Şimdi Ara

OLMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dertliyim. Bu 4üncü senem ve olmuyor pes ediyorum. Yapabileceğimi bildiğim için 3 sene mezuna kaldım ama bazı sorunlarla baş edemiyorum. Yaşıtların mezun oldu sen hala evdesin laflarından da bıktım. Hedef tıp ve dişti sonucu da bu kadar kötü beklemiyordum zaten eczacılık yazıp gidicem. Hayırlısı böyleymiş. İyi sabahlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kac geldi hocam sizce olmama sebebi ne ona göre 3.seneyle ilgili kafamda fikir olustursun

• Millikan kullanıcısına yanıt
    31k geldi sene içinde yaşadığım bazı sorunlar ailevi, özel hayat vs. sebebiyle. Kalırsan eğer kendini tamamen hedefine odaklamanı, denilenleri ve diğer insanları umursamamanı tavsiye ederim sınava hazırlık sürecinde. İlerleyen yıllarda daha fazla emek harcaman gerektiğini düşünüyorum temel lise obpsi, çalışan nesil vs sebepler nedeniyle. Özetle gerçekten istersen yaparsın ama gerçekten iste ufacık sorunda yılma sorunlar bitmeyecektir.

• And Romeda kullanıcısına yanıt
    Hocam sanki herkes benim sonucumu merak ediyor gibi acayip bir strese giriyor muydunuz ?

Evet kesinlikle ediyorlar zaten

• And Romeda kullanıcısına yanıt
    Hocam o zor bir durum stres aileme 3.sene kalıyorum dersem karsı cıkıcaklar ama eninde sonunda kabul ediceklerdir fakat başarabilir miyim bilmiyorum

Bu sene yapamama sebeplerini bul, onları aşarım diyorsan kal. Hedefine ulaşırsan 3 sene fazla değil ama iyice düşün taşın derim çünkü seneler arttıkça emin ol bunalma miktarı da artıyor. Ailen karşı çıksa da önemli olan senin istemen onları da kırmadan ikna edebilirsin.

Hocam size kac k geldi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.