Bildirim
Olsun mu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayette güzel olur sen kimseyi dinleme.
E5200 + 2 GB Ram'den sonra I3 + 8GB Ram + SSD seni taklaya getirir sistem uçuyor gibi hissedersin
Ayrıca R7 240'ı da tam verimde kullanırsın I3 ile , birazda OC yapıp 3-5 FPS arttırdınmı tadından yenmez. -
R9 280 ni de 1 ay sonra almayı düşünüyorum onda darboğaz yapmaz dimi. Sağda solda bakındım darboğaz yapan görmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Darbogaz yapmaz gibi.Rami daha ucuza bulabilirsin,170-80 civari,burdan artan parayla da ssdyi 850 evo almaya bak.Psuda da daha iyi bir sey almaya bak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Benim Adım Caner
R9 280 ni de 1 ay sonra almayı düşünüyorum onda darboğaz yapmaz dimi. Sağda solda bakındım darboğaz yapan görmedim
Yapmaz hocam isterseniz 280X takın.
İnternette bir adam HTPC yaptı I3 4160'a 290X taktı yinede BF4 Multiyi çatır çatır oynadı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X