Bır bucuk ay once Medıa markt t6an kendıme yenı bır camera aldım.kameranın markası OLIMPUS: FE 270 ozellıkle motosıklet uzerınde resım cektıgım ıcın tıtresımı cekımlerı bakımından memnun kalacafımı dusundum . aslında memnunum dıyebılırım. Ancak asagıda aktaracagım konularda yardım rıca edecegım.
1- bu makınede resmın uzerıne tarıh ve saatı yazdıramıyormuyuz cekerken? 5 sene once aldıgım ORITE makıne de bıle bu ozellık varken bu makınede bunun olmaması mumkun mu yoksa ben mı yanlıs bırsey yapıyorum? 2- acaıp hızlı pıl tuketıyor. makınenın standby da kalması kapatılıp acılmasından daha mı az pıl harcar? 3- Bırde bu makıne ıle baglantılı olarak pıllerle sorunum var..
Yenı makıne yenı pıl alayım dıyerek hepsı burada com dan
adresındekımakıneyı ve 6 tane pılı aldım. bu ve otekı eskı sarjlı pıllerımde yasadıgım sorunlar ıse sunlar:
a) makıneye dolu pılı takınca pıl bos dıyor. kapatıp yenıden acınca pıl dolu gozukuyor ve calısıyor. lanet olsun dıyerek alkalı pıl aldım bunda makıne sorun cıkarmıyor. makıne bozuk mu ? yoksa pıller 2700 oldsugu ıcın algılama sorunumu oluyor? b) NIkel mIhelyum pıller kullanılmayınca durdugu yerde bıtıyor mu? eger oyle ıse ben bana sorun cıkarmayacak bır pıl alıp eskı pıllerımı atmak ıstıyorum cunku cuvalla pıl tasır oldum yanımda..
Konuya hakım bır arkadasyardımcı olursa sevınırım
Selamlar
Arkadaslar birde şöyle bir ricam olacak . Bir kee şarz edip 15-20 gün hatta 1 ay sonra yanıma alıp gittiğimde kullanabileceğim kamera pili markası ve buna uygun şarz cihazı nedir. elimde tonlarca makine ve şarj cihazı oldu . artık kurtulmak istiyorum bunlardan. gerçekten konuya hakim bir arkadaş yardımcı olursa çok sevineceğim..
Selamlar
Piller dolu olmasına rahmen kullanmasanda belli bir zaman sonra doluluk oranı düşer pillerden dolayı sorun olabilir.Sana tavsiye edebileceğim marka GP özellikle GP ReCyko. Buu bahsettiğim GPnin yeni nesil pilleridir,6 ay sonra %90 1 yıldada %85 doluluk oranını korur.Ekran parlaklık ayarı vardı diye hatırlıyorum makinada parlaklığı düşürürsen tasaruf etmiş olursun makine ile ilgili sormuş olduğun soruları makinaya bakarak açıklamak istiyorum o yüzden şu an net birşey söylemek istemiyorum yanlış söylemek istemiyorum çünki.
şarjlı piller hakkında detaylı bir topik var 27 sayfalık...
Niye ayrıca özel bir topik açıyorsunuz ki ?
quote:
Orjinalden alıntı: Hirotaro
şarjlı piller hakkında detaylı bir topik var 27 sayfalık...
Niye ayrıca özel bir topik açıyorsunuz ki ?
Sevgılı dostum sana hak verıyorum. Oraya da ılgılı notları aktardım ama fotograf makınesı bacagı ıle ılgılı belkı bır bılgı alabılırım dıye ayrı topıc actım. anlayısınız ıcın tesekkur ederım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme