Şimdi Ara

Ölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonsuz bir uyku ve sonsuz bir huzur mu yoksa kabus mu?

• Ahirete inanıyorum ama tam kestiremiyorum

Rüyamda gitmiştim kahverengi tonlu bir yer. Bembeyaz değildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...Her kim Allah’a ve ahiret gününe iman eder ve salih ameller işlerse onlar için korku yoktur, onlar üzülecek değillerdir.

Maide 69. Ayet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 24 Nisan 2017; 0:7:53 >
  • Ölünce ölüyorsun ışte fazla düşünmeyin beyni yakarsınız.

• Allahın emri

• Her gün Pazar olacak sürekli uyuyacaksın . Yan gel yat...
  • Kimine göre hayat bir ödül kimine göre bir acı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkes olecek birgun bir yerde bir sekilde.Sonrasi nasil olacak bilinmez tabii inancimiza gore cennet cehennem var ama bunun oncesinde de kabir azabi var bu cok korkutucu geliyor bana.

• hiçbiri değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angarali gurl

Herkes olecek birgun bir yerde bir sekilde.Sonrasi nasil olacak bilinmez tabii inancimiza gore cennet cehennem var ama bunun oncesinde de kabir azabi var bu cok korkutucu geliyor bana.

korkutucu gelmesin çünkü yok öyle bişey. öldükten sonra doğmadan önceki gibi oluyorsun sonsuza o kadar bitti gitti.
  • Ölüm yeni bir başlangıçtır

• bi abimiz ölüm, bölüm bölüm demişti.

sonra gooollumm gooolllum dedi. arkadaşın yüzüğüne saldırdı.
  • Önünde sonunda ölümsüzlük bulunacak ve insanların ölümü düşünmesine gerek kalmayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

quote:

Herkes olecek birgun bir yerde bir sekilde.Sonrasi nasil olacak bilinmez tabii inancimiza gore cennet cehennem var ama bunun oncesinde de kabir azabi var bu cok korkutucu geliyor bana.

korkutucu gelmesin çünkü yok öyle bişey. öldükten sonra doğmadan önceki gibi oluyorsun sonsuza o kadar bitti gitti.

Sen boyle inaniyor olabilirsin ama ben bu evrenin anlamsiz yere var olacagina inanamiyorum herseyin nasil bir yaratilis amaci varsa insanin ve evrenin de var.Bosuna ve tesadufen var olmadi hicbirsey ki bosuna da yok olup gitmeyecek

• quote:

quote:

quote:

Sen boyle inaniyor olabilirsin ama ben bu evrenin anlamsiz yere var olacagina inanamiyorum herseyin nasil bir yaratilis amaci varsa insanin ve evrenin de var.Bosuna ve tesadufen var olmadi hicbirsey ki bosuna da yok olup gitmeyecek

kendini kandırıyorsun.

• Umarim olumden sonra hayat vardir lan cunku mesela ruyasiz bi uykumuzda baya baya bir sureligine hic oluyoruz. Ölum bunun sonsuz suren versiyonu olabilir ve bu biraz korkunc

• Ölünce doğmadan önce nasılsan öyle oluyorsun

• quote:

quote:

quote:

Ölünce görücez,belki göremeyeceğiz kim bilir.

• Ölsek de kurtulsak.

• quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Umarim olumden sonra hayat vardir lan cunku mesela ruyasiz bi uykumuzda baya baya bir sureligine hic oluyoruz. Ölum bunun sonsuz suren versiyonu olabilir ve bu biraz korkunc

Hayattan tad alana göre korkunç tad almayana göre kurtuluş.Hayat bir film gibi aslında,kimisine çok güzel bir film geliyor kimisine iğrenç bir film.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.