Şimdi Ara

Ölü bir internet mesaj panosu çalıştırırdım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu yapmazsanız, bu size garip gelebilir, ancak Facebook, Myspace, Instagram veya 'sosyal ağ' kelimesinin konferans salonlarının dışında var olduğu günlerden önce, çevrimiçi takılmak için bir yer istiyorsanız, bu değildi. halka açık, o zamanlar özel mesaj panoları neredeyse tek iyi seçeneğinizdi. Hikayeye göre doksanların başında ben ve eski üniversite arkadaşlarım sunucu masraflarını paylaştık ve kendimize özel bir forum oluşturduk. Sonra ne olacağını tahmin edebilirsiniz, yıllar geçiyor ve forum oldukça fazla kullanılıyor, anılar biriktiriliyor, kullanıcılar gelip gidiyor ama sonunda daha iyi sosyal araçlar devreye giriyor ve forum nafile oluyor. Eski forumda yaptığım son konuşma yaklaşık on yıl önceydi, birkaç nedenden dolayı siteyi bunca yıl çalışır durumda tuttum. Biri, bir şeyleri test etmek için bir yere sahip olmaktı ve sonunda sunucuyu çocuklarıma bilgisayarları nasıl düzgün kullanacaklarını öğretmek için bir araç olarak kullanmaya başladım. Tahmin ettin! Ben bir ağ yöneticisiyim. Günümüze atlayın ve yaklaşık dört hafta önce, yeni kullanıcıların forumda hesap kaydettiklerini bildiren bir e-posta aldığımda ne kadar şaşırdığımı tahmin edebilirsiniz. İlk başta nostalji için geri gelen bazı yaşlı adamların olduğunu düşündüm. Siteyi google'da bulamazsınız ve URL de öyle tahmin edeceğiniz bir şey değil, Ben de giriş yaptım ve yeni konuya bakmaya gittim, sohbeti incelemek için başlığa tıkladım ama sadece bir gönderi vardı. , rastgele aralıklarla boşluklar içeren bir dizi harf ve rakam buraya gönderilemeyecek kadar uzun. İlk düşüncem bunun bir şaka olduğuydu, bu yüzden kim olduğunu görmek için yönetici günlüğünü IP'ler için kontrol ettim, sözde özel forumumun tam olarak gönderme anında dünyanın her yerindeki IP adreslerinden 400 benzersiz hit aldığı ortaya çıktı. . O zaman tuhaf bir şeyler döndüğünü anlamalıydım ama merak ettim ve çözmem istenen bir bilmece gibi hissettim.

xender.vip
    Xender – Download Xender App for Android, iOS, PC & Mac 2019
    https://xender.vip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brojack420 -- 25 Nisan 2023; 17:26:21 >

•  

• Site tahminin, cehennem forum.

Gönderi paylaşanda botlar olsa gerek. Diğer tahminim de bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.