Şimdi Ara

((((((((ÖLÜLER))))))))) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finrod92 -- 4 Eylül 2007; 14:47:01 >
  • jazzist hastanesi ama göstermiyorlar listede sarp ıı bu arada 120 ye yakın zombi leşim oldu

@TheBestOnTHeWe burası abuk subuk şeyler konuşma yeri değil tamammmı iyiki şikayet etmedimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harrypoter -- 4 Eylül 2007; 14:44:34 >
  • şimdi istanbul çok rezil bi durumda
  • ve capiyol alışveriş merkezi haritadan silindi.
    Mekanda Bulunan Karakterler
    Birisi
    bu sarp koraltan olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcudy -- 4 Eylül 2007; 14:46:08 >
  • yani mcudy senin kadar sallayanını görmedim hala orada vıpler temizledii bilip bilmeden konuşma olmasın lütfewn
  • SaoL hayri
  • evlerin kapısı kırlımıo dimi
  • thebestonthewe ben los angelasdayım evimde yok
  • BİRİSİNİN ZOMBİ OLDUĞUNU NASIL ANLIYORUZ!!!!!!!!!!!
  • bisi dicem sarp koraltanin ne özelligi varki vipler onu koruyor koruyacaklarsa daha önemli birini korurla bu haber de bana biraz sallama geldi ?
  • LOS ANGELESTE ZOMBİ GÖREN VARMI?
  • arkadaşlar bakın şuanda hala tehlike devam ediyor vıplere sibirya kurdu alma hakkkı vermişler 15000 dolarmış 200e ulaştım ben sizin kurtarıcınızım insan benim için bir başlık açar kurtarıcmız filen diee

@waryo sarp bir zombiedi ve değişime uğradı zombilerin bir özelliği daha çıktı bir daha virüs salarlarsa insana dönüşüyorlar 1 milyar küsürdü 748 milyona düştü hadi hayırlısı l.a dada zombie gören ve öldürn çok vıp olmuş 240 leşim oldu başarı puanı 260 tane soraa gelecekk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harrypoter -- 4 Eylül 2007; 14:50:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: harrypoter

arkadaşlar bakın şuanda hala tehlike devam ediyor vıplere sibirya kurdu alma hakkkı vermişler 15000 dolarmış 200e ulaştım ben sizin kurtarıcınızım insan benim için bir başlık açar kurtarıcmız filen diee

YAĞCI ARTİZ

• TheBestOnTHeWe haklısın galiba
  • KORUMA TUTTUM BİR HALT YİYEMEZLER ARTIK MERAK ETMEYİN

BEN KIZLARLA FİNGİRDEŞİYORUM MEŞGULUM
  • BİRİSİNİN ZOMBİ OLDUĞUNU NASIL ANLIYORUZ!!!!!!!!!!!

ve vıp olmayanlar altın bıçak alabilirler mi?
  • Ya kafayı yicem moskovada silahcı yok ve zombide göremiyom...
  • thebestonthewe bana evinin anahtarını verirmisin korurmusun beni
  • bamu moskovada bişi yok çünkü hem vipsen silah alabilion sadece
  • piskossifkos sen nickini ver sana koruma yollarım en 5 tane
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.