Şimdi Ara

Olympus Pen E-PM1 699 TL-hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hızlaldada aynı fiyat çanta hediyeli bundada 25tl bonus var ikiside iyi ben hazıranın 1 inde falan alacam inşallah.
  • Arkadaşlar halen alınabilir bir makina ise şuan sipariş vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ehlika

Arkadaşlar halen alınabilir bir makina ise şuan sipariş vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Hakkında bilginiz ne durumda ? Lensi değiştirilebilir olduğunu, lensinin özelliklerini vb. makinanın özelliklerini biliyor musunuz ? Yani bilinçli tüketici konumunda mısınız ? Makina bilen için çok iyi bir fiyata. Gerçi bilmeyen için de çok iyi fiyata. Çünki bu fiyatın üzerinde fiyatlara kompakt makina satıyorlar.
    -
    Şuradan Türkçe kullanım kitabını da indirip bir göz gezdirin
    http://www.olympus.com.tr/site/rmt/media/consumer/pim/_manuals_ss2011_/E-PM-1_MANUAL_TR..pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 15 Mayıs 2013; 0:08:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Arkadaşlar halen alınabilir bir makina ise şuan sipariş vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Hakkında bilginiz ne durumda ? Lensi değiştirilebilir olduğunu, lensinin özelliklerini vb. makinanın özelliklerini biliyor musunuz ? Yani bilinçli tüketici konumunda mısınız ? Makina bilen için çok iyi bir fiyata. Gerçi bilmeyen için de çok iyi fiyata. Çünki bu fiyatın üzerinde fiyatlara kompakt makina satıyorlar.

Evet makina hakkında bilgim var bir iki sene.önce baya incelemiştim uzun zamandan beri piyasayı takip etmiyorum o yüzden sordum halen alinabilir mi diye acaba yarına kadar kalırmı

• quote:

Evet makina hakkında bilgim var bir iki sene.önce baya incelemiştim uzun zamandan beri piyasayı takip etmiyorum o yüzden sordum halen alinabilir mi diye acaba yarına kadar kalırmı

Valla o konuda bir şey diyemem... Saat de geç oldu ama, hani belki şu saatten sonra pek alan çıkmaz diye düşünülebilir tabi. Gerçi başka yerlerde de aynı fiyata var diye yazanlar olmuştu forumda. Yarın yada şu an sizin için fark edecek olan ne ? Bugün artık yarındır :)
  • quote:

quote:

Valla o konuda bir şey diyemem... Saat de geç oldu ama, hani belki şu saatten sonra pek alan çıkmaz diye düşünülebilir tabi. Gerçi başka yerlerde de aynı fiyata var diye yazanlar olmuştu forumda. Yarın yada şu an sizin için fark edecek olan ne ? Bugün artık yarındır :)

Kafam allak bullak şuan daha sakin kafa ile halletmek istiyorum ama neyse hayırlısı yarına kalırsa alırım kalmazsa nasip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kafam allak bullak şuan daha sakin kafa ile halletmek istiyorum ama neyse hayırlısı yarına kalırsa alırım kalmazsa nasip

Öyle ise tabi ki önce can... Zaten burada bitmesi demek her yerde bitmesi demek değil. Bulursunuz yine bir yerlerde... Siz kafanızı dinlendirin... hayırlı geceler...
  • Hızlı alda 55-60 liralık çanta hediyesi var. Şuan en iyi f/p ürünlerinden birisi bence.
  • Peki lens bulmak sıkıntı olur mu ilerde ve fiyatları ne kadardır.

• quote:

Peki lens bulmak sıkıntı olur mu ilerde ve fiyatları ne kadardır.

Lensleri asiri pahali ama adaptorlerle diger marka lensler takilabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: har3

quote:

Adabtör işi nasıl oluyor örmek bir resim felan var mı

• quote:

quote:

quote:

Misal şöyle bir adaptör ile
    http://www.ebay.com/itm/Olympus-OM-lens-MICRO-4-3-M4-3-adapter-GH1-E-P1-E-P2-/270647299393?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D261%26meid%3D7671528223167935547%26pid%3D100005%26prg%3D1088%26rk%3D2%26sd%3D200923437647%26
    -
    Şöyle bir "Olympus OM" yazan lenslerden herhangi birisini kullanabiliyorsunuz
    http://www.ebay.com/itm/Olympus-OM-50mm-f18-Zuiko-Auto-S-Lens-5018-CLEAN-686WARRANTYFREE-USA-SHIP-/140976596610
    -
    Maliyeti gayet ekonomik olduğu gibi lensin kalitesi de çok iyidir. Arkaplan öldürme konusunda da harikadır bu lens mesela. Elbette bunun bir farkı da oluyor. Makina bu şekilde takılan lens ile otomatik odaklama yapamıyor. Kendiniz el ile odak halkasını çevirerek netlemek istediğiniz yeri ayarlayıp çekiyorsunuz. Olympus OM olarak zum lensler de bulabilirsiniz.Bununla da sınırlı değilsiniz. Canon, Nikon vb. lenslerin de Olympus makinanıza uyumunu sağlayacak benzer adaptörler mevcut. Bulabileceğiniz herhangi bir lensi almadan evvel adaptörünü bulursanız işiniz garanti olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 15 Mayıs 2013; 12:07:41 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Misal şöyle bir adaptör ile
    http://www.ebay.com/itm/Olympus-OM-lens-MICRO-4-3-M4-3-adapter-GH1-E-P1-E-P2-/270647299393?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D261%26meid%3D7671528223167935547%26pid%3D100005%26prg%3D1088%26rk%3D2%26sd%3D200923437647%26
    -
    Şöyle bir "Olympus OM" yazan lenslerden herhangi birisini kullanabiliyorsunuz
    http://www.ebay.com/itm/Olympus-OM-50mm-f18-Zuiko-Auto-S-Lens-5018-CLEAN-686WARRANTYFREE-USA-SHIP-/140976596610
    -
    Maliyeti gayet ekonomik olduğu gibi lensin kalitesi de çok iyidir. Arkaplan öldürme konusunda da harikadır bu lens mesela. Elbette bunun bir farkı da oluyor. Makina bu şekilde takılan lens ile otomatik odaklama yapamıyor. Kendiniz el ile odak halkasını çevirerek netlemek istediğiniz yeri ayarlayıp çekiyorsunuz. Olympus OM olarak zum lensler de bulabilirsiniz.Bununla da sınırlı değilsiniz. Canon, Nikon vb. lenslerin de Olympus makinanıza uyumunu sağlayacak benzer adaptörler mevcut. Bulabileceğiniz herhangi bir lensi almadan evvel adaptörünü bulursanız işiniz garanti olur.

Peki 800 tl civarı 1100d var buna kıyasla o nasıl olur daha ileriye dönük gibi çekim kalitesi olarak hangisi daha iyidir benim için taşınabilirlik önemli değil.

• quote:

quote:

m43 sistemin lensleri pahalı değil ve kolayca bulunabiliyor. Aksini söylüyorsanız bir kaç örnek gösterin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahmurat

quote:

quote:

m43 sistemin lensleri pahalı değil ve kolayca bulunabiliyor. Aksini söylüyorsanız bir kaç örnek gösterin lütfen.

Pen lerin lensleri 700 1000 lira gosteriyodu m.zukio marka ucuzsa superhttp://www.hepsiburada.com/liste/mzuiko-dijital-45mm-118-et-m4518-gumus/productDetails.aspx?productId=ftobjktmzuiko45m&categoryId=97096

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydenz -- 15 Mayıs 2013; 14:01:12 >

• quote:

Peki 800 tl civarı 1100d var buna kıyasla o nasıl olur daha ileriye dönük gibi çekim kalitesi olarak hangisi daha iyidir benim için taşınabilirlik önemli değil.

1100D gövde olarak daha kullanışlıdır. Fotoğraf imaj kalitesi olarak da denktirler diyebiliriz. 1100D'yi tercih eder iseniz üzerindeki lensin IS lens olmasına dikkat edin. 800 TL civarı satılanlarda genellikle DC lens veriyorlar, o lens titreşim önleme sistemi olmayan lenstir ve sizi üzebilir. Neden hiç net çekemiyorum deyiverirsiniz !..
  • quote:

quote:

1100D gövde olarak daha kullanışlıdır. Fotoğraf imaj kalitesi olarak da denktirler diyebiliriz. 1100D'yi tercih eder iseniz üzerindeki lensin IS lens olmasına dikkat edin. 800 TL civarı satılanlarda genellikle DC lens veriyorlar, o lens titreşim önleme sistemi olmayan lenstir ve sizi üzebilir. Neden hiç net çekemiyorum deyiverirsiniz !..

Hehe geçen hanıma 1100D aldım lensine filanda bakmamıştım, MediaMarkt'dan iteleyivermişler DC lensi :) Haberim de olmadı taaa ne zaman sonra gördüm... Yanında 18.55 is hediyeli bi başka lens bulursam 1 taşla 2 kuş yapmayı bekliyorum :) 2. elden filan...

• quote:

Orijinalden alıntı: BLoWeR
    Hehe geçen hanıma 1100D aldım lensine filanda bakmamıştım, MediaMarkt'dan iteleyivermişler DC lensi :) Haberim de olmadı taaa ne zaman sonra gördüm... Yanında 18.55 is hediyeli bi başka lens bulursam 1 taşla 2 kuş yapmayı bekliyorum :) 2. elden filan...

Geçmiş olsun... Tek gövde 1100D ve 18-55 IS ile fiyatlarına bakıyorum (yurtdışında) arasında 150 TL fark var. DC lens olunca tek gövde ile arasındaki fark herhalde 50 TL falan edecektir. Yani satışta aralarındaki fark 100 TL falan diye tahmin ediyorum.
  • fotozeynepte 630 lira ama 3 taksit
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.