bu ıkısınden bırını dusunuyorum.karar veremedım fıyat olarak degılde ozellık ve kullanım bakımından yardımcı olursanız sevınırım. Olympus FE-280 * 8 megapiksel *ince metal govde (19.1mm) *yuz tanıma teknolojisi *3 optik yakınlastırma *20 sahne modu *TruePic III görüntü işlemcisi *Sarjlı turkce dıl destegı yok
Samsung S760
SAMSUNG S760 Dijital Fotoğraf Makinesi # 7.2 MP # Türkçe Menü # 3X Optik Zoom, 3X dijital zoom # 2.4” LCD (230k piksel) # ISO 1000 # Dijital Resim Sabitleme –DIS # Yüz tanıma # 10 Sahne Modu # Düşük Pil Tüketimi # Sesli video çekimi ( MJPEG VGA 30 fps) # 2xAA Pil
sen ne yap et samsung al olmpyusu ben kendim kullanıyorum hiç memnun değilim çekimlerinden.
isterseniz inanmayın ama akşam saatlerinde örnek çekimden resim yükleyeceğim.
yanlız güneşli havalarda güneşe ters tutarsanız çok güzel çıkıyor,iç mekan çeikimleri iyi birazcık noise oluşuyor. sonrasında geçe çekimi tatmin edici kadar değil. yakın çekimde yapılan çekimler başarısız. sıfır zoomda yapılan çekimlerde çok başarılı değil.
tesekkurler ılgın ıcın.smsung alcam galıba.
fe 360 a bak bu daha güzel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme