Şimdi Ara

Renault Araçlar İçin Bilinmeyen İnanılmaz Özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault araç grubunda aşağıdaki modellerde belitilen tüm özellikler aktif edilebiliyor.Aslında tüm yazılan özellikler araçta olmasına rağmen fabrika tarafından kapalı tutuluyor. Türkiye'de tüm illerde belirtilen bütün özellikleri aktif ediyoruz. Yapılan tüm işlemler garanti kapsamındadır. İnternet sitesinde de yorumlara bakabilirsiniz. Türkiye'de 40'dan fazla ilde 7 binden fazla araç açtık.

Fluence ve Megane 3 Latitude Symbol Dacia için açılabilecek özellikler:
    - Alarm Özelliği (Hırsızlığa Karşı En Etkili Yöntem)
    - Kumandadan Camları Kapatma Özelliği
    - Flow me Aydınlatma Sistemi Özelliği
    - Pratik Sinyal Özelliği
    - Kumandadan Bagaj Kapağını Açma Özelliği
    - Ani Frende Flaşörlerin Otomatik Yanması Özelliği
    - Yokuş Kalkış Sistemi Özelliği
    - Yol bilgisayarı Özelliği
    - Kadrana Sıcaklık ve Saat ekleme
    - Gündüz Kadran Aydınlatması

Megane 4, Talisman, Kadjar Koleos İçin;
    *Hareket Halinde Video İzlenmesi
    *Gündüz Ledlerinin Sürekli Parlak Yanması
    *Farları Açmadan Sislerin Yanması
    *Araç ekranından Youtube-Yacebook ve Whatsapp kullanma
    *Araç Ekranından Canlı TV İzleme
    *Viraj aydınlatma(Direksiyon hareketine duyarlı adaptif dönüş sis farının açılması)
    *Tabela okuma sisteminin açılması(hız tabelalarının okunması)
    *Alarm (Hırsızlığa karşı önlem flaşörler ve korna çalmaya başlar tehlike bildirimi yapar)
    *Android Auto ve Car Play
    *Farların yada Gündüz Ledlerini Çakar Yapma (Emniyet Araçlarına Özel)
    *Hız Kadran Değişimi (260 yapma)
    * Lastik göstergelerini psi yapma(32-33 gibi görünmesi)
    *Yorgunluk Algılamayı Aktif Yapma
    *Kadrana Sıcaklık Göstergesinin Eklenmesi
    *Açılış ve Karşılama Ekranını Değiştirme(Renault Spor yada GT Line )
    *Radyo Çekim Gücünün Arttırılması
    *Geri Vites Işıklarının Beyaz Yapılması
    *Motor sesi(Sürüş moduna göre motor sesinin değiştirilmesi)

☎️Kayıt İletişim Whatsapp: (543)818-97 73☎️

Video ve yorumlar için İnternet sitemizi ziyaret edebilirsiniz......
    ***Tüm şehirlerde hizmet veriyoruz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault Araçlar İçin Bilinmeyen İnanılmaz Özellikler

Günlük hayatınızı kolaylaştırmak için Renault araçlarına gizlenmiş birçok şaşırtıcı özellik bulunuyor. İşte Renault sahiplerinin genellikle bilmediği bazı inanılmaz özellikler:

• Megane 4: Anahtarsız giriş sistemine sahip Megane 4'lerde, aracın kilidini açtığınızda uzun farlara üç saniye basılı tutarak tüm camları açabilir veya kapatabilirsiniz.
    • Megane 4: Megane 4'ün uzaktan kumandası, camları açmak veya kapatmak için de kullanılabilir. Kumanda üzerindeki kilit açma düğmesine iki kez arka arkaya basmak camları açar, kilit kapama düğmesine iki kez arka arkaya basmak ise camları kapatır.
    • Dacia Duster: Dacia Duster'ın kumandası da camları kilitlemenize ve açmanıza olanak tanır. Kilit kapama düğmesini kapatılan camların üzerine doğru sürekli basılı tutarak tüm camlar kapanır.
    • Fluence: Fluence sahipleri, kumandayı kullanarak camları açabilirler. Kilit açma düğmesine iki kez arka arkaya basmak, tüm camların açılmasını sağlar.
    • Clio 5: Clio 5'in otomatik cam açma özelliği, camlardaki otomatik açma/kapatma düğmelerini kullanarak tek dokunuşla camları açmanızı veya kapatmanızı sağlar.
    • Renault: Genel olarak çoğu Renault modelinde, kumandayı kullanarak tüm camları kapatma özelliği bulunur. Anahtarı takılı tutarken kilit kapama düğmesine uzun süre basmak, tüm camların kapanmasını sağlar.

Bu gizli özellikler, Renault aracınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olarak hayatınızı kolaylaştırabilir. Aracınızın kullanım kılavuzunu kontrol ederek aracınızın sahip olabileceği diğer gizli özellikleri keşfedebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gerçekten şu an inanamadım , şoktayım , arkadaşlar uyandırın beni. Reno mu bu transformers mı , şu an vw aldığıma bin pişmanım...
  • özellikleri görünce tarihe baktım acaba 2003 de falan mı açtılar konuyu diye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Gerçekten şu an inanamadım , şoktayım , arkadaşlar uyandırın beni. Reno mu bu transformers mı , şu an vw aldığıma bin pişmanım...
    Gördün bu kadar özelliğin aktif edilebilirdigini pişman olursun tabii . Emniyet kemerini bile opsiyon olarak satan vw den sonra ilaç gibi gelir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ozelliklerin %90 i benim 2013 model focusumda zaten var. Sadece android ile ilgili kısımlar yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Gördün bu kadar özelliğin aktif edilebilirdigini pişman olursun tabii . Emniyet kemerini bile opsiyon olarak satan vw den sonra ilaç gibi gelir .

Alıntıları Göster
    Aynen , vitesin üzerinde 6 kademe var , bende 3 tanesi çalışıyor , geri kalan 3 ü opsiyonelmiş almamışız . Olsun şehir içi 3 viteste yeter , maksat tok kapı olsun.
  • *Farların yada Gündüz Ledlerini Çakar Yapma (Emniyet Araçlarına Özel)

Bu iyiymiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de ekleme yapayım;
    Fabrikadan çıkan her Renaultun, kullanıcı hatalı olarak piyasaya sürülmesi ve servise danışıldığında, öğrenilmesi
    0km aldığım ve 3 yıl kullandığım ilk ve son renault aracımdan çıkardığım ders budur
  • motor ve rüzgar sesi. benim clio da 80km/h den sonra otomatik olarak açılyor.
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    Gerçekten renault.
    Dailymotion
    RENAULT HAREKET HALİNDE VİDEO VİRAJ AYDINLATMA YORGUNLUK ALGILAMA VE GİZLİ ÖZELLİKLER - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x6h2odm
    videoya bakabilirsiniz

• Öner kullanıcısına yanıt
    yok artık okadarda değil. şuan meg 4 de olan özellikler sizin araçtamı var
  • onun için bile gelip yaptıran emniyetçiler var :)
  • rallier_61 kullanıcısına yanıt
    2.5 yıldır kullanıyorum. ufak tefek sıkıntılar dışında problem yaşamadım. onlarıda servis garantiden haletti.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Benim araçtada motoru opsiyonel yapmışlar , 88 lira ödüyorum motorsuz taşıtlar vergisi.
    Paspasın altını kestirdim , ailecek itekliyoruz.
    Hem spor oluyor , hemde tok kapı sesi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geri vites lambasını beyaz yapma demişsiniz o nasıl oluyor?

eğer ampul değişimi diyorsanız gizli özellik değil ki bu.

motor sesi değişimi clio gt'de vardı. ama motor sesi değişmiyordu tabii ki, hoparlörden mi ne ses geliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynkpars

yok artık okadarda değil. şuan meg 4 de olan özellikler sizin araçtamı var
    İlk gruptakilerin tamami standartta var.
    İkinci gruptakilerde buyuk ekran gerektiren maddeler yok.
    Onu zaten yazmistim. Onun disindakiler var, hatta fazlasi var. Otomatik park, serit takip, yorgunluk algilama, aynalarda kör nokta uyarisi, çarpışma onleyici acil fren, dönüş farlari (sisler degil harici far), sesle komut, otomatik uzun far. İsitmali yari deri koltuklar.
    6 yönlü elektrikli koltuk,
    Daha bir suru ozellik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 22 Nisan 2019; 20:58:28 >
  • Araç ekranından face YouTube haberler gibi şeyler gereksiz olmuş direk internet tarayıcısı deseydiniz daha iyi olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 Meegane 3 kullanıyorum, listedekilerin tamamı fabrika çıkışı aktif. Kumandadan dört cam açma yapılabiliyorsa bir tek o işime yarayabilir.
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    hocam herkez sizin gibi uzman değil ki. o sebeple mümkün olduğunca detaya iniyoruz. bazıları internet işime yaramaz sadece youtube olsun bile diyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.