Şimdi Ara

***ÖLÜMDEN Bir SANİYE SONRA NE VAR???*** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
7.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ölünce bi anda herşey değişecek.BElki de ölmeden önce yeni evlenmiş düğün arabası ile gidiyor olucaksın,belkide öss den yeni çıkmış ve onun rahatında olucaksın.Ama ölünce bu olanlar ı bi anda unutuvereceksin ve ani bir kargaşanın içine girceksin.Zaten ölen bi insana zaman çok çabuk geçer ve sen öldükten 2 sa gibi bi süre sonra Kıyamet Kopcak.Ama sen bu iki saatte Mahşer meydanını görceksin.Ora öyle bir yerki..Annen baban dahi seni görmeyecekler bi anda
    hepsi seni unutuvercek..Sonrada amellerine göre cennet ve cehennem..
  • teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagokesh

quote:

Orjinalden alıntı: cnrtrn

quote:

Orjinalden alıntı: vandalkepceoperatoru

gökten ponpon kızlar inip sürpriizzz diyip seni en yakın inşaata götürecekler.sen kamil kamil kızları götürme hayalleri kurarken kızlar elbiselerini bir çıkarcaklar o da ne hepsi 27 cm.

bu yoruma koptum :D

ölünce görücen ponponu ellerinde mızrakla sana ne yapcaklar bakim

Nerden biliyosun?

• b.k var
  • Orjinalden alıntı: Ramazan_abi

--------------------------------------------------------------------------------------------
    quote:

Orjinalden alıntı: dh_experience

quote:

Orjinalden alıntı: dh_experience

quote:

Orjinalden alıntı: suicide

@dh_experience
    benim neye inanıp inanmadığımı asla bilemezsin. son kez tekrar ediyorum, son mesajında yaptığın gibi insanlara "bu doğrudur, inandın inandın inanmadın yanarsın" mantığında yaklaşmak doğru değil. herkesin aklı beyni zaten var, düşünür kendisi için ne doğruysa karar verir. adam da sana kalkıp dese ki boşa namaz kılıyorsun, günah çıkartıyorsun, camiye, kiliseye vs. boşa gidiyorsun ölünce göreceksin hepsi fıs hoşuna gider mi? gitmez ve komik bi durum olur dimi.

dediğim gibi bu sadece senin kendinle ilgili bir mesele.

seni yargılamıyorum,

seni tanımıyorum en önemlisi.

Neye inanıp neye inanmadığınıda bilemem. İçindekini sen bilirsin. Birde bilen. Bilen ben değilim.

aslında inanan insanın verdiği tepkiyle senin gülme tepkin arasında bir fark yok.

İki grupta inançları uğruna bunu yapıyor.

Sence burda saygı göstermeyen hangi taraf?

İyi anlaman lazım. Sen inandığından kendine sorumlusun.

ama

başkalarının inandığına gülmeyi senin inancın gerektiriyorsa

kusura bakma ama;

benim sana gösterdiğim hoşgörüyü sen bana göstermiyorsun demektir bu.

Yanlış mıyım?

Anlamayan ve anlamak istemeyenlere kimsenin yapabileceği birşey yok. Onlar kendilerine yapıyorlar yapacaklarını zaten.
    Bu nedenle herkes kendi payına düşeni alsın, kendi için çıkar budur.

En önemlisi ne biliyor musunuz. İmanınız için delil aramayın. Onun delile htiyacı yok. Birşeylerin olduğunu varlığını ispat etmek zorunda değilsiniz. Sorun bakalım onlara onlar olmadığını nasıl ispat edecekler.

Bu noktaya gelmek lazım.

İmanınız delil aramasın, onun varlığı delilin kendisi zaten. Dediğim gibi iman delile ihtiyaç duymaz.

işte bu nedenle anlamayan ve anlamak istemeyenlere kimsenin yapabileceği birşey yok. Onlar kendilerine yapıyorlar yapacaklarını zaten.

Kandiliniz mübarek olsun.

Ben bunları söylemiştim.

sen ise:

quote:

Orjinalden alıntı: suicide

arkadaşım, böyle ciddi konularda böyle gayriciddi hikayeler, mucizeler vs. ile allahın varlığını ya da yokluğunu kanıtlamaya veyahut karşı tarafa kabul ettirmeye çalışmak, sırf kendin düşündüğün gibi düşünmediği için birisine sen zaten ne anlarsın ki, adam olmazsın, yazık vs. demek komiktir. bunu kim yaparsa yapsın bence komiktir. burda emeklik birşey yok yani.

neyse bu iş uzar, ben size iyi geceler diyim en iyisi. ne gerek var kasmaya.

bunu.

söylediklerinden anladığım, beni biraz olsun anladığındır.

Bu bile benim için yeterli.

iyi geceler

Dh_experience arkadaşımız çok medeni bir biçimde analiz etmiş.

Bu tartışılacak bir konu değil bencede. Herkezin kendisiyle ilgili.

Sanırım sorun birbirimizin inançlarına gösteremediğimiz saygıda düğümleniyor.

Suçlayan kendisine baksa ne yapıyorum diye sorun çözülecek ama;

maalesef biz hep savunma modunda olduğumuz için insanlığımızı kaybediyoruz bazen. Karşı tarafada saygı onun gibi düşünmek değil, düşüncelerini kibarca iletebilmektir.

Birisi bana kabaca fikirlerini iletiyorsa; açıkca artık ben onun doğrularına değil. Onun davranışına bakarım.

BU nedenle ;

Önce saygı.

---------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 27 Haziran 2009; 13:38:10 >

• XtremeX-Style nesin evladım sen?

Tanrı'nın varlığını kim nasıl kesin şekilde kanıtlıyor. Verdiğin siteye baktım, Tanrı'nın varlığı kesin bir şekilde kanıtlanamaz.

Not: Hiç 200 IQ'n ile bana cevap vermeye kalkma, 100 IQ'luk bir adama değmez. Boşuna ellerini yorma, buradakiler seni anlamaz, ne de olsa 200 IQ'n var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmac -- 27 Haziran 2009; 14:02:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: XtremeX-Style

quote:

Orjinalden alıntı: K.MARX

Tanrının başlangıc noktası ölüm ve ölüm korkusudur zaten.

Ölümden sonrası gercekten mutluluk beklentilerim var.

Kimsenin sizi ölümle cennetle cehennemle korkutmasına izin vermeyin

dostum Tanrı'nın varlığı kesin olarak kanıtlandı,tekrar düşünmek isteyebilirsin,bizi aşşagılamana gerek yok,aşşagılamak istersen buyur 200+ IQ'um var,ve ben diyorumki evet kesinlikle Tanrı vardır

200 ve üzeri IQ ha?

• İnanıyorsan ve buna göre yaşadıysan ve vaad edilenler gerçekse güzel şeyler beklediği kesin yok gerçek değilse en azından insanlar içinde insanca yaşamış olursun(din iyiliği emreder)İnanmıyorsan ve öyle yaşadıysan gerçekse eğer ozaman yandığının resmidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hmac

XtremeX-Style nesin evladım sen?

Tanrı'nın varlığını kim nasıl kesin şekilde kanıtlıyor. Verdiğin siteye baktım, Tanrı'nın varlığı kesin bir şekilde kanıtlanamaz.

Not: Hiç 200 IQ'n ile bana cevap vermeye kalkma, 100 IQ'luk bir adama değmez. Boşuna ellerini yorma, buradakiler seni anlamaz, ne de olsa 200 IQ'n var

cucucu lisede hiç psikoloji dersi görmedin mi
    zekanın türleri vardır.sayısal,sözel,içine dönük,müzik zekası gibi türleri vardır bu arkadaş sayısalda +200'üm dememiş yani açıklık kazandırması gerek benim bu tür zeka şu kadar IQ'm var demesi gerek

şimdi yorumlara baktım bu konu konuşulmaz tartışılmaz deniyor ama sadece şu söz yeter

'İnsan düşünen bir varlıktır'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 27 Haziran 2009; 14:23:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gokmavı

quote:

Sence sen Çin'de doğsaydın interneti açıp müslümanlığı öğrenir miydin ? Ya da İngiltere'de doğsaydın hristiyanlıktan müslümanlığa geçer miydin ? Yanlış anlama ben darwinci falan değilim sadece insan burada yaşayınca aklına böyle sorular geliyor ister istemez.

Meraklıyımdır kesınlıkle arastırırdım.

Burada doğdun çinlilerin dinini araştırdın mı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 60kc3

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: R.Korkmazz

birde ölüm ve sonrası ile ilgili birisi Harun Yahya'nın linkini vermiş.
    ben daha bu kadar saçma sapan şeyler yazan bir adam görmedim.
    keşke demeseydim bu lafı. okur da, saçma sapan olmadığını ispatlayan ciltler dolusu kitap yazar şimdi.

200 üstü IQ seviyem var,6 ana türde müzik yapıyorum,dolayısıyla senden üstünüm,saçma sapan diyebilmek için senden en az 140 IQ bekliyorum,gel istersen gözünün önünde IQ testine giriyim,bozuyum seni,madem o kadar zekisin gel bakalım

IQ 2.000 bıle olsa sende bışı eksık kardes

bende bişey eksik olduğunu o 100 IQ'luk ufak beyninle mi anladın?

kıroyum emme IQ bende kıvamına gelmısın sen

• lütfen şu IQ davasını bitirelim
  • Orjinalden alıntı: 60kc3

keşke demeseydim bu lafı. okur da, saçma sapan olmadığını ispatlayan ciltler dolusu kitap yazar şimdi.

200 üstü IQ seviyem var,6 ana türde müzik yapıyorum,dolayısıyla senden üstünüm,saçma sapan diyebilmek için senden en az 140 IQ bekliyorum,gel istersen gözünün önünde IQ testine giriyim,bozuyum seni,madem o kadar zekisin gel bakalım

Bence Sende o IQ nün 3 te Biri Bile Yok. IQ su yüksek Olan adam Karşısındakini Aşağılamaya Kalkmayacak Kadar Erdemli Olur. IQ su yüksek olan adam öyle bi laf ederki Karşısındaki Gık bile diyemez. Senin Lafların ilk okul 2-3 Lafları Ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit. -- 27 Haziran 2009; 15:09:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

huri kızlar olacak mı istediğimiz cinsten?

Senin gibi ateistlere yok.

sana var yani

Ne terbiyesiz insanlarsınız siz ya

su - zeytinyağı ikilisi seni anlatıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

quote:

200 üstü IQ seviyeni önce kanıtla sonra konuda ahkam kes ! Demekle olmuyor bu işler.

sende 200IQ olsa böyle '' bende 200IQ var diye ortalıkta böbürlenmez ve bu kadar saçmaca Türkçe yazmazdın.

Bilirsiniz zeki insanlar sessiz , mütevazi ve alçak gönüllü olurlar
    İnanmayanlar araştırsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Moja

quote:

Orjinalden alıntı: By MuRaT

ışık görüceksin sonrasında bir FLASH..
    tabi o tıkılan pamuğun etkisi

Ve çalınan bir Cem Yılmaz espirisi

evet
    İlk O Aklıma Geldi

• Dijital Kale Dan Brown

Kayıp Kromozom Vedat Çelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreturr -- 27 Haziran 2009; 15:35:07 >
  • Ölümden sonra hayat yok tadelle var veriym mi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

IQ 2.000 bıle olsa sende bışı eksık kardes

bende bişey eksik olduğunu o 100 IQ'luk ufak beyninle mi anladın?

200 üstü ıq su olan gelip buraya saçma salak yorum yapmaz.. o insanlar zaten 200 üstü oldukları için küçüklükten anlaşılıp başka alanlara yöneltilir ve prof. olurlar.. sense 70 ıq aşağısın... eğer 200 üstüyse bi icat yap bişey yap anlayalım.. ya da sana bi mat sorusu sorayım o 200 üstü ıqunla yap sıkıyosa..

• XtremeX-Style

yazilarima baktim. acaba dedim nerede ne dedimde bu kadar kizdiniz diye.
    sanirim bir yanlis anlasilma var.
    sacma sapan yazilar yazan dedigimde kesinlikle sizi kasdetmedim. Bu sozu Harun Yahya icin demistim.

bu arada iq meselesine herkes gibi takildim bende.
    düşük çıkar diye ölçtürmeye korkuyorum, belki yüksektir, belki 200'den yüksektirde ben bilmiyorumdur.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.