Şimdi Ara

((((((((ÖLÜLER))))))))) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gabriel Guijarro UÇAKYTA KAPTI ACİL İNİŞ YAPTI İSTANBULA GELİYORDU BU ARADA ARKDAŞLAR Gabriel Guijarro YA ZOMBİE OLURSA 5IÇTIK
  • birinin zombi olduğunu nasıl anlıyoz
  • ACİL DURUM :BUENOSDA OMBİ SAYISI 600 ÜN ÜSTÜNE ÇIKTI..YOLLARIN ÇOĞUNUDA TIKADILAR ŞEHİRDE KISILDIM KALDIM..
  • Gabriel Saklanıyo Şu Anda
  • dikkatini çekersem 2 tane Gabriel Guijarro var.ve zombi oldu.hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcudy -- 4 Eylül 2007; 14:19:56 >
  • Biri Oğlu Sanırım 0 yaşında çünkü
  • beyler şu an gabriel ölüm kalım savaşı veriyor adam bir sürü virüs yedi ve durumu kritik...ölürse istanbullular allah yardımcınız olsun..
  • DOGGUKAN OLUM SEN BİR VIPSİN GİTT DALL BİŞİ YAPAMAZLAR SANAAA DIŞIN DIŞIN VURR VE EVET Gabriel Guijarro ZOMBİ OLDU DOGGUKAN UMUDUMUSSUN
  • Birinin zombi Olduğunu Nerden Anlıyoz.
  • Arkadaşlar Ben Nassvillede dükkanda saklaniyorum nassvilledeki zombie sayisi 100 ü aşti napcami bilmiyorum dükkanlardan dükana kaciom.. nassvilleye zombilerin yarisi buenos tan geldi diger yarisi nerden geliyor emin degilim ama tek diyebilecegim buenos tan nassvilleye biraz vip göndersinler yoksa nassvilede insan kalmicak
  • olm temizlesem buenosu temizlerim madem öyle diyorsun ibadet evindeki zombiye gidiyorum...pufff...
  • Doğukan sen bizim herşeyimizsin!
  • evet doggukan ve gabriel şu anda saklanıyo çünkü çok kötü bir sürü virüs yedi o kendisini iyileştirme çabalarında zombiler istanbulda heryerden saldırıyo halkalı çöplüğünden ürüyolar ben size ist.deki zombi haberlerini vericem evimde kısılı kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: harrypoter

ARKADAŞLAR İSTANBULA LOST_ZOMBİE GELİYOR HERKES DİKKATLİ OLSUN BİR İNSAN GİBİ GÖRÜNÜYOR HER YERDE OLABİLİR BU ARADA Gabriel Guijarro UÇAĞINA ZOMBİ SALDIRISI Gabriel Guijarro YARALANDI AMA ZOMBİLERİ YATIRDI 648 ZOMBİE

gabriel bizi diskoya götür

• birinin zombi olduğunu nasıl anlıyoruz.yeni haber sarp koraltan insana dönüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcudy -- 4 Eylül 2007; 14:26:11 >
  • ARKADAŞLAR L.A ANKARA MEXİCA ZOMBİ OLDU FULLL BU ARADA CAPİTOL ALIŞVERİŞ MERKEZİ HAYAL OLDU
  • ben l.a dayım ama isttede üyeliğim var
  • ibadet evini temizledim hasar almadan inşallah böyle dvm eder...beyler gabriel bi kaç dkya ölebilir...çünkü adam ölümle dansediyor şu anda...
  • son dakika haberi sarp koraltan insana dönüştü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: harrypoter

ARKADAŞLAR L.A ANKARA MEXİCA ZOMBİ OLDU FULLL BU ARADA CAPİTOL ALIŞVERİŞ MERKEZİ HAYAL OLDU

bizim gerçek ev Capitol'e 500 metre

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.