Şimdi Ara

((((((((ÖLÜLER))))))))) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşşlar zombiler tüm dünyayı ele geçirmek istiyo hep çöplükerden ürüyolar birsürü ülke full zzombi oldu evimde tıkılı kaldım capitol alışveriş merkezini yok etti zombiler hep ürüyolar ne yapıcaz istanbul dolu zombi
  • ALTIN BIÇAK ALDIM ARKADAŞLAR 6 ZOMBİ LEŞ YAPTIM

YAHU ANLAMIYORMUSUNUZ Gabriel Guijarro ÖLDÜ ZOMBİE OLDU ŞU ANDA ONA GİDİOMM LOST_ZOMBİE GELDİ ARKADAŞLAR 8500 KİŞİYİ LOST_ZOMBİE DÖNÜŞTÜRDÜ PROPERT_ZOMBİE GELECEK BİRZDANN BU ARADA 8 LEŞİM OLDU ZOMBİLEREE ÖLM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harrypoter -- 4 Eylül 2007; 14:31:44 >
  • amanın bizim avrat gitmiş hamile haliyle buenos airese

sen 2 can taşıyon neişin olur orda
  • beyler sarp insan olduartık rahat gezinebilirim..NOT:Buenota zombi sayısı 1000i aştı..NOT:4 zombi daha deştim..
  • Ya birinin zombi olduğunu nerden öğreniyoruz?
  • sarp koraltan insan oldu doggukan tbrk ederim başarı kazandın istanbul çok fena heryer zombi evime tıkılıp kaldım yardım vipler
  • evet arkadaslar nedense zombiler nassvilede ki cöplükte degiller cöplükte tek basimayim tek siginacak yer orasi belediye binasina gittim orda zombi ler vardi hemen kactim ordan bicak alsam öldürebilirmiyim zombi
  • harrypoter bendede altın bıçak var ve sen çoğu DH üyesinin kaderini belirleyeceksin..kurtar onları...not:2 zombi daha öldü...

edit:hayır bıçak alman için bizim gibi V.İ.P olman lazım vipsen silah dükkanından al..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Georges St-Pierre -- 4 Eylül 2007; 14:33:28 >
  • 18 ZOMBİE ÖLDÜRDÜM VE SONUNDAAAAAAAAAA GABRİELLEYİİ ÖLDÜRDÜMMMMMMMMMMMMMMMMM

LOST ZOMBİEYİ VIPLER DEVİRDİ ZOMBİLER TÜM ŞEHİR TOLAMINDA 1 MİLYAR TANE FİLEN OLMUŞ TÜM ŞEHİRLERDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harrypoter -- 4 Eylül 2007; 14:35:29 >
  • beyler gabrielin durumu çok kötüleşti birdaha virüsün atağına dayanamaz bıçak öldürüyomu?

bu arada harrypotter vipmisin ve gabriel can çekişio daha hem nie öldürdüm dion?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 4 Eylül 2007; 14:36:11 >
  • WARYO !! GEL EVİME KORURUM SENİ ! MERAK ETME ! AYIRCA NASHVİLLE LA YA YAKIN LOS ANGELESE GELİN EVİMİ SİZE AÇARIM ;)
  • harrypoter biraz salladın gibime geldinot:12 zombiye çıktım daha ne diyeyim zombilerbitmiyor..
  • istde olanlar evime gelsin

harry vipmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 4 Eylül 2007; 14:38:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBestOnTHeWe

WARYO !! GEL EVİME KORURUM SENİ ! MERAK ETME ! AYIRCA NASHVİLLE LA YA YAKIN LOS ANGELESE GELİN EVİMİ SİZE AÇARIM ;)

nassville cöplügüne gelip anahtar ver ve eve nasi gircemi söle adim brain carr€au

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hail Hydra -- 4 Eylül 2007; 14:39:21 >
  • ARKADAŞLAR GABRİELLEYİ ÖLDÜRDÜM DİYOM DURUMUU KÖTÜ DİYORSUNUZZ YAAAAAA 37 ÖLDÜRDÜM ARKADAŞIM TABİKİDE YANIMDA VIPLERLEN ÖLDÜRDÜM 5 VIP VE BEN TEK BAŞIMA NASI YAPİİM 58 TANE BAŞARI PUNANI ALDIM ONU ÖLDÜRÜNCE 1 MİLYAR TANE VAR DİYOM TABİİ BİTMEZ EER BUNUN İÇİN DİOSAN HAYIR BAK İSTERSEN İSTEDİİN YERE BANA MESAJ GELİO DURMADNN
  • EVi olmayan seyahatte olan arkadaşlar evime gelsin Parola : Sülüman
  • sarp koraltan yeniden zombi oldu.
  • MCUDY abarttın hee sarp şu anda hastahanede vıplerin korumasında
  • istanbul da ve ankarada evim var size verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 4 Eylül 2007; 14:41:34 >
  • hangi hastenede?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.