassas olduğu söylenebilir.

ölçmeden anladığın şey, ekrana bakmak ise haklısın. ama ölçme düşündüğünden çok daha geniş bir alandır. parası olan herkes, flux marka ölçü aleti alıp, dijital ekran yazanları okuyabilir. analog ölçü aletleri, a/d çevirmeden, sinyalleri direk olarak aldığı için, daha hassastır. onları korumak, taşımak, ibrenin kadrandaki yerine göre değeri okumak ve bunu yorumlamak, ustalık gerektirir. bunu da parayla alamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.