Şimdi Ara

olduğundan farklı hissettiren otomobiller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • garip bir durumdur. son zamanlarda oldukça araç denedim benim c4'ü değiştirme aşamasında. aracın 0-100'ünü testlerini falan biliyorum ama hisleri tamamen farklı. şöyle bir özetleyeyim dedim.

sportage: yahu ix35 ile aynı işte, garip bir şekilde daha iyi ivmeleniyor gibi hisseddiyorsunuz, hatta katolog verisi aynı olmasına aynı güzergahta kullanmama rağmen 1 litre daha az gösterdi yol bilgisayarı. hiçbir halt anlamadım. daha konforlu, daha sessiz, daha lüks hissettiriyordu.

subaru xv:0-100'ü 13 saniye. ama aracın ara hızlanması üstüne cvt şanzımanla benim c4'den daha iyi gibi geliyor. gerçi bu konuda biraz araştırma yaptım, iki pompalamada 50'den 80'e çıkış hızı iyiymiş örneğin.

yeti:bunu ototest incelemesinden sonra test ettim, cidden araç sıçrayarak gidiyor, gaza dokun anında tepki alıyorsun. benim c4'deki turbo boşluğu ve mcp dolayısı ile araç bir an duraksar sonra 285 torkla atılır belki ondan kaynaklıydı.

ford kuga: bu da tuhaf hissettirenlerden, sanki yere yakın bir araç kullanıyor gibiydim. ama 0-100'ü en iyi olanı bu şu denediğim araçlar içinde açık ara, ve bana en yavaş gibi gelenide oydu. sanırım fazla iyi bir araç olmasından(bu arada kuga cidden en iyisiydi bunların arasında.

volvo s60:daha önce mercedes, crysler 300c kullandım, garip bir şekilde hepsinden daha lüks geldi araç. ya lüks yanlış kelime belkide araçta bir tamamlanmışlık hissi vardı. sanki hah bu tamam olmuş bu diyorsun. aynı hissi benim c4'de de hissettiğimden almıştım zaten. araç tamamdı işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 4 Ekim 2014; 19:20:19 >

• Insan Beyni Ile Alakalı Hocam Herkes Farklı Hisseder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reno19,leş gibidir,ama koltukları adeta cevizli kuru incir gibidir.yolda anzer balı gibi kayar gider,yol tutuşu iyidir virajlara 200 le girip ambulansla çıkaraınız,tüpte 15 kuruş,benzinde 75 kuruş yakar.Motoru Renül Bırıdvey motorudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size kuga aldircaz hocam

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    diğer araçlar hakkında birşey diyemem ama aynı grup olmalarına rağmen ix35 ile sportage çok farklı arabalar. Sportage ix35 e göre biraz daha premium kaçıyor.

• Renault 9, 100 ile giderken 180 ile gidiyormuş gibi hissettiriyor
  • algılamanız muhtemelen tamamen kadran yerleşimi ile alakalı.

olduğundan farklı hissettiren otomobiller

örneğin şu kadranda 120-180 arasında baya bir boşluk var.Yani 120den 180'e seri bir şekilde çıkıyorsa araç,ibre çubuğu aradaki farkta adeta yerinden fırlayacaktır ve bu size çok hızlı hissettirebilir.

veya tam tersi olabilir,yani kadrandaki sayıların arasındaki boşluk ile alakalı bir durum.(bence)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalöztkr -- 4 Ekim 2014; 19:04:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kartal 1.6 ie

Fazla hız yapadiginiz icin kendinizi bir anlamda güvende hissedersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam anladık c4

• motor sesinin yarattığı hissiyatla alakalı olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccc123

Tamam anladık c4

yok hocam c4'ü aldıktan sonra bazı şeylerini sevmedim, pişman olmadım ama daha fazla test etsem almazdım sanırım. şu anda kullandığım araç olunca onunla kıyaslıyorum. yoksa rusya'da şahane pajero mercedes 200e, crysler 300c kullanıyordum. türkiye'ye hoşgeldiniz lüks araçmı babayı alırsınız oldu c4 araç fiyatlarına baktıktan sonra.

ama c4'ün içine girip dışından bakınca araçta o his vardı, tamamlanmış işte.

ve bu bahsettiğim his s60'da çok daha fazla var. örneğin ix35 ve yeti'de hiç yok o his. garip dediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 4 Ekim 2014; 19:54:49 >

• Tabiki 520 ler

• Sirketin 1.2 tsi jettasina binince cok az yakacakmis gibi hissediyorum. Ama gene 12 -14 lt yakiyor. Gercekten cok farkli hissettiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: ccc123

Tamam anladık c4

yok hocam c4'ü aldıktan sonra bazı şeylerini sevmedim, pişman olmadım ama daha fazla test etsem almazdım sanırım. şu anda kullandığım araç olunca onunla kıyaslıyorum. yoksa rusya'da şahane pajero mercedes 200e, crysler 300c kullanıyordum. türkiye'ye hoşgeldiniz lüks araçmı babayı alırsınız oldu c4 araç fiyatlarına baktıktan sonra.

ama c4'ün içine girip dışından bakınca araçta o his vardı, tamamlanmış işte.

ve bu bahsettiğim his s60'da çok daha fazla var. örneğin ix35 ve yeti'de hiç yok o his. garip dediğim gibi.

Bizdeki saka hocam alınmayın.

Saka buyana dediklerinizi cok net anlıyorum.

• Jason Becker kullanıcısına yanıt
    uçan halı etkisini yaratan tek ve gerçek araç gözümde mercedesten önce felan tırıvırı adamlar böyle araca koymuşlar o teknolojiyi :D deneyin görücekseniz uçmaya başladığınızı
  • Valla olduğundan farklı hissettiren markaları soyleyim direk Citroën ve Skoda
    Citroën in renodan farkı olmadığını düşünürdüm 1 hafta önce c5 aldık( bu konforsa biz eşeğe binmişiz) o zamandan beri aşığım arabaya

Skoda favoritten sonra ne olacak sanki diyip, şimdiki bütün arabaları gazla doğru orantılı direk veriyor odunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Deltoid- -- 4 Ekim 2014; 23:42:18 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.