Şimdi Ara

olimpiadakiler bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olimpiada clanıma pelerin werebilecek üst clan warmı 3 ay sonra biz anca alırız pelerini o zamana kadar aylık 100m kira weririm ilgilenen warsa pm çaksın

• başlığına bulaşmış gibi olmıyım ama napcan pelerini yaw boşver pelerinsiz daha güzel bu arada zaten 60a az kalmış alırsın pelerin.

pelerin sevmiyom reklam kokan hareketler bunlar
  • Yoq bea clandakiler soruyo abi ne zaman abi ne zaman ondan yane
  • 100m yi ona verceğine git parayla 60lık 2 warrior kirala onlar kessinler sen tadını çıkar,

sabah bana adam bir pm attı "saldırı sikilin(dikkat skill değil sikil) varmı?" diye yarıldım bittim, dedim "var ne yapacaksın?" "PELERİN ALCAM" dedi. "level kaç" dedim 32 dedi

dedim şimdiden sıçramaya başla anca alırsın pelerini hey gidi cem yılmaz hey...

not: olay essahtır

• np -1
  • 100 m az biraz daha verirsen ayarlarız justfriend ally veririm belki
  • Ya Salla Pelerini Ya İnan Bıkarsın Pelerinden Bence Sen Günde 15 m ex kassan 10 15 Günde Rahat 60 Olursun 60 Olduktan Sonra İstedigin Clana Gir İstedigin Gibi Clan Kur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orjinalden alıntı: Echelion

100m yi ona verceğine git parayla 60lık 2 warrior kirala onlar kessinler sen tadını çıkar,

sabah bana adam bir pm attı "saldırı sikilin(dikkat skill değil sikil) varmı?" diye yarıldım bittim, dedim "var ne yapacaksın?" "PELERİN ALCAM" dedi. "level kaç" dedim 32 dedi

dedim şimdiden sıçramaya başla anca alırsın pelerini hey gidi cem yılmaz hey...

not: olay essahtır

ZUhahahahah ya valla çok komik ama belki dalgasına demiştir bazen bende öyle yapıom:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.