Şimdi Ara

OLYMPUS FE-115 5MP nasıl 200ytl kdv dahil alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cihaz sıfır bu fiyata nasıl alınırmı yada
    OLYMPUS FE-140 6.0MP 259 ytl tercih edeyimmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klimaservis -- 27 Eylül 2006; 16:47:06 >

• bnce alınır ! nerden alcaksın bize de söler misin ?
  • EVKUR
  • kesinlikle alınır... mükemmel bir fiyat... Ancak fE140 ı tercih et derim... Ekranıyla ve diğer özellikleriyle çok daha üstün bir makina... 59 Ytl hiçbişey diil... Kesinlikle fe140 ı al...
  • bence alınmaz niye mi çünki ben f140 aldım 370ytl 1gb hafıza kartı+çanta+2kalem pil şarj cihazı dahil.

2gün her ortamda fotoğraf çektim fakat çektiği fotoğraflar hiçde kaliteli değil 6mp diyor bence yazılımla

6mp ışığın yetersiz olduğu yerde kumlanma had safhada video kaydı çok kötü ve sesiz. aldığım yere götürüp

değiştireceğimi söyledim o fiyat aralığında ellerinde sadece 415 ytl'ye kodak v530 vardı değişmek için

pazarlık şansımda kalmadı kodak v530'ü aldım. olympus f140'a on basar. üstelik olympus xd hafıza kartı

kullanıyor o da biraz pahalı. hafıza kartı dedim de aklıma geldi çektiğin fotoya bakarken geçişler o kadar

yavaş ki arada ihtiyaç giderilebilir. olympus 'un bence alt seri bu modelleri alınmaz.
  • peki sizce samsung digimax 500 tercih etmelimiyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.