Şimdi Ara

Olivier Giroud Kazması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'da olsaydı kesinlikle Gomis'in yedeği olurdu ama Gomis kadroda yok ve Giroud denilen balon Fransa ile Dünya Kupası'nı kazanıyor.Dünya gerçekten de çok adaletsiz bir yer.Adam bütün turnuva boyunca yattı inanılır gibi değil tam bir vasıfsız eleman takıma hiçbir faydası yok

• Giroud çöp buna lafım yok. Ama beğenilmeyen Giroud Galatasaray'da olsaydı belki 30 tane gol atamazdı. Ama deplasman maçlarında Galatasaray bu kadar ezik bir takımda olmazdı. Adam iyi pres yapıyor. Rakip savunmayı yıpratıyor. Hava toplarını iyi indiriyor. Takım arkadaşlarına da alan açmaya çalışıyor. Bütün turnuva boyunca yattı demek saçmalık. He gol vuruşlarında beceriksiz. Ama Gomis'in gollerinin yarısı abanma veya çoğu boş kale ya da rakip kalecilerin ya da savunmaların kalitesizliğinden kaynaklı. TR standartlarında büyük maçlarda bile ortalıkta yok. Kaçırdığı penaltılara ise hiç girmiyorum. Evet Dünya adaletsiz bir yer. Ama Giroud yerine adam seçilecek olsa Gomis'ten önce bir sürü adam çıkar. Ama Deschamps onu sisteminde oynattı. Fransa kazandığı içinde doğru tercih gibi gözüküyor.
  • takıma hiç bir faydası yok mu? aslında Girioud hiç sevmediğim birisi ama Fransa da Griezman ve Mbappeyi oynatan adam bu.

Griezman ve Mbappe kendine oynayan tarzda oyuncular sol açıkta da Matuidi var ön libero adam.

Kazmanın önde gideni ama takıma faydası var diye oynatılıyo zaten gol atsın diye değil sezonda 15 golü geçememiş senelerdir.
  • Giroud çöp buna lafım yok. Ama beğenilmeyen Giroud Galatasaray'da olsaydı belki 30 tane gol atamazdı. Ama deplasman maçlarında Galatasaray bu kadar ezik bir takımda olmazdı. Adam iyi pres yapıyor. Rakip savunmayı yıpratıyor. Hava toplarını iyi indiriyor. Takım arkadaşlarına da alan açmaya çalışıyor. Bütün turnuva boyunca yattı demek saçmalık. He gol vuruşlarında beceriksiz. Ama Gomis'in gollerinin yarısı abanma veya çoğu boş kale ya da rakip kalecilerin ya da savunmaların kalitesizliğinden kaynaklı. TR standartlarında büyük maçlarda bile ortalıkta yok. Kaçırdığı penaltılara ise hiç girmiyorum. Evet Dünya adaletsiz bir yer. Ama Giroud yerine adam seçilecek olsa Gomis'ten önce bir sürü adam çıkar. Ama Deschamps onu sisteminde oynattı. Fransa kazandığı içinde doğru tercih gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tritlum -- 15 Temmuz 2018; 22:7:21 >
  • Giroud'un elbet faydası olduğu noktalar vardır ama nefretim olan kazma Benzema bile bundan çok çok iyidir hatta bunun yaptığı işlerin 3 katını rahat yapar, alan açma top dağıtma top indirme
  • beyler tamam ileride top tuttu pres yaptı falan filan da adam 1 tane isabetli şut çeker onu yap bari. golü geçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diego Costa ve Batshuayi'yi yollayip bunu ve Morata kazmalarini aldi Chelsea

Bir diğer sacmalik da Matic'i gonderip Bakayako'yu almalariydi

• Bencede Giroud böylesine üst düzey bir takımın oyuncusu değil fakat onun yerine Lacazette oynasa Fransa belki finali göremeyebilirdi. Fransa'nın savunması çok iyi, orta sahasında Pogba, Kante ve Matuidi gibi özellikle defans özellikleri çok iyi oyuncular var. Kendi fikrim Hırvat orta sahasına karşı ofansif yaratıcılık konusunda daha zayıf olmalarına rağmen savunma özelliklerinde Fransa lehine ciddi bir fark vardı. Fransa kanat oyuncularının ikisi de özel oyuncular ve bunların en büyük şansı arkalarının sağlam olması gibi ileri de bunların mücadele açığını kapatacak bir Giroud vardı.

Giroud'nun yaptığı koşular ve rakip stoperleri yıpratması Mbappe ve Girezmann'ın oyunun içinde daha diri kalmasını sağladı. Ayrıca bu Giroud hem Arsene Wenger'in hem de Conte'nin tercih ettiği bir adam ve Deschamps'ta bu adamı tercih etti. Bu üç teknik adam'da takıma kattığı bir şeyleri görüyorlar da onu oynatıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modric > xavi + iniesta
    3 yıl önce açıldı
    Martin Linnes
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gomis daha iyi top indiriyor.

Ileride press en az giroud kadar yapar.

Topu cok daha iyi saklayip takimina hucuma cikmasi icin alan yaratiyor.

Sabit bir forvet degil, giroud kadar arkadaslarina alan acicak kosular yapar.

Bitiriciligi giroudun 20 kati.

Hepsini gectim giroudddan 100 kere fazla haketti orada olmayi.

• Gomis , değil fransada panama da zor oynar. O kadar yavaş ,ağır bir oyuncuyu dkupasi alan takıma koymak nedir? Giroud gomisi sırtına alir onun hizinda koşar genede.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

Gomis daha iyi top indiriyor.

Ileride press en az giroud kadar yapar.

Topu cok daha iyi saklayip takimina hucuma cikmasi icin alan yaratiyor.

Sabit bir forvet degil, giroud kadar arkadaslarina alan acicak kosular yapar.

Bitiriciligi giroudun 20 kati.

Hepsini gectim giroudddan 100 kere fazla haketti orada olmayi.
    Umarım ciddi değilsindir. Belçika maçında topu kendi ceza sahasına kadar takip ettiği pozisyonlar var Giroud'nun. Top indirmesini vs kıyaslamam bile. Ayrıca Gomis saatli bomba. Atıyorum takım gruptan çıktı. 2. turda Arjantin ile oynuyor Fransa. Gomis kalktı bayıldı skor 2-1 Arjantin öne geçtiğinde. Santrafor gitti. 1 oyuncu değişikliği hakkın gitti. Takımdaki diğer oyuncular ne olduğunu anlamayacak. Takım arkadaşlarının durumu kafalarında soru işareti olacak. Takımın maç konsantrasyonu 0 olacak. Hop elendin. Adam hasta. Böyle bir oyuncuyu oynatmak risktir her zaman. Ne kadar iyi performans sergilerse sergilesin. Kaldı ki adamın 30 gol attığı lig TR ligi. İngiltere, İspanya ya da Almanya falan değil.

Giroud çöpü evet çöp. Oynatılması eleştirilir. Ama onun yerine Gomis falan demeyin abi. Benzema falan dururken Gomis demek futbola ihanettir.

• Tritlum kullanıcısına yanıt
    Zaten giroud yerine alinacak en iyi alternatif gomis demedim.

Benzema var lacazette var tabiki bunlar gomisten iyi.

Ama gomis girouddan kesinlikle daha iyi performans gosterirdi bunu belirttim.

• Giroud kardeşimi bu model izledik

Olivier Giroud Kazması

• He Kazma evet. Oyuncu olan ve hoca olarak Dünya kupası kazanan Deschamps futboldan anlamıyor, ona Arsenal de 6 sene forma veren Wenger anlamıyor, onu Chelsea ye götüren Conte anlamıyor, sen anlıyorsun. Aferin
  • Yıllarca Fener de Selçuk Şahin i izledik. Onun çok iyi futbolcu olduğunu mu gösterir?

Giroud Chelsea de kaç maça çıkmış, kaç gol atmış, kaç tane pozisyonu harcamış?

Giroud tecrübeli bir adam. İyi oynarsa gol de atıyor. Ama mucizelerle. Adamın kaçırdıklarıyla destan yazılır. Oynatanlar illa ki bir sebepten dolayı oynatıyordur ama şu Fransa kadrosunda o kadar meziyetli adamın getirdiği topları Giroud nun harcadığını görünce insanın psikolojisi bozuluyor.
  • Dünya kupasını kazanan takımın forveti gol atamıyor bildiğin kazma ne görevi forvet dediğin gol atacak arkadaş. Madem öyle forvete varaneyi koysunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Yıllarca Fener de Selçuk Şahin i izledik. Onun çok iyi futbolcu olduğunu mu gösterir?

Giroud Chelsea de kaç maça çıkmış, kaç gol atmış, kaç tane pozisyonu harcamış?

Giroud tecrübeli bir adam. İyi oynarsa gol de atıyor. Ama mucizelerle. Adamın kaçırdıklarıyla destan yazılır. Oynatanlar illa ki bir sebepten dolayı oynatıyordur ama şu Fransa kadrosunda o kadar meziyetli adamın getirdiği topları Giroud nun harcadığını görünce insanın psikolojisi bozuluyor.
    Arsenal ve Chelsea de genelde hamle oyuncusu olarak oynadı. Oyuna girdiği çoğu maçta da katkı sağladı. Tabi orada oynadığı takımlarda genelde bol ortalı, ceza sahası içerisinde pozisyon hazırlanan oyun oynadığı için performansı kötü değildi. WC ise çok farklı bir rolde oynadı. Ben Giroud u savunmuyorum ama ona çöp, kazma vs denilecek kadar da kötü eleştiriyi hak etmiyor.

• Ben görevine, rolüne bakmıyorum.

Karşı karşıya kaldığı pozisyonlara,

Bitiriciliğine, bakıyorum.

Bu kadar üst seviyede top oynayan adamın 6 pastan akıl dışı gol kaçırması bana mantıklı gelmiyor.

İyi top indiriyor iyi hava topu alıyor olması değil ilgilendiğim konu.

Top class da forvet bulduğu 10 pozisyonda 12 gol kaçırmaz. Giroud bunu yapıyor.
  • Butterflyman kullanıcısına yanıt
    Fransa kadrosundaki oyuncuların özelliklerine uygun bir stratejiyle oynadı ve başarılı oldu. Giroud'yu ben de beğenmiyorum ancak bu stratejide görevini yaptı. Deschamps teknik direktör olarak futbolun doğrularını yaptı ve kazandı.
  • fransa'da giroud'dan başka iyi santrafor var mı şu anda? demek ki teknik direktöre bu özelliklerde bi forvet gerekiyomuş ve mecbur onu oynatmış sistemi bozmamak için.

benzema her türlü giroud'dan iyidir diyosunuz ama ikisinin oyun tarzı arasında dağlar kadar fark var. şu takımda grioud'u çıkartıp yerine benzemayı koysan hücum hattında oynayan tüm oyuncular bundan direkt olarak etkilenirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giroud yıldız bir futbolcu değil zaten, teknik direktör futbolcusu. Turnuvada Mbappe bu kadar parladıysa, Fransa uzaktan şutlarla ve orta sahada dribbling ile etkili olduysa bunlarda hep Giroud'nun büyük katkısı var. Fransa Giroud'u götürmeyip onun yerine Lacazette çağırsaydı kapanan takımlara karşı çok zorlanacaktı(turnuvada kapanan takımlar daha çok başarılı oldu). Benzema'yı götürseydi de zaten formsuz olan Benzema ise defanslar tarafından daha rahat sindirilebilirdi.

Giroud biraz statik ve ağır bir santrafor, kaçırdığı gollerde genellikle hızlı ve çevik olmayı gerektiren toplar atıldı. Zaten bu yüzden eleştiriliyor. Ancak zaten adamın olayı bu değil. Adam defansı sırtına alıp orta sahaya alan açıyor, hava toplarını arkadaşlarına indiriyor, tek top yapıp gol attırıyor, defansif olarak da mücadele ediyor. Bu turnuvada pek gösteremedi ama gol vuruşlarında da öyle çok kötü bir oyuncu değil, hatta jeneriklik goller de kaydedebiliyor. Kendisi çok acımasızca eleştiriliyor bence.

Ha bu arada bence kadroda ekstra olarak Lacazette ve belki Benzema da bulunmalıydı, hiç değilse hamle oyuncusu olarak işe yararlardı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.