< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
olm unutamıyorum yardım edin delirecem
-
-
Çok gülersen bir saaten sonra gözünden yaş gelir. Bende çok aşıktım hatta hayvan gibi aşıktım. Başkası onu öpüyordu ama. Aslına bakarsan gene aklımda ama. Eskisi kadar değerli değil. Çünkü çok seviyordum. Sende illaki onu sevmekten sıkılacaksin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sabah uyandığımda hafızamdan silinse keşke
aslında cok zor ama istenmeyen anıları silebileceğimiz bir teknoloji gelişmesi cok uç bir sey değil çoğu şeye çare bulur eminim cünkü insanın hayatının büyük bölümünü geçmişindeki yaşadığı anılar etkiliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
herkes uyudu tabi keşke sizin gibi dalabilsem uykuya
Yoob
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
He he uyuduk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Unutmak zor ya bende 3-4 ay ceremesini çektim ama şimdi hiç bi his yok geçiyor yani zamanla
3-4 ay fazla geberirim o zamana böyle devam ederse
Çok kötü biliyorum ama katlanmak zorundasın için daralacak hatta rüyalarında göreceksin ama geçecek...
Ben de unutma aşamasındayım, seviyorum ama elden bir şey gelmiyor,sonuçta bir his meselesi,neden beni sevemedin de diyemiyorum,tam unuttum derken rüyama giriyor,bir de seni seviyorum diyor küfür eder gibi. Şu anda tek bir amacım kaldı o da okulu iyi bir şekilde bitirip mesleğe başlamak. Konuşacak dertleşecek kimse de yok aksi gibi.
rüyanda mı diyor ?
Aynen rüyamda diyor, şu telepati işlerine inanıyor olsam beni düşünüyor diyeceğim ama yüzüme bile bakmıyor sanki kötü bir şey yapmışım,anlayacağın işler karışık,moral falan bırakmıyor ders olduğu gün
Hocam her size yazan evet diyecek diye bir kuralımız yok bu herkes için geçerli. Ben 5 6 kere red yemişimdir 19 yaşımda olmama rağmen mesela durumlar böyle. Kendimizi geliştirmemiz lazım erkek olmak zor bu zamanda. Hayat bir yarış ya bu yarışa katılır elimizden geleni yaparız ya kaybederiz ya kazanırız ya da sadece uzaktan izleriz.
-
baskasını sevip onla mutlu olması öküz gibi koyuyor onu öpecek olması onu görünce heyecanlanacak olması vs hayalimizi başkasıyla yaşaması berbat bir his
Benim meselede suç biraz da bende aslında, ilgi gosteremedim hatalarım da oldu ama zor işte yine de. Bir de şu var,sen onu üzemezsin,kıyamazsın başkası gelir ağzına tükürür bir şey de diyemezsin. Dine ve derslere yonelmeyi planlıyorum, belki o zaman hafifler biraz.
bu kadar basit bir şekilde s… çekip hemen yeni birini bulacaksa hiç yazmayacaktı neyse ya ne diyorum ki ben hayatımın geneli kötü böyle bir yaşam kalitem varken birini sevmek gibi bir hataya düşmemem lazımdı
Bende aşık oldum ve çok sevdim ama sevilmeyince hiçbir anlamı yok. Unutmam zor oldu ama unuttum. Zamanla geçiyor hocam. Ben bu işlerden elimi çektim artık. Ciddi ve iyi bir ilişki bulana kadar baglanmam kimseye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- buzzer + 18 ne işe yarar
- sabiha gökçenden beylikdüzüne nasıl gidilir
- deichmann orjinal mi
- geçmişe dönük dekont alma
- spordan sonra duş almazsak ne olur
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- para sayma makinesi bim
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X