Şimdi Ara

ÖLÜMCÜL SORU YARDIMM(SIFIR ybr,cbf,tvs)!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar Bu sıralar motor almayı planlıyorum daha önce innovam vardı 2 yıl kullandım öğrencilikte:) şu anda mevcut bir otomobilim var ama motor virüsü banada bulaşmış durumda almışken sıfır aliyim diyorum peşin veya taksitli
    modeller;) fiyat
    honda cbf 150 4.800
    yamaha ybr 125 4.190 +plaka,ruhsat,sigorta
    tvs apache 150 4.290

Motoru genelde şehir içi kullanıcağım arada bi sahil yaparım 120 km mesafe felan genelde 2 kişi olur. tavsiyelerinizi Bekliyorum...

• hep aynı sorular alternatif var mı onları da değerlendir. Karar veremezsen tipini beğendiğini al..

http://forum.donanimhaber.com/m_62407602/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62407602

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 4 Nisan 2013; 0:25:58 >
  • kalite açısından tartışılıcak bir durum söz konusu değil ama bana kalsa ybr alırdım.
  • bir de mh drift te bir bak derim masrafı yok atik kuryeler bile kullanıyor parça problemi yok ve ucuz 2650 12 taksit k.kartına gevşeyen düşen biryeri yok tvs hariç ybr cbf den hızlıdır hızdan ziyade parça sıkıntısı yok sıkıldığın için satarsın mondial bu modelde yapmış maddi yönden sıkıntı yok ise 2 kişi için cbf daha rahat bir yolculuk sağlar .
  • öneriler için saolun arkadaşlar 2012 5000km de çok temiz siyah cbf alındı hemde 3900 e :D
  • Hayirli olsun hocam kazasiz belasiz surmeniz dilegiyle :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun bende cbf tavsiye edecektim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.