Ölçü çıkartmam gerekiyor , sanal olarak temiz bir çizim yapmak istiyorum , CNC de birşeyler yaptırmayı planlıyorum bunun için cizip kenarlar uzunluklar üstüne ölçüleri yazacağım , kolay çizile bilen bir yazılım olursa sevinirm , açılı taraflarıda olacak ,
Paint te düz çizgi çizmek gibi çizgi şeklinde sadece kağıda dökülecek , 3 boyutlu bir dosya olmayacak yani , bu şekilde güzel temiz çizimlerin elime geldiği olmuştu ama hangi yazılımla nasıl yapıyorlar bilemiyorum.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Autocad programı vektör tabanlıdır ölçülü şekilde cnc de işletebilirsiniz. Kolay gelsin
Illustrator ile çizebilirsiniz.
Dün akşam itibiari ile kendimi zorlayarak 3d olarak çizmeye karar verdim hem ben neyepacağımı göreyim ortaya çıkan malzemeyi hemde direk tasarımdan cnc makinesine gitsin işlensin diye düşündüm, biraz zor olacak benim için başlangıcı ama hayırlısı ,
Teşekkür ederim yorumlar için..
Psycho53P
kullanıcısına yanıt
3D olarak çizim yapıyorsanız kütlesel bir form olmalı. Yüzeysel bir kesim mevcut ise 2d program kullanmalısınız. kütlesel ise 3d printer ıda deneyebilirsniz kolay gelsni
canberkyetkinC
kullanıcısına yanıt
3d printer beni aşar hocam Teşekkür ederim..
3 boyutlu olarak tasarlayıp cnc lazer in keseceği 2d düz boyuta ölçüleri ile indirmeye çalışıyorum programlarla uğraşıyorum bir süre öğrenicez programı..