Bildirim
olympus e-pl1 hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Size kullanıcısı olarak şöyle cevap vereyim... Açtığım başlıkta...
-
http://forum.donanimhaber.com/m_43921546/mpage_1/key_/tm.htm
-
Benim o parayı hak etmez dediğim fiyat o zamanlar 1600 lira gibi bir para idi. Şimdi 850-900-1000 liraya falan alınabilecek çok iyi makinalardan birisidir bence ama dediğim gibi eksi yönlerini bilerek alıyorsanız :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 16 Temmuz 2011; 12:38:31 > -
bu makineyi alıpta düğün fotoğrafı çekmem. dış mekan çekimlerinden şikayet etmiştiniz. raw mı çekmemiz gerekiyor? yeni bir lens istemez herhalde? -
yav paşam, bütün konuyu sabırla okudum. benim acayip kafam karıştı. ama epl 1 alacam galiba. binelim bir alamete -
Türkiye için 850 TL güzel fiyat.
Bence alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odéon -- 16 Temmuz 2011; 14:31:28 > -
Evet, kafa karıştıracak bir durum yok 1300-1600 lira gibi fiyat için hiç iyi bir makina değil demiştim. 850'ye alınabilecek en iyi makinalardan biri ama bir uçan kuş fotoğrafı, koşarken güzel fokuslanmış çocuk fotoğrafı falan görürseniz haber verin bu makina ile çekilmiş :) (Haa var ama flickr'da gördüğüm belki 100 fotoğraftan 1-2 tane, neden? İşte dediğim şeyden) -
sipariş verdim bakalım. netice nasıl olacak acaba? çocukların fotoğrafını çekecem derken taş kayamı çekecez? -
Hayırlı olsun faraka
Aslında bir yandan sevindim, forumda açtığım pl1 başlığında tek tabanca sürdürüyordum fotoğraf paylaşımlarını ve tecrübelerimi. Bir çok arkadaş katılımları ile konuyu oldukça zenginleştirdi tabi, her birine teşekkür ederim. Sen de katılırsın artık yorumlarınla, tecrübelerinle ve fotoğraf paylaşımlarınla. Ayrıca ben iyi fotoğraf çekmeyi bilmiyor olabilirim. Siz çocukların(ızın) çok başarılı fotoğraflarını çekersiniz belki de ve bana da inceliklerini öğretirsiniz ! Kim bilir ? ...ve hatta neden olmasın ? ...ve aslında bu bir temenni :) yapabilirsek böyle koşan zıplayan, uçan kaçan şeylerin fotolarını da çekmeyi makinaya o zaman güzel diyebileceğim işte :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X