Şimdi Ara

OLMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • etüte yazıldım ikinci haftamdayım arkadaşlar. mezunum.
    etüt aşırı sıkı -sıkı olması her zaman iyi olmuyor maalesef- misal şöyle örnek vereyim.
    sabah dersin var, 8.30 da başlıyor 4 saat sonra dersin bitiyor ve kütüphaneye geçiyorsun. en erken 6 gibi çıkabilirsin onun dışında çıkış verilmiyor zaten. başta düşününce güzel geliyor fakat bu kadar minik bir etütün bu denli kalabalık olacağını bilmiyordum şuan 15 tane mf sınıfı var tm sınıfını bilmiyorum ama rahat 10 vardır. sınıflar ortalama 13-15 kişilik vardiya sistemi gibi işliyor zaten sistem ama etütte imkanı yok çalışamıyorsun..
    aşşırı kalabalık bi yanında biri var öbür yanında biri var masa desen küçücük anca bir buçuk kitap sığacak genişlik bırakmışlar. çantanı desen bir yere koyamıyorsun ayağının altında durması falan gerekiyor sığamıyorsun.. kütüphane ortamında sürekli bir sirkülasyon dönüyor biri kalkıyor arkandan geçiyor masanı çekmen gerek yok ses oluyor vs. değil kafanı toplayıp ders çalışmak içeride boğuluyorsun -yav yeter evde çalışıcam ben diyipte çıkamıyorsun- hayır çalışmayan adam da mecbur etütte kalıyor bu durumda o aradaki gır gır şamatayı siz düşünün..
    max 150 kişilik olan etüte küçük küçük masalar küçük küçük sınıflarla 350 kişiyi sığdırmaya çalışmışlar toplama kampı gibiyiz
    evet canımı sıkıyorum çünkü çalışamıyorum kafamı toplayamıyorum. haftada 7 gün etüt olur mu? sadece pazar günleri saat 12 de çıkış yapabildiğin onun dışındaki bütün günler en iyi ihtimal 6 da çıktığın..
    BU DURUMA NASIL BİR ÇARE BULMALIYIM? ACİL YARDIM....

• çalışamıyorsan orda 6 ya kadar durmanın bi faydası yok bunu müdürle konuş git
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarCry21

çalışamıyorsan orda 6 ya kadar durmanın bi faydası yok bunu müdürle konuş git
    görüştüm hocam. burada düzen böyle vs vs geveliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mockingbirdi

görüştüm hocam. burada düzen böyle vs vs geveliyor

Alıntıları Göster
    Düzenine tüküreyim onun.Okurken sinir oldum.Kaçamıyor musun peki?En fazla ailene şikayet ederler onlara da durumu anlatırsın.Etüte kalmıyor diye dersaneden atamazlar seni.Oldu da kapıyı gösterdiler basar çıkarsın,kuruş para alamazlar kanunen.
  • Git verim alamıyorum 150 kişi olur mu? de.
  • Bi senemi böyle bi uygulaması olan dersane ile yedim. Sadece çalışmak isteyenlerin olduğu bi yerde faydalı olur ama ortam sirk gibi olunca olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihagaeshi

Düzenine tüküreyim onun.Okurken sinir oldum.Kaçamıyor musun peki?En fazla ailene şikayet ederler onlara da durumu anlatırsın.Etüte kalmıyor diye dersaneden atamazlar seni.Oldu da kapıyı gösterdiler basar çıkarsın,kuruş para alamazlar kanunen.

Alıntıları Göster
    kaçma olayına yeltenmedim henüz hocam. senet olayı korkutuyor açıkçası beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hata falan yok
    12 yıl önce açıldı
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEF806399

Bi senemi böyle bi uygulaması olan dersane ile yedim. Sadece çalışmak isteyenlerin olduğu bi yerde faydalı olur ama ortam sirk gibi olunca olmuyor.
    aynen hocam.. daha ilk haftalardan evham yapmak istemiyorum ama durum bu.. kafaya takılmayacak gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Git verim alamıyorum 150 kişi olur mu? de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mockingbirdi

kaçma olayına yeltenmedim henüz hocam. senet olayı korkutuyor açıkçası beni

Alıntıları Göster
    Ailene anlat olayı onlar müdürle görüşsünler,ne saçma kurummuş bu ya.
  • +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 1 Nisan 2021; 23:42:14 >
  • Yav hocam parasıyla değil mi siz parayi cebinizden verip kayit olmadiniz mi o etut merkezine ? Istediğinizi yapabilirsiniz gayet rahat olun bence. Yanlis bilmiyorsam etut merkezinden ayrilmak istersen verdigin paranin yarisini alabiliyormusun diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcan1209 -- 7 Ekim 2018; 21:13:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihagaeshi

Ailene anlat olayı onlar müdürle görüşsünler,ne saçma kurummuş bu ya.

Alıntıları Göster
    yavaş yavaş bizimkilere açmaya başladım bu mevzuyu direk anlatırsam programın yoğunluğu yüzünden söylendiğimi düşünebilirler. -çünkü rahatıma düşkün biriyim ama bunun konumuzla alakası yok-
    yeni bir kurum kendi düzenlerini oturtmak istiyorlar anlıyorum fakat 350-400 kişiye yapılamaz bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: __caesar

+
    bizimkiler sıkıntı çıkarmasa hiç dert etmem anında bırakırım. etüt bana sıralamamdan dolayı fiyatta güzel bir indirim yapınca annemler daha uygunu bu şartlarda nerede bulucazz kafasında oldukları için ağırdan alıyorum
    klasik çalışan her yerde çalışır diyeceklerini adım gibi biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcan1209

Yav hocam parasıyla değil mi siz parayi cebinizden verip kayit olmadiniz mi o etut merkezine ? Istediğinizi yapabilirsiniz gayet rahat olun bence. Yanlis bilmiyorsam etut merkezinden ayrilmak istersen verdigin paranin yarisini alabiliyormusun diye biliyorum.
    taksit şeklinde yapıyoruz hocam. toplam ödenmesi gereken miktarın yarısını vereceksem zaten ayrılamam oradan...
  • Hocam bizim dershanede de derslerden sonra zorunlu etüt var diyorlar ama ben sadece turkceye kaliyorum mesela diger gunler cikip gidiyorum kutuphaneye kimseyi de takmiyorum. Eger calisamiyorsan 1 dakika bile durma ailene de guzelce anlat durumu. Elbet anlayis gosterirler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.