Bildirim
Ölü hatta zombi piksel
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu panel ölmüş :) Zombi değil bu direk ölü... Ve giderek büyüyecek o alan muhtemelen, genelde bu tarz hasarlar LCD ekranlarda yayılım gösterir, bilginize. -
Panel yanığı gibi bir şey, garantisi varsa kesinlikle gönder.Yoksada gene gönder parasıyla tamir ettirmen gerek, bu şekilde kullanılamıyordur zaten? -
Garantisi doldu. Firmayi aradim yapilmaz yapilsa bile sifiri fiyatina gelir dedi. Kullanmaya calisiyorum. 2. El parca olarak satip yenisinimi alsam? 500+ fiyatlar. Okadar butcemde yok. Fikir verin ne yapayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pirince yatırın suyunu çeksin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK_WORM -- 19 Haziran 2017; 22:9:50 > -
Onu denemedim ama kurutma makinasiyla az kuruttum. artik kurudu.😄 izi kaldi. Anlasilan bi care yok. Atip yenisini alacaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X