Şimdi Ara

Olmayacak ama insan bekliyor işte.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F.Bahçe'den Fernandes'e: Beşiktaş'a imza atma..

Fernandes’in imza atmamasının altında F.Bahçe’den aldığı “Ocakta bizimle imzala. 3.5 milyon euro imza parası ile yıllık 3.5 milyon euro verelim” teklifinin olduğu iddia edildi

Beşiktaş'ın “Sözleşme uzatalım” teklifine bir türlü yanaşmayan, ücret artışına rağmen “Ocakta tekrar masaya otururuz” diyen Manuel Fernandes’in F.Bahçe’den aldığı astronomik teklif nedeniyle Kartal’la kontrat yenilemediği ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin idari menajer Hasan Çetinkaya aracılığıyla “Sözleşmeni uzatma. Sezon sonunda serbestsin ocakta bizimle imzala. Sana 3.5 milyon Euro imza parası, yıllık da 3.5 milyon Euro artı maç başı ücret verelim” teklifi Portekizli’nin kafasını karıştırdı.

Çetinkaya'nın Portekizli oyuncuyla F.Bahçe forması giyen vatandaşları Alves ve Meireles aracılığıyla temas kurduğu ifade edilirken, bu teklifi duyan siyah-beyazlı yönetim Manuel Fernandes’in bedavaya elden çıkmasından korkuyor. Geçen sezon ocak ayında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fernandes için kendilerine yapılan 18 milyon Euro’luk teklifi reddettiklerini bizzat açıklarken, yine aynı dönemde futbol şubesinden sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı da 23 milyon Euro’luk teklif yapılması durumunda cevaplarının hayır olacağını ifade etmişti.

Yıldız futbolcunun bedelsiz olarak takımdan ayrılma ihtimalinin ortaya çıkması üzerine Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi karşı atağa kalkmaya hazırlanıyor. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı arayarak “Ne yapıyorsunuz siz başkan? Yapmayın oyuncumuzun aklını çelmeyin” demesi bekleniyor. Portekizli yıldıza sözleşme uzatması için baskı yapan Beşiktaş 2. Başkanı’nın bir diğer alternatif olarak da F.Bahçe’de mutsuz olan Moussa Sow’u Fernandes’le takas etme teklifini son olarak çare sarı-lacivertli yönetime götürmeyi planladığı öğrenildi.

KARTAL ŞİKÂYET EDEBİLİR
    Beşiktaşlılar'ın bu konuda en büyük avantajı ise F.Bahçe’nin 2 Kasım’da kongreye gidecek olması. Yönetimin değişmesi transferin durumuyla ilgili olarak soru işareti yaratıyor. Kartal’ın Fernandes ile sözleşmesi 31 Mayıs 2014’te sona eriyor. Kurallar gereği sözleşmesi olan futbolcuya ocaktan önce teklif yapılamadığı için Beşiktaş ezeli rakibi F.Bahçe’yi TFF ve UEFA’ya şikayet edebilir.

(Vatan)

Milliyet.com

• Oldu olacak kulübün anahtarını da verelim. Tamam iyi oyuncuda imza parası + yıllık 3.5m + maç başı ücret de çok fazla. Zaten avrupa kupalarına katılamıyoruz. Ligde 1. olacağımızın garantisi yok. Hala hayvan gibi para harcıyoruz
  • birden karşımda bir aslan, allah allah boyu 10 metre
    yani 5 metre
    ya aslan kadar aslan işte... neyse doğrulttum tüfeği, tık... mermi yok.. allahtan yanımda çakı var çıkarttım çakıyı atladım aslanın üstüne.. böyle tak tak tak tak...

sana değil kardeş bizim medyaya
  • Heh bi o kalmisti sikayet edilmedigimiz ondan da edin tam olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QTM'nin klasik sallamasyon haberlerinden bir tanesidir muhtemelen ama değilse acayip mantıklı, Fernandes gibi adamı bonservissiz kapmak.
  • stoch, krasiç asla yetmez.

cristian, yobo, ardından meireles, kadlec bunlar gitmeden sınırlamadan dolayı yabancı oyuncu alınması palavra olur. hele kalabalık ortasahaya kesinlikle.
  • Yahu yemişim Fernandesini başlıkta "ama insan bekliyor işte" yi görünce Alex sandım da girdim konuya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sow'un Beşiktaş'a gitme ihtimali neyse bu da o kadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

birden karşımda bir aslan, allah allah boyu 10 metre
    yani 5 metre
    ya aslan kadar aslan işte... neyse doğrulttum tüfeği, tık... mermi yok.. allahtan yanımda çakı var çıkarttım çakıyı atladım aslanın üstüne.. böyle tak tak tak tak...

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Yahu yemişim Fernandesini başlıkta "ama insan bekliyor işte" yi görünce Alex sandım da girdim konuya

+19o7
  • quote:

yani 5 metre

• quote:

yani 5 metre

fernandesi çektim kenara,dedim sen kal hık mık dedi. sus dedim keserim kulağını

• quote:

yani 5 metre

Ziyaaaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Yahu yemişim Fernandesini başlıkta "ama insan bekliyor işte" yi görünce Alex sandım da girdim konuya

Hala Alex diyosunuz tamam zamanında çok güzel hizmetler verdi. Öyle gönderilmesi çok yanlıştı ama . Adam gelmiş 35 yaşına bu saaten sonra ne transferi anca jubile için gelir ama zor. Fernandes şuan çok lazım tam 10 numara olucak aday ama zor.
  • quote:

Aziz Yıldırım’ı arayarak “Ne yapıyorsunuz siz başkan? Yapmayın oyuncumuzun aklını çelmeyindemesi bekleniyor.
  • ne yapiyorsunuz başkan ? Demesi bekleniyor ..

• yav hehe çok beklersiniz sizden Sow'u da alalımda görün siz
  • Bizde forvet bolluğu var, Beşiktaş'ta forvet yok. Almeida doğruyu gösterirse ne ala ama 12 maçta 1 kere bozuk saat misali doğruyu gösteriyor. Bizde adam gibi ofansif orta saha yok ama Beşiktaş'ta Oğuzhan ve Fernandes var. Mami'yi de katarsak en azından Fernandes - Sow değişikliğini cidden düşünürdüm.

Olmaz, orası ayrı. Sow'u da vermek olmaz. Biz en iyisi Fernandes'i alalım .
  • cristiani , kadleci , yoboyu yolla hatta gerekirse meirelesi al bu adami
  • Alın la

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.