Şimdi Ara

((((((((ÖLÜLER))))))))) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya huu TheBestOnTHeWe sapıkmısın nesin sen yha şaka şaka okadar parayı nereden buldun beni tutsaydın ben de bıçak vardı 320 zombie öldürdüm 180 sora başarı puanıı çok azaldı sayı 300milyona kadar düştüü

tavla ama bıçak alabilionn

TheBestOnTHeWe banada yollasana evde yokken korusunlar beni oyundaki isim iskender karahanlı nickim:memostat 3 tane yeter evi korusunlar yaww 350 oldu yuhuuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harrypoter -- 4 Eylül 2007; 14:57:24 >
  • Ben vipyim zaten ayrıca doğru moskovada zombi mombi yok zaten burda olsalar donarlar soğuktan :D:D
  • Arkadaslar ne bu frp tarzı bı oyunmu konusarak bısıler yapıyorsunuz ben bısey anlamadım anlatırsanız sevınırm
  • Kaça Gelirsin Korumalığa 50 $ yetermi :D birde ev ayarlıcam bir de yatak hadi bir kız sana ok anlaştık he?
  • quote:

Orjinalden alıntı: harrypoter

ya huu TheBestOnTHeWe sapıkmısın nesin sen yha şaka şaka okadar parayı nereden buldun beni tutsaydın ben de bıçak vardı 320 zombie öldürdüm 180 sora başarı puanıı çok azaldı sayı 300milyona kadar düştüü

tavla ama bıçak alabilionn

TheBestOnTHeWe banada yollasana evde yokken korusunlar beni oyundaki isim iskender karahanlı nickim:memostat 3 tane yeter evi korusunlar yaww 350 oldu yuhuuu

banada yolla valla oyundaki ad brain carreau nick starWARYO :D

• TheBestOnTHeWe bana diosan 100 dolara olurr 1 de kız
  • beyler evimden çıkmıom bıçak almayın çünkü bıçak alınca temasa girceksininz virüs girme ihtimali çok fazla olcak
  • Evime buyrun ama gelince Özel mesaj atın PARLO: Sülüman ok ?
  • thebestonthewe yaa adım matt martin ama evinin anahtarını ver yhaa
  • ya tavla haklısın ama ne yapaiim 480 oldu 20 tane soraa başarı punanııı TheBestOnTHeWe ee ben ne oldum teklife nedionn TheBestOnTHeWe banada ev anahtarını var içten koriim senini evinde ver kızıı bende hiç bir eşya yok anlarsınya yatak filen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harrypoter -- 4 Eylül 2007; 15:02:56 >
  • YAAAAAAAAAAAAA BEN ZOMBİ OLMAK İSTİORUM BİRA ALDIM BİTİRDİM DIŞARDAYIM ZOMBİ GELİP ISIRMIYOR DIŞARDA DOLAŞIOM ZOMBİ OACAM BEN BANA BİŞİ OLMUOOOOOOO
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ckoc1

BİRİSİNİN ZOMBİ OLDUĞUNU NASIL ANLIYORUZ!!!!!!!!!!!

ve vıp olmayanlar altın bıçak alabilirler mi?

BİRİSİNİN ZOMBİ OLDUĞUNU NASIL ANLIYORUZ!!!!!!!!!!!

ve vıp olmayanlar altın bıçak alabilirler mi?
  • Harry acayıp kıskıvrak kalakaldım bıçak almayın diorlar tütsüyle kokudan bayıltılırmış bu zombiler öyle bir şey geldi kulağıma .. ne diyonuz?
  • alırlarrrrr zombi yazarr ölee anlarsınnnnnnnnnn
  • arkadaslar lınk verın yahu kımse kımseyı dınleyıp cevap vermıyor sız ıyıce moda gırıp zımbılesmısınız cevap verın nedır bu ıs lınk verın
  • BEN ZOMBİ OMAK İSTOM DIŞARDA DOLAŞIOM HALA ZOMBİ OLMADIM NASIL OLACAMMMM
  • ben gidiom siz yapın bişiler sora bakarımm
  • Walla ben tırstım Rıza babanın Yanına attım kendimi Emniyet müdürlüğüne
  • ARKADAŞLAR ZOMBİ OLMAK İSTİYOM NEREYE GİDEYİM ANKARADA OTURUOM DIŞARDA DOLAŞIOM ZOMBİ OLMADIMMMMM NASIL OLCAK BİŞİ DEYİN YAA!(HERKEZ KAÇMAK İSTER BEN ZOMBİ OLMAK DÜŞÜNÜN VURMAK İÇİN V.I.P YANİ PARA!!!!!!!.OL İŞTE ZOMBİ ÖLDÜR HERKEZİ :D PARASIZ İŞTEEEEE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoderWriter -- 4 Eylül 2007; 15:09:18 >
  • bEN SİLAH DIŞINDA Bİ ÇOK ŞEY ALDIM ZATEN SİLAHTA YOK MOSKOVADA TÜTSÜ VAR BÖCEK AĞI VAR BÖCEK İLACI VAR ALTIN BIÇAK VAR 2 TANE FENER VAR ÇEKİÇVAR kazma var daha ne ossun bi silahım yok D:D:
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.