Şimdi Ara

Ölmekten korkmamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4/4 lük müslüman değilim ama ölmekten hiç korkmuyorum aksine çok merak ediyorum.

• Öl o zaman
  • Hemen suriyede cihada katıl ve hurilerine kavuş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 1 Ocak 2017; 19:16:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironcarbonom

Hemen suriyede cihada katıl ve hurilerine kavuş!

Ezberci zihniyet, blok .
  • Ne güzel işte.
  • SuKurgusu kullanıcısına yanıt
    Ne ezbercisi oldum açıklasana bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 1 Ocak 2017; 19:28:56 >
  • Öldükten sonra ölmenin nasıl bir şey olduğunu nasıl anlayacaksın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Topa kafa vurmaktan korkmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironcarbonom

Ne ezbercisi oldum açıklasana bari

Konuyla alakasız yazmışsın hocam .
  • SuKurgusu kullanıcısına yanıt
    İroni yapmıştım. Neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 1 Ocak 2017; 19:41:44 >
  • Ölümle burun buruna geldin mi hiç kardeşim,pusuya düştünmü? yada sen uyuma diye,devriye atma diye çatır çatır tehdit ateşi attılar mı sana moruk.Yada günlük hayatında ölümle burun buruna geldin mi? Ölümden korkmayan hiçbir insan yok daha aklında olsun.
  • “Korku gerçek değildir. Korkunun var olabileceği tek yer, gelecekle ilgili düşüncelerimizdir. Hayal gücümüzün bir ürünüdür. Korkunun sebep olduğu şeyler, mevcut zamanda aslında yoktur ve hiçbir zaman da gerçek olmayabilir.. Tehlike tümüyle gerçektir; ama korku bir seçimdir.” After Earth
  • Kaybedecek bir şeyin olmayınca ölümden korkun da olmuyor.
  • ölmekten korkma zaten ölümün sonrasından kork. Ölümün sonrasına ne kadar hazırladın kendini?
  • bir dönem bende öyle düşünürdüm taki ölümün bana yakın olduğnu hissettiğim zaman tamamen değiştim. çünkü öldükten sonra beni ne bekliyor bilmiyorum.(müslümanım)

lise 3' e gidiyordum. gece uyandım , acıkmıştım gittim yağlı bir pide yedim(bilimsel olarak açıklamasını tam hatırlamıyorum ama anlayacağınız şekilde şöyle ifade ediyim ; gece uyumadan önce yağlı bir şeyler yenirse uykuda damar sıkışıklığı nefes alamama(karabasan olayı) oluyormuş) neyse işte tekrar yattığımda bi anda nefes alamamaya başladım , bağıramadımda ve o an öleceğimi düşündüm aklıma direk tövbe etmek geldi fakat ölüm anında edilen tövbenin kabul olmayacağını bildiğim için içime ayrı bir üzüntü geldi 5-10 saniye kadar nefes alamadım fakat sonradan yavaş yavaş nefes almaya başladım. ve tekrar uyumaya başladım 1-2 gün boyunca bu olayın gerçekten yaşadığımı düşündüm etkisinden kurtulamadım ama yaptığım araştırmalardan sonra bilimsel bir tanımını buldum rahatladım. şuan gene ölüm bana kolay bir şeymiş gibi geliyor ama öleceğini zannettiğin an gerçektende içine bir korku birisine sığınma hissi geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.