Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Olympus Omd Mark 2 Fotoğraf Makinesi - Youtube için Video Kamera Satın Al 27 Eylül 2021 14:24 1 1 Olympus Omd Mark 2 Fotoğraf Makinesi - Youtube için Video Kamera Merhaba arkadaşlar cihazı ürün çekimi için almıştım elimde iki tane cihaz olduğu için bunu satıyorum. Cihaz tasarım olan küçük eski görünümlü bir cihaz olmasına rağmen çok teknolojik pratik ve etkili bir cihaz. Şarj aleti, 14-42mm lensi - kutusu ve belgeleri ile gönderilecektir. Cİhazda çizik yoktur. 7k Shutter vardır hepsi iç çekimde kullanılmıştır. Detaylı incelemelerine youtube ve internet üzerinden erişebilirsiniz.Fiyat: 3000 TL (Kargoyu ben karşılıyorum)(Mng veya sürat ile)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kütahya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone 6 | Pil ve Hoparlör Yeni Değişti | 16 GB Olympus Omd Mark 2 Fotoğraf Makinesi - Youtube için Video Kamera Jack Wolfskin 70 LT Sırt Çantası 170 TL