Şimdi Ara

Olympus c770 - Canon A520 - Canon A95 Tercih ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dijital Fotoğraf makinası almayı planlıyorum araştırdığım kadarıyla Canon A520- veya A95 almayı düşünüyordum.A520 özellikle diyafram aralığı ve ccd boyutu yüzünden ağılık kazanıyordu fakat olympus ile çekilmiş gece fotoğrafları dikkatimi çektiwww.dcresource.com sitesinde c770 bu üç makina arasında en iyi sonucu vermişti gerçi c770 manuel modda(f3,2 / 4sec.) çekim yapılmış fakat diğerlerinde Shutter Priority modda(a95>f4.9 / 4sec - a520>f5.5/ 3.2sec) çekilmişti.

Olympus C770-765
    http://www.dcresource.com/reviews/olympus/c765uz-review/nightshot.jpg

Canon A95
    http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_a95-review/nightshot.jpg

Canon A520
    http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_a510_a520-review/a520/nightshot-tb.jpg

C770 için görüntü kalitesi konusnunda oldukça iyi yorumlar var .
    benim için asıl kriter zaten net fotoğraf çekebilmesi (gerçi bu büyük oranda fotoğrafı çeken kişiylede alakalı).zoom benim için çok önemli değil daha doğrusu tripod kullanmayı düşünmediğim için önem vermedim sonuçta yüksek zoomlarda tripot şart diye izlenim edindim sitelerdeki incelemelerde( burada c770 bu konuda daha başarılıymış (ışık durumuna göre) onun için eğer fiyat farkına değecekse c770 alınabilir diye düşünüyorum )
    tabi işin içine bellek kartı - pil gibi diğer unsurlar girince işler değişiyor . bu üçü arasında fiyat performans olarak A520 Almak istorum ama sizlerinde görüşünü almak istedim.

• canon powershot G6 da olabilir o da iyi bir model.
    7,1 MP 4 optik zoom
  • Benim araştırmalarım Olympus diyor.
  • Optik zumun, tripod kullanmak istemediğin için önemli olmadığını söylemişsin. Oysa ki ultra zum bir makine aldığın zaman, zumun tripodsuz da olsa ne kadar büyük bir nimet olduğunu anlayacaksın.

Bu manâda düşünürsek, Olympus C-770 seçim sırasında ilk sırada olacaktır. Yüksek fiyatı içinse şöyle bir önerim var.

Olympus C-770 ile Olympus C-765 arasında fotoğraf kalitesi olarak fark yoktur. Hatta üzerindeki hemen hemen bütün donanımlar aynı özelliktedir. Yalnızca onun halefi olduğun için bazı üstün özellikleri vardır. Örneğin daha iyi movie çekim yapması, harici flaş desteği sağlaması gibi. Eğer bu özellikler senin için çok önemli değilse, daha ucuz olan C-765 i tercih edebilirsin.

Oly C-765 ile ilgili forumda arama yaparsan bir çok yararlı konuya ulaşabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: holydreamer

Optik zumun, tripod kullanmak istemediğin için önemli olmadığını söylemişsin. Oysa ki ultra zum bir makine aldığın zaman, zumun tripodsuz da olsa ne kadar büyük bir nimet olduğunu anlayacaksın.

Bu manâda düşünürsek, Olympus C-770 seçim sırasında ilk sırada olacaktır. Yüksek fiyatı içinse şöyle bir önerim var.

Olympus C-770 ile Olympus C-765 arasında fotoğraf kalitesi olarak fark yoktur. Hatta üzerindeki hemen hemen bütün donanımlar aynı özelliktedir. Yalnızca onun halefi olduğun için bazı üstün özellikleri vardır. Örneğin daha iyi movie çekim yapması, harici flaş desteği sağlaması gibi. Eğer bu özellikler senin için çok önemli değilse, daha ucuz olan C-765 i tercih edebilirsin.

Oly C-765 ile ilgili forumda arama yaparsan bir çok yararlı konuya ulaşabilirsin.

Çok doğru tespitler.

• O zaman Olympus c 770 almaya değer diyorsunuz. Zaten örnek fotoğraflar gayet iyi fakat diğer tarafta canon var sonuçta ve belli bir fiyat farkı Fiyatı aydınlar foto'da 821ytl
    A95 769ytl
    A520 608ytl

haftaya gelecek bir terslik olmaz ise alacağız artık yardımlar için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Canon 60d vs 700d
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.