yazık ya ben bunlara nekadar küfretsem azdır ben bunların varya taaa anasınn oasdç............
vatanını seven insanları bile kendilerine benzetiyo adi herifler
altta başka video ve şarkılarıda dinliyorum.yediği toprağa ihanet eden insanlar topluluğu ne denir ki bunlara
soysuz köpekler, video nun altında yazdıkları yorumlara bakın itlerin
ezik zavallılar ama meydanı bunlara bırakmamak gerek
kızıp küfür edeceğinize siteye bunu bildirin ben aradım ama bulamadım bi şikayet linki yokmu bu sitenin nedir itle köpekle muatap olmayın çamur balçıkla sıvanmaz
Onun bunun cocuklari...
Allah bildiği gibi yapsın bu pislikleri
ŞEREFSİZLERİN YORUMLARINA BAKIN... Hepsinin Allah Belasını versin...
o kadar basitler ki cevap yazıpta ciddiye aldığımızı göstermeyelim arkadaşlar küfür hakaret adamlara iltifat gibi geliyoo tanrı bigün bu insan müsveddesi ırka gereken cezasını verecektir.hiç merak etmeyin yaşasın türk milleti...
sonsuza kadar usakligimizi yapacaklarya o zorlarina gidiyor
ya bunlara laf sölemeye gerek yok it herifler köpek soyları yalnız lafınızı kürtlere deil pkk lılara türk düşmanlarına ediniz dostlar her kürt pkk deil türk üdşmanı deil unutmayınki ismet inönüde bir kürt tü her zaman söluyorum kürt çerkez tatar laz gürcü adımız ama hepimizin soyadı TÜRKİYE bunu böle kabul eden herkes kardeşimizdir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .....
sinirimden hiçbirşey diyemiyorum şerefsiz itler
allah hepsini kahretsin..
aq
Rahmetli Kemal Sunal hangi memleketliydi?
sen Türkleri afyonlamaya devam et , bu palavralara hiçbr kürt inanmıyor bazıları rol yapıyor bazıları rol yapmaya bile gerek duymuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: okko
ya bunlara laf sölemeye gerek yok it herifler köpek soyları yalnız lafınızı kürtlere deil pkk lılara türk düşmanlarına ediniz dostlar her kürt pkk deil türk üdşmanı deil unutmayınki ismet inönüde bir kürt tü her zaman söluyorum kürt çerkez tatar laz gürcü adımız ama hepimizin soyadı TÜRKİYE bunu böle kabul eden herkes kardeşimizdir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .....
alayı mal la bunların...şener şenin yakasında ki TÜRK BAYRAĞI AMBLEMİ GÖZLERİNE ŞABANIN ÇALDIĞI BORAZANDA G.TLERİNE GİRSİN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme