Şimdi Ara

Ölü İnternet Teorisi Baya Gerçek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu şu forumda 1 köy kahvesi kadar insanız ona rağmen üyelerin yarısı troll adamlar gunde 50 kisinin yazdigi ulke dunya gundemine her partiden adam sokmus la hele secim zamaninda... Yav abi bunlar kudurmus her yeri her siteyi ele geçirmiş a b c partisi fark etmez..

Eksiye git abi 10 kişiden 8i belirli parti purtilerin trolu her gun gundemde siyaset 0 kalite ve sürekli aynı doneler özgür orjinal hiçbir sey yok bunlar a b c partisinin memuru belediye calisani vs

Senelerce X kullanmadım trollerden bıkıp şuan bi bakayim dedim abi hepten gitmiş yüzde yüz trolluk ve botlar baska bi halt yok

İnstagramda reels aciyorum videolarin yarisi yapay zeka sacmaligi yarisi reklam (gizli reklam bakin şu mekana gittim hoho su telefon iyi bu araba güzel bu ülkeyi gezdim vs )

İnci sözlük niye bitti abi çünkü çok samimi bir ortamdı gercekten bottur devlete hukumete a b c partisine x y z istihbaratina cemaatina bilmem nesine calisan insan yoktu çünkü

Yav google aramalari bile tamamen bozuldu ya istedigi her seyi sansurluyor google bugun korsan bir oyun sitesine girmen bile imkansiza yakin google ile omg

Yani bu özgür Internet olayi bitti kardeşim bunu akliniza yazin birileri beyninize girmek istiyor sizi kontrol etmeye tuketici yapmaya çalışıyor hepsi bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Film bitsin okuycam hamzam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hamza sunset limitedi izle mutlaka

• F1SECO kullanıcısına yanıt
    Okudun mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

sen filmi izlemem diyince ben de bunu okumadım

• F1SECO kullanıcısına yanıt
    Yeterince adil

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

hesap kapandı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hamza ölü internet teorisi harbiden gerçek forumlar zaten bitmek üzere donanımhaber son kale bura bittiğinde sanalda muhabbet edecek adam bulamıcaz twitter ve instagramda içerikler birbirinin aynısı ve insanlar insan değil bot gibi yazıyor durum kötü

• Çok doğru hocam, ben de tam bugün bunu düşünüyordum. Belki de hala tam ölmüş sayılmaz sonuçta hala (shorts dışı) insan içerik üreticileri ve izleyenleri var. Ama durum pek iç açıcı değil çünkü ben sen gibi bundan şikayet edenler bile eninde sonunda o doom scrolla yenik düşebilir, o zaman zaten sök at modemi.

• Adracio kullanıcısına yanıt

Hocam bu forumlar son kale. Zaten forum kültürü bitti bitecek yeni neslin forumlarla işi yok reels shorts izleyip geçiyorlar çünkü buradaki gibi uzun yazı okumaya tahammülleri yok. Twitter yeni adıyla X ve instagramda burdaki iletişim muhabbet ortamı yok. Şimdi bile birbirinin aynısı kopyala yapıştır yazılar botların yazışması gibi sanırsın insanları yapay zeka kontrol ediyor tüm cümleler aynı yapay zeka metni yakında internetten konuşacak duygulara sahip insan bulamayacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur. Benim de yakın zamanda hesabı açıp o tarz ortamlardan buraya kaymaya çalışmamın nedeni de tam olarak bu aslında. Ben biraz geç kaldım ama sanki  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.