Şimdi Ara

***ÖLÜMDEN Bir SANİYE SONRA NE VAR???*** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
7.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: XtremeX-Style

quote:

Orjinalden alıntı: 60kc3

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: R.Korkmazz

birde ölüm ve sonrası ile ilgili birisi Harun Yahya'nın linkini vermiş.
    ben daha bu kadar saçma sapan şeyler yazan bir adam görmedim.
    keşke demeseydim bu lafı. okur da, saçma sapan olmadığını ispatlayan ciltler dolusu kitap yazar şimdi.

200 üstü IQ seviyem var,6 ana türde müzik yapıyorum,dolayısıyla senden üstünüm,saçma sapan diyebilmek için senden en az 140 IQ bekliyorum,gel istersen gözünün önünde IQ testine giriyim,bozuyum seni,madem o kadar zekisin gel bakalım

IQ 2.000 bıle olsa sende bışı eksık kardes

bende bişey eksik olduğunu o 100 IQ'luk ufak beyninle mi anladın?

IQ ölçme makinası mısın?

• üstünden çok uzun zaman geçti hangi belgeseller hangi dökümanlar hatırlamıyorum bende....şöyle bişey var edindiğim bilgiler çerçevesinde ölümden sonra hiçbirşey yaşanmıyor çünkü insanın bilinci kapalı....hatırlıyorum da doktorlar bir insanı kaybettikten yaklaşık 10 dakika sonra yeniden diriltmişlerdi...baya eski ama siyah beyaz tv donemlerinde yapmışlar...belgeselde yeniden diriltilen adamın neler hissettiği sorulmuştu, adam birşey hatırlamadığını boşlukta gibi hissettiğini zaten bilincinin kapalı olduğunu söylüyordu....o zamanlar baya ilgimi çekmişti araştırmalar yapmıştım bu konularda çok ince detaylara giremem şu anda ancak kafamda konunun özeti var :

Ruh diye birşey yok...Bizi biz yapan DNA'daki karekteristik özelliklerimiz, Aile ocağı, Dış alem(Çevre) ve bu alemde öğrendiklerimizi kıyas yaparak karşılaştırma yani muhakeme yapma ve fikir üretme(bilgileri 5 duyu ile sentezlemek)...

Elektrik sinyalleri ile çalışan biyolojik varlıklarız, bu sinyaller kesildiğinde bizi biz yapan o beyin işlevini yitirdiğinde artık biz bir bakteri besiniyiz...

İşi dinlere, cennet-cehenem gibi ödül-ceza kavramlarına bağlayan bağlasın, her insan çerçevesi kadar.

Kısacası : Beynin şalteri OFF olduğu zaman herşey bitmiştir.Artık bir hiçsin...Eğer dünyaya mal olan bir eser yada bir düşünce bıraktıysan ancak hatırlanırsın o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 27 Haziran 2009; 15:55:52 >

• pamuğu imam efendi yerine yerleştircek hafif bir acı hissedeceksin..... öle uzar gider işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: JusT.DreaM`

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 60kc3

IQ 2.000 bıle olsa sende bışı eksık kardes

bende bişey eksik olduğunu o 100 IQ'luk ufak beyninle mi anladın?

IQ ölçme makinası mısın?

100'lük IQ mü? gülmekten 1 sn. sonrasını görecem neredeyse.
    100'lük ampul gibi birşey mi bu?

• quote:

100'lük IQ mü? gülmekten 1 sn. sonrasını görecem neredeyse.
    100'lük ampul gibi birşey mi bu?

• quote:

Orjinalden alıntı: soryy

pamuğu imam efendi yerine yerleştircek hafif bir acı hissedeceksin..... öle uzar gider işte

şu 1 ay içinde ne kadar çok duydum bu pamuk olayını
  • Konu başlığı ilginç diye girdim.
    Ama içeride IQ geyiği varmış.
  • yusuf yusuf
  • vallaha arkadaşlar bu konuyu açtığıma çok memnun oldum, sizlere çok teşekkürler, bu kadar çok farklı fikirleri görmek beni mutlu etti...

sağolun
  • İnsan bilmediği bilginin cahilidir derler ya. Burada da bir sürü cahil insan yorumda bulunmuş.

Bu yorumlar bana aşağıdaki sözlerin doğruluğunu bir kere daha doğruladı:

-- " INANDIGI GIBI YASAMAYAN ZAMANLA YASADIGI GIBI INANMAYA BASLAR " "Hz . Ömer"
    -- " Kişi bildiğinin alimi, bilmediğinin cahilidir "
    -- "boş tenekeden çok ses çıkar"

Konfiçyus’un çok harika sözü var:

Sözlerinize dikkat edin, düşüncelerinize dönüşür,
    Düşüncelerinize dikkat edin, duygularınıza dönüşür,
    Duygularınıza dikkat edin, davranışlarınıza dönüşür,
    Davranışlarınıza dikkat edin, alışkanlıklarınıza dönüşür,
    Alışkanlıklarınıza dikkat edin, değerlerinize dönüşür,
    Değerlerinize dikkat edin, karakterinize dönüşür,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 27 Haziran 2009; 21:40:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sofistike Aşık

quote:

Orjinalden alıntı: soryy

pamuğu imam efendi yerine yerleştircek hafif bir acı hissedeceksin..... öle uzar gider işte

şu 1 ay içinde ne kadar çok duydum bu pamuk olayını

ilk zaman dikkat cekiyor ama sonradan siradanlasiyor. normal birseymis gibi karsiliyorsun.

• Öldükten 1 saniye sonra;

"Öldüm mü lan ben"

diyeceksin sonra 2. saniyeye geçip etrafta mal mal dolaşacaksın öyle öyle alışırsın öldüğüne merak etme
  • konu mesajında böyle bır edit var nikinizle uyusmuyor nıckmı degıstırdınız

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MucitStar -- 26 Haziran 2009; 21:05:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dh_experience

İnsan bilmediği bilginin cahilidir derler ya. Burada da bir sürü cahil insan yorumda bulunmuş.

-- " INANDIGI GIBI YASAMAYAN ZAMANLA YASADIGI GIBI INANMAYA BASLAR " "Hz . Ömer"

Hayatta en çok bilgili olupta birşey yapmayandan ziyade, cahil olupta mutlu vede huzurlu yaşamasını becerebilenlere imrenirim.
    Bilmediği konuların üzerine giden (yorum yapan, araştıran vs.vs.) insanlar olmasaydı, şuanda sen bu mesajı bilgisayar ortamında yazmak yerine taşlara kazıyor olurdun. Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: yorukefe

quote:

Orjinalden alıntı: dh_experience

İnsan bilmediği bilginin cahilidir derler ya. Burada da bir sürü cahil insan yorumda bulunmuş.

Hayatta en çok bilgili olupta birşey yapmayandan ziyade, cahil olupta mutlu vede huzurlu yaşamasını becerebilenlere imrenirim.
    Bilmediği konuların üzerine giden (yorum yapan, araştıran vs.vs.) insanlar olmasaydı, şuanda sen bu mesajı bilgisayar ortamında yazmak yerine taşlara kazıyor olurdun. Saygılar...

bilmediği konuların üzerine cahiller gidemez.

Unutma ki; "bilmediğini bilmek bir erdemdir."

sorun şu ki: "insanlarımız maalesef ne bilmediğini bile bilmiyor"

Sanırım sen hala dönüşme aşamasındasın

• ***ÖLÜMDEN Bir SANİYE SONRA NE VAR???*** soru budur dimi ? Bu konu hakkında yazı yazmak cahillikse tamam ben cahil bir insan olayım. İnsanlara cahil deme hakkını kendinde bulan sen, ne olduğuna kendin karar ver.
  • Yapmayın arkadaşlar hepimiz cahiliz..Bizim bilmediklerimiz bildiklerimizden milyarlarca kat fazla..

Önemli olan yaşam koşullarına göre kendimizi geliştirip,bilgi sahibi yapmak..

Konu içinse bişey kesin bişey söylemek istemiyorum...Geleceği ancak Allah (c.c.) bilir..
  • En azından geçim sıkıntısı yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

konu mesajında böyle bır edit var nikinizle uyusmuyor nıckmı degıstırdınız

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MucitStar -- 26 Haziran 2009; 21:05:59 >

evet, bugün değiştirdim, aslımı aldım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gimildenn

quote:

Orjinalden alıntı: By_MeaRt

Artık senin nasıl amellerin varsa ona göre ölürsün ... Azrail seni ziyaret eder ve ya hoplata hoplata ya da gel gidelim diyerek güzelce gidersiniz amellerinize bağlı

Gidene kadar bida ölücem desene

Harikasın

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.