olimpiada clanıma pelerin werebilecek üst clan warmı 3 ay sonra biz anca alırız pelerini o zamana kadar aylık 100m kira weririm ilgilenen warsa pm çaksın
başlığına bulaşmış gibi olmıyım ama napcan pelerini yaw boşver pelerinsiz daha güzel bu arada zaten 60a az kalmış alırsın pelerin.
pelerin sevmiyom reklam kokan hareketler bunlar
Yoq bea clandakiler soruyo abi ne zaman abi ne zaman ondan yane
100m yi ona verceğine git parayla 60lık 2 warrior kirala onlar kessinler sen tadını çıkar,
sabah bana adam bir pm attı "saldırı sikilin(dikkat skill değil sikil) varmı?" diye yarıldım bittim, dedim "var ne yapacaksın?" "PELERİN ALCAM" dedi. "level kaç" dedim 32 dedi
dedim şimdiden sıçramaya başla anca alırsın pelerini hey gidi cem yılmaz hey...
not: olay essahtır
np -1
100 m az biraz daha verirsen ayarlarız justfriend ally veririm belki
Ya Salla Pelerini Ya İnan Bıkarsın Pelerinden Bence Sen Günde 15 m ex kassan 10 15 Günde Rahat 60 Olursun 60 Olduktan Sonra İstedigin Clana Gir İstedigin Gibi Clan Kur
100m yi ona verceğine git parayla 60lık 2 warrior kirala onlar kessinler sen tadını çıkar,
sabah bana adam bir pm attı "saldırı sikilin(dikkat skill değil sikil) varmı?" diye yarıldım bittim, dedim "var ne yapacaksın?" "PELERİN ALCAM" dedi. "level kaç" dedim 32 dedi
dedim şimdiden sıçramaya başla anca alırsın pelerini hey gidi cem yılmaz hey...
not: olay essahtır
ZUhahahahah ya valla çok komik ama belki dalgasına demiştir bazen bende öyle yapıom:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme