Şimdi Ara

ölmüşlere saygıları yok şerefszlerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarhttp://www.youtube.com/watch?v=nIswrTWtSc0 de pkk lı kürtler Kemal Sunalı kürt askeri olarak yazıyor

yazık ya ben bunlara nekadar küfretsem azdır ben bunların varya taaa anasınn oasdç............

• vatanını seven insanları bile kendilerine benzetiyo adi herifler

altta başka video ve şarkılarıda dinliyorum.yediği toprağa ihanet eden insanlar topluluğu ne denir ki bunlara
  • soysuz köpekler, video nun altında yazdıkları yorumlara bakın itlerin
  • ezik zavallılar ama meydanı bunlara bırakmamak gerek
  • kızıp küfür edeceğinize siteye bunu bildirin ben aradım ama bulamadım bi şikayet linki yokmu bu sitenin nedir itle köpekle muatap olmayın çamur balçıkla sıvanmaz
  • Onun bunun cocuklari...
  • Allah bildiği gibi yapsın bu pislikleri
  • ŞEREFSİZLERİN YORUMLARINA BAKIN... Hepsinin Allah Belasını versin...
  • o kadar basitler ki cevap yazıpta ciddiye aldığımızı göstermeyelim arkadaşlar küfür hakaret adamlara iltifat gibi geliyoo tanrı bigün bu insan müsveddesi ırka gereken cezasını verecektir.hiç merak etmeyin yaşasın türk milleti...
  • sonsuza kadar usakligimizi yapacaklarya o zorlarina gidiyor
  • ya bunlara laf sölemeye gerek yok it herifler köpek soyları yalnız lafınızı kürtlere deil pkk lılara türk düşmanlarına ediniz dostlar her kürt pkk deil türk üdşmanı deil unutmayınki ismet inönüde bir kürt tü her zaman söluyorum kürt çerkez tatar laz gürcü adımız ama hepimizin soyadı TÜRKİYE bunu böle kabul eden herkes kardeşimizdir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .....
  • sinirimden hiçbirşey diyemiyorum şerefsiz itler
  • allah hepsini kahretsin..
  • aq
  • Rahmetli Kemal Sunal hangi memleketliydi?
  • sen Türkleri afyonlamaya devam et , bu palavralara hiçbr kürt inanmıyor bazıları rol yapıyor bazıları rol yapmaya bile gerek duymuyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: okko

ya bunlara laf sölemeye gerek yok it herifler köpek soyları yalnız lafınızı kürtlere deil pkk lılara türk düşmanlarına ediniz dostlar her kürt pkk deil türk üdşmanı deil unutmayınki ismet inönüde bir kürt tü her zaman söluyorum kürt çerkez tatar laz gürcü adımız ama hepimizin soyadı TÜRKİYE bunu böle kabul eden herkes kardeşimizdir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .....
  • alayı mal la bunların...şener şenin yakasında ki TÜRK BAYRAĞI AMBLEMİ GÖZLERİNE ŞABANIN ÇALDIĞI BORAZANDA G.TLERİNE GİRSİN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.