< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ölü İnternet Teorisi Baya Gerçek
-
-
Film bitsin okuycam hamzam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hamza sunset limitedi izle mutlaka
Okudun mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sen filmi izlemem diyince ben de bunu okumadım
-
Yeterince adil
hesap kapandı
-
Hamza ölü internet teorisi harbiden gerçek forumlar zaten bitmek üzere donanımhaber son kale bura bittiğinde sanalda muhabbet edecek adam bulamıcaz twitter ve instagramda içerikler birbirinin aynısı ve insanlar insan değil bot gibi yazıyor durum kötü
-
Çok doğru hocam, ben de tam bugün bunu düşünüyordum. Belki de hala tam ölmüş sayılmaz sonuçta hala (shorts dışı) insan içerik üreticileri ve izleyenleri var. Ama durum pek iç açıcı değil çünkü ben sen gibi bundan şikayet edenler bile eninde sonunda o doom scrolla yenik düşebilir, o zaman zaten sök at modemi.
-
Hocam bu forumlar son kale. Zaten forum kültürü bitti bitecek yeni neslin forumlarla işi yok reels shorts izleyip geçiyorlar çünkü buradaki gibi uzun yazı okumaya tahammülleri yok. Twitter yeni adıyla X ve instagramda burdaki iletişim muhabbet ortamı yok. Şimdi bile birbirinin aynısı kopyala yapıştır yazılar botların yazışması gibi sanırsın insanları yapay zeka kontrol ediyor tüm cümleler aynı yapay zeka metni yakında internetten konuşacak duygulara sahip insan bulamayacağız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudur. Benim de yakın zamanda hesabı açıp o tarz ortamlardan buraya kaymaya çalışmamın nedeni de tam olarak bu aslında. Ben biraz geç kaldım ama sanki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X