Arkadaşlar dün gece Galaxy S3 'ümün şarjını tamamen bitirdim ve telefonu kapadım o şekilde şarja bıraktım..Odam karanlıktı Telefon kapalı durumda şarjdayken açma kapama tuşuna 1 kere bastığımda ekran hafif aydınlandı ama siyah yani bunu hepiniz bilirsiniz..O anda telefonun alt kısmına baktığım da gri renkte ufak ufak küçük nokta gibi şeylerin olduğunu gördüm 4 - 5 tane..Bildiğiniz üzere *#0*# 'den ekranı test edip ölü piksel olup olmadığını anlayabiliyoruz..Sabah olduğunda bunu denedim her renkte denedim ama en ufak bir leke nokta bile gözükmedi yani her renkte pürüzsüzdü ekran..Benim anlamadığım sorun var mı yok mu ? acaba telefonun hiç şarjı yok diye mi öyle şeyler gördüm anlam veremedim ben bu duruma ? Üst üste *#0*# yapıyorum bütün renkleri deniyorum ama ekranda pürüz yok..Aynı şekilde sim siyah bir resim çektim onda da sorun olmadı..anlam veremedim bu duruma.
pikseller anlık olarak tepkime vermemiş olabilir. rgb renk testlerinide kontrol etmişsiniz sorun yok yani rahat olun
Ekrandan kaynaklanıyor her s3de olan şeyler bende de var merak etmeyin.
Çok sağolun ya baya merak ediyordum bu durumu içim rahat etmedi samsung 'u aradım ve her S3 'de olduğunu söylediler korkulacak bişeyin olmadığını söylediler rahatladım.