Sarp Koraltan Sarp, 21 yaşında bir bay ve şu an herhangi bir sanatçıyla çalışmıyor. Sarp isimli karakterin nerede olduğu bilinmiyor.
ya bizim bu akşam konser war bişey olurmu
quote:
Orjinalden alıntı: bamu
bEN SİLAH DIŞINDA Bİ ÇOK ŞEY ALDIM ZATEN SİLAHTA YOK MOSKOVADA TÜTSÜ VAR BÖCEK AĞI VAR BÖCEK İLACI VAR ALTIN BIÇAK VAR 2 TANE FENER VAR ÇEKİÇVAR kazma var daha ne ossun bi silahım yok D:D:
akşama temizlerler
harrypotter kendini kahraman zannetme 272 zımbi öldürdüm ondan konuşmuyordum...oke?şimdi havaya girme notice:273
yaa thebestonthewe evinin anahtarını ver
Doggukan oyundaki adın ne?
zombiler normal insnaları öldürebiliyo mu
Beyler ben bu oyunda FANSTASTİÇ 4 Lüyü oluşturcam gelen varmı 3 kişi lazım !
tırsıyorum valla bu ölüler günü yine olur mu yani şimdi oldu bir daha tekrar olabilir mi ? ayrıca birinin zombi olduğunu nasıl anlıcaz? ben stüdyodayım şuan orda saklanıyorum.(bir de zombiler kaç kişi öldürdü,kaç zombi öldü nerden bakarbiliriz ?)
black dare zombi olmak istiyosunda hangi şehirdesin?istdeysen çöplüğe git geber zombi olursun..notice:349 zombie..
Millet ben oyuna yeniden üye oldum baska bir e-mail adresim vardi simdi karekterin yasadigi yeri buenos aires yapcam bakicam ne yapiolar diye.. ölürsem zombi olursam kendimi kontrol edebilrsem nassvilleye gidip ürücem :D