Şimdi Ara

Olympus Mju 850 SW - Su Geçirmeyen Fotoğraf Makineleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Özel bir iş sebebiyle bir tane kendiliğinden su geçirmeyen fotoğraf makinesi almalıyım. (hardcase ya da softcase olmayacak, şimdidien öneriler için teşekkürler.)

Önümde en uygun model Olympus Mju 850 SW olarak gözüküyor. http://www.letsgodigital.org/tr/18029/olympus-mju-850-sw/ ancak bu makine ilgili hiç bir bilgi sahibi değilim.

Kullanan, kullanmış olan, bir tanıdığı kullanan ya da her hangi bir şekilde bu alet ile ilgili bilgisi olan varsa bana kısaca artı ve eksierinden bahsedebilir mi?

Çok teşekkürler.

• Kullanan biris ile tanismistim.Ben dicapac in yumusak kilifi ile ugrasirken o rahat rahat cekiyordu.Su altinda cektigi fotograflara sadece LCD den baktim iyi gorunuyordu.Konustugumda da cok memnun oldugunu soylemisti.Ama modeli 850SW degil 790SW idi.
  • bilgi için teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: parantezz

....
  • hocam bu makineyi 1 senedir takip ediyorum , zaman zaman da olympus başlığına yazdım ama sanırım almış yada kullanmış bir forum kullanıcısı yok. bunun yeni modeli çıktı. 1030 sw . çözünürlüğü daha yüksek . biraz daha gelişmişi.
    dubaiden aldırayım demiştim , oradaki satıcılar bu modeli hiç duymamış gibi davranmışlar.

cihazı dükkanlarda gördüm.. şık ve kullanışlı. ancak test etme şansım olmadı . ilk makine olacaksa düşünmeden alın derim. çünkü piyasada muadili yok . internette test edenler memnun kalmışlar. duşta havuzda sorunsuz kullanmışlar.
  • çok saolun...

başka bilgisi olan var mı?
  • herkese iyi bayramlar,

konuyu biraz hortlatmış gibi olucam ama bu makine ile ilgili bilgisi olan varsa bana destek olursa sevinirim.

teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.