Oled TV önerisi
-
-
butce
kullanim amaci
oturma mesafesi
belirtirseniz tavsiyeler gelir -
Butce kısıtlı ise terddut etmeyin.
m.n11.comVestel 55O9900 55" 4K Ultra HD Smart OLED TV Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/urun/vestel-55o9900-55-4k-ultra-hd-smart-oled-tv-2319241?magaza=simport-vestel-yob&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 6 Ekim 2022; 18:26:44 > -
Bütçe en fazla 30k mesafe olarak şu an evi tutmadığımız için belli değil ancak 55 inç 140 ekran oluyor sanırım en küçük 140 olacak şekilde istiyoruz
-
Hocam teşekkür ederim öncelikle yani birazcık daha verebilirim ama vestel tercih etmek istemiyorum. Nedenini bilmiyorum ama çok ön yargı oluştu yok buzdolabı vestel olmasın o olsun yok bulaşık makinası vestel olmasın diye diye bi soğudum artık bilemiyorum
-
lg 55c2 iyi bir tercih olur.
butceyi arttirirsaniz 65c2 -
Merhaba öncelikle.Sony dahi alacak olsanız aynı fiyat bareminde led tv tercih etmeyin.Alın vestel oledi keyifle izleyin.7000tl nin biraz üzerinde fark verebilecekseniz c2 yi alın.Ama led tv yi listenizden çıkarın naçizane fikrimce.
-
65c2
-
17 bine oled tv mi olur yuh. 2 yıl önce 8 bine lg oled almıştım -
Evet bizde kesinlikle oled almaya kararlıyız. Büyük konuşmayım ama led alcağıma bir süre bekler oledi geç alırım gibi
-
Hocam lg ile sony arasında aynı fiyat aralığında hangisi seçilmeli
-
Merhaba soru bana degil ama lg,sony arasinda tereddut etmem sony alırım.
Sonylerde heat sink var.Yanma onlemede 1 nolu etmen.
Goruntuyu dah oyi isliyor.
Motion daha iyi.
-
TCL Google TV nasıl hiç deneyen oldu mu 825 modelleri mini led
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X