arkadaşlar eylül ayı sonlarında f22m1 aldım (baya da büyük bir rakam ödedim). aldığım gün ekranı kontrol ettim hiçbir sorun yoktu. ama bu güne kadar 4 ölü bir parlak piksel çıktı ki ben geçen 3 aylık dönemde yoğunluktan dolayı en fazla 5 6 saat kullanmışımdır. şimdi sorum: sony e başvursam değişim yaparlarmı. değişim olmaz tamir mi edelim derler yada yapacak birşey yok gibi bir cevap alabilirmiyim. yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkürler...
Sony garantisi hakkında pek bir bilgim yok ama genellikle 3 ve 3'ün üstünde ölü piksel olduğu zaman değişim yapılıyor diye biliyorum.Siz yine de Sony destek hattını arayıp bir sorun
inanın inca monitörlerde bile duymadım görmedim. sony psp aldım onda çıktı, laptop aldım durum böyle. ablamların televizyonunda da 20-30 cm civarında dikey yeşil bi çizgi çıktı. sony son zamanlarda paramızla rezil eder oldu bizi
Her üründe çıkabilir sadece Sony'e mahsus birşey değil şans işi biraz da
gotur hocam sony e degismek zorundalar. ben 2 defa degistirdim ekranda sadece bir tane olu piksel olmasina ragmen.
arkadaşlar bende toshiba 42 sl 738 g led tv de ölü pixsel çıktı servisini aradım 2 saat sonra geldiler tv yi götürdüler kaç gün içinde geri getirmeleri gerekiyor yada değiştiriyorlarmı bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
arkadaşlar bende toshiba 42 sl 738 g led tv de ölü pixsel çıktı servisini aradım 2 saat sonra geldiler tv yi götürdüler kaç gün içinde geri getirmeleri gerekiyor yada değiştiriyorlarmı bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme