Şimdi Ara

Öldür beni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yönetmen: Korhan Uğur
    Görüntü Yönetmeni: Ercan Özkan
    Yönetmen Yardımcısı: Aslı Gözütok, Duygu Atasoy
    Müzik: Erkan Bediroğlu
    Kurgu: Ergun Könüman
    Süre: 95 Dakika
    Tür: Fantastik
    Oyuncular: Ozan: Burak Sarımola, Atilla: Mehmet Erbil, Duygu: Nihan Aslı Elmas, Hulusi: Erol Alpsoykan, Emine Ana: Aysan Sümercan

Konusu

Ozan ve Atilla köy köy gezip köy yaşantısı, yöresel yemek tarifleri gibi konuları çekerek TV programı yapan iki arkadaşlardır.

Bir gün Dikili'nin gizemli bir köyüne gelirler. Orada Emine Teyze'nin esrarengiz şerbetinden içen Ozan'ın hayatı değişir. Bu değişikliğe anlam veremez. Anlamaya çalışırken ölümsüz olduğunu fark eder. Köyü terk etmek isterler ama şerbetin bir etkisi de içenlerin köyü terk edememesidir.

Şerbetten içmemiş olan Atilla arkadaşını orda bırakarak kaçıp gider. Ozan köyde yalnız başına kalır. Köyün muhtarı Hulusi Dede ona yardımcı olur, onu teselli eder.

Bir süre sonra kız arkadaşı Duygu da yanına gelir. Fakat Ozan'ın ölümsüz olduğunu öğrenmesi yaşadığı olaylara anlam verememesi kafasını iyice karıştırır ve Ozan'ı terk edip o da köyden gider.

Bir süre sonra tek ölümsüzün kendisi olmadığını, bu köydeki herkesin Emine Teyzen'in şerbetinden içmiş olduğunu fark eder.

Köy muhtarı Hulusi Dede'nin rehberliğiyle bu köyde yaşamanın bir fırsat olduğunu, ölümlü kısa hayatında yapmak isteyip de zaman sınırlılığından yapamadığı her şeyi burada yapabileceğini öğrenir.

Bu köyde herkesin bir listesi vardır ve sırayla daha önceki hayatlarında yapamadıklarını burada yapmaya çalışmaktadırlar...

Öldür beni

Öldür beni

Öldür beni

ÖLDÜR BENİ FİLMİ GÖSTERİM TARİHİ: 6 Şubat 2009

http://www.oldurbeni.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flym4n -- 6 Şubat 2009; 17:44:39 >

• konu yapmacık gibi :) ama afiş süper.
  • bencede afiş süper
  • Afiş güzel olmuş. Başroldeki elemanı da severim. Konusu da fena değil gibi. İzlenir bence

• afiş şekil
  • Afiş bayağı ilgi çekici.
  • Güzel Bir tv filmine benziyor gibi.Sinemada iş yapcağını düşünmüyorum malesef.
  • Bu film sinemada iş yapmaz ama güzel filme benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

Güzel Bir tv filmine benziyor gibi.Sinemada iş yapcağını düşünmüyorum malesef.

Katılıyorum
  • Evet konu masala benziyor.Ama Afiş harika olmuş..Sinemada 10küsür milyon verip izlemem şahsen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.