Şimdi Ara

ölü tercih yaptım, halen içimdeki umut gitmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 98k'dayım öncelikle. odtü bilkent vs. sıraladım körün attığı taş denk gelir misali. fakat yazdığım 2 bölüm için hala umudum var aptal gibi. hacettepe geomatik ve hacettepe çevre mühendislikleri. geomatik 62k ile almış. çevre mühendisliği ise bu sene açıldı, pek bir yerde de görmedim bu bölüm hakkında konuşanı. gelme ihtimali var mıdır acaba?

• Cevre gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ba2jt

98k'dayım öncelikle. odtü bilkent vs. sıraladım körün attığı taş denk gelir misali. fakat yazdığım 2 bölüm için hala umudum var aptal gibi. hacettepe geomatik ve hacettepe çevre mühendislikleri. geomatik 62k ile almış. çevre mühendisliği ise bu sene açıldı, pek bir yerde de görmedim bu bölüm hakkında konuşanı. gelme ihtimali var mıdır acaba?

aynen be .. 38k yim , 4k dan 18k ya kdr turkce yazdim. gelmesi imkansiz ama icimdeki umut zerreciğine laf geciremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: __uyuzcuk__

quote:

98k'dayım öncelikle. odtü bilkent vs. sıraladım körün attığı taş denk gelir misali. fakat yazdığım 2 bölüm için hala umudum var aptal gibi. hacettepe geomatik ve hacettepe çevre mühendislikleri. geomatik 62k ile almış. çevre mühendisliği ise bu sene açıldı, pek bir yerde de görmedim bu bölüm hakkında konuşanı. gelme ihtimali var mıdır acaba?

aynen be .. 38k yim , 4k dan 18k ya kdr turkce yazdim. gelmesi imkansiz ama icimdeki umut zerreciğine laf geciremiyorum

diyorum kendime otur ders çalış diye fakat bir yandan da ulan belki gelir bekle diye şeytan dürtüyor. bu gidişle tercihler acıklandıktan sonra başlayacağım

@Canhatti

keşke gelse be hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ba2jt -- 20 Temmuz 2014; 2:40:30 >

• updullah.
  • çevre gelcek bence

• inşallah hocam. çevremdekiler de aynısını söylüyor da, hacettepe sonuçta.
  • quote:

inşallah hocam. çevremdekiler de aynısını söylüyor da, hacettepe sonuçta.

İnşallah gelir biraz da sen çek 230 derdini:)

• quote:

quote:

quote:

diyorum kendime otur ders çalış diye fakat bir yandan da ulan belki gelir bekle diye şeytan dürtüyor. bu gidişle tercihler acıklandıktan sonra başlayacağım

@Canhatti

keşke gelse be hocam.

Suanda ders calisamaman normal. Tercihler aciklanana kadar senin yerinde kim olsa calismaz degil calisamaz

• quote:

quote:

quote:

@Canhatti

keşke gelse be hocam.

ben basladim yavastan .. bence bekleme..
    tercihler bitince , ek tercih yparsin , onu beklersin.. ekimi bulur, bosa vakit kaybi.. mesela ben bi sene ilk kez girdim lys ve ygs ye ... çalismaya dershane ile birlikte baslarim dedim , ekim kasim gibi basladim.. dusunsene ne buyuk kayip, ben acikliseyim birde.. konulari 0 dan yaptim , ygs yi zor yetistirdim , hatta tarih ve cog.dan sadece okuyup gectigim konular oldu .. sonuc 274 .. :( Ygs den sonra da Lys ye calismaya basladim . dusun yani konulari ilkk kez yapicam ve 2 ayim var.. zar zor bitirmeye calistim , gunde on saat calistigim oldu, konularin yarisi üstten oldu , yani sadece okuyup gectim, edebiyat mesela.. islamiyet oncesi , halk falan yaptim, baktim yetismiyor , okuyup gectim .. deneme yapiyordum evde , 300lerde geliyodu moralim bozuluyodu haliyle .. Ve sinav gunu geldi , ygs ye de lys ye de gece hic uyumadan girdim , konularin eksik ve yarim yamalak olmasi insanin uykusunu kaciriyor, lys sonucumda 362 geldi 38k oldum.. sozelim, bence o kdar eksikle başarili bir sonuctu ama istedigim bolume , turkce ogrt. yetmiyordu, tercih yapmadim bende ...
    ama tecrube kazanmis oldum,
    sana da tavsiye verebilirim, kesinlikle şu an başla calismaya, sonucu yine bekle ama çaliş da , kazanirsan , fazladan birkac konu ogrenmis olursun bisey kaybetmezsin,
    ama kazanamazsan çoook buyuk kayip veriyosun şu an söyliyim.. Calisacaksan mutlaka lys ygs bereber götür ve ygs yi önemse , ben o kadar etkiledigini bilmiyordum hakaten bayaaa etkiliyo meret..:)
    sozelcinin de ygs de kesinlikle 5-10 mat, yapmasi lazim yoksa sozelleri fullesede olmuyo , Kazandigim tecrubeler bunlardi basarilar...

• yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.