Şimdi Ara

Olympus Pen E-PM2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel günlerde ve seyahatlerde kullanma amaçlı küçük ama yine de kaliteli fotoğraflar veren bir makine arayışımın sonucu olarak Olympus E-pm2'de karar kıldım gibi. dpreview ve imaging-resource karşılaştırmaları sonucunda bi kaç yerde okuduğum gibi e-pm2'nin Olympus'un en çok beğenilen aynasız modellerinden OM-D E-M5 kadar kaliteli çekim yaptığına kanaat getirdim. Yine de varsa kullanıcıların yorumlarını almak isterim. Bir de nerden satın alacağım sorunuyla karşı karşıyayım. Küçük bir yerde yaşadığım için burda bulabileceğimi sanmıyorum. Teknosa, Bimeks gibi mağazalarda da satılmıyor (nedenini bilen varsa söylesin). İnternette alınır mı ya da, hangi site ne kadar güvenilir bilmiyorum.
    Şuralarda buldum.
    http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=7438
    http://www.fotografekipmanim.com/page.php?act=urunDetay&urunID=1969&name=olympus-e-pm2-triple-kit-14-42mm-lens-40-150mm-lens-15mm-body-cap-lens-gumus-
    http://www.novafotograf.com/OLYMPUS-E-PM2-TRIPLE-kit-14-42mm-Objektif-40-150mm-Objektif-Body-Cam-15mm-Objektif,PR-6686.html?ref=iyi.net
    Bi dehttp://www.getolympus.com'da satılıyormuş ama tükenmiş tekrar gelmesini beklesem mi acaba? Yakınlarda İstanbul'a gideceğim ordan daha uygun veya daha güvenilir şekilde alabileceğim bi yer var mı acaba?
    Çok fazla soru sordum biliyorum ama son olarak 1000 tl civarı başka öneriler varsa onları da alabilirim.
    Şimdiden yorumunu esirgemeyen herkese teşekkürler

• kimse yazmayınca ben yazayım dedim, öncelikle belirteyim fotozeynep'te çalışıyorum.

makina seçiminiz doğru, kalitesi tatmin edecektir.

olympus markası teknomarketlerin ağır şartlarından dolayı artık sadece bayilerde satılıyor.

sitemiz güvenlidir, sorun yaşamazsınız. içiniz rahat olsun.
  • neden ki N kullanıcısına yanıt
    E-PM2 çok iyi bir tercih, benim de favorim...

fotozeynep olympus satan bildik ve güvenilir bir firmadır, hakkında şikayet hatırlamıyorum...

@neden ki

ek: fiyatı daha uygun ve vizörü de bulunan panasonic g3 tavsiye edebilirim, 799 lira... http://www.hepsiburada.com/liste/panasonic-dmc-g3k-14-42-lens-kit-16-mp-30-slr-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ftslrpandmcg3k&categoryId=60002029

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 13 Ağustos 2014; 17:45:09 >

• arkadaşlar , olympus e-420 fotoğraf makinemi 2. elden satmak istiyorum , 350 tl olarak fiyat koydum , fazlamıdır sizce , yoksa normalmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: güvenli46

arkadaşlar , olympus e-420 fotoğraf makinemi 2. elden satmak istiyorum , 350 tl olarak fiyat koydum , fazlamıdır sizce , yoksa normalmi ?

Fiyat normalde niye buraya yazdın adamın konusunu trollüyorsun bu arada pm2 iyidir ancak mod kadranı yok bu yüzden dokunmatik ekranı kullanarak işlem yapacaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusura bakma dostum , ulaşamadım kimseye , burdan yazdım
  • @baberti @Serdarbagtr20
    Cevplarınız için teşekkürler. Vizör ve mod kadranının genel işlevlerini ve bu makinede olmadığını biliyorum fakat daha önce bu tarz bi makine kullanmadığım için bunların olmamasının dezavantajları konusunda bir iki bi şey söyleyebilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: neden ki
    ...Vizör ve mod kadranının...olmamasının dezavantajları konusunda bir iki bi şey söyleyebilir misiniz?

vizör olmayınca lcd ekrana mahkumsunuz, vizörden kadraj yapmanın keyfi başkadır, ayrıca gündüz lcd ekranlarda parlama olur ve bir şey görülmez, elinizle ona gölge yapmanız gerekir...vs...

mod kadranı hızlı ulaşım için yararlıdır, bir programı seçmek için menüye girmek zorunda kalmazsınız...

ayrıca pan. g3 modelinde döner ekran var ki bu ekstra ile benim açımdan yarışmayı kesin kazanır...zamanında fiyatı düşsün diye beklediğim halde inatla 1.850'nin altına düşmeyen makinadır g3...ben alamadım siz fırsatı kaçırmayın, ideal bir makina bence...

ancak e-pm2'nin de hakkını yiyemem, çok iyi makinadır, parasını kesinlikle hakeder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 15 Ağustos 2014; 0:45:55 >

• Evet baberti haklı birde kullanım hızınız %75 kadar düşecek ve bencede g3 çok daha iyi (kullanım açısından) ama pm2 ninde titreşim engelleme sistemi imaj kalitesi iso başarımı çok iyi burada sizin tercihiniz kullanım kolaylığı mı yoksa imaj kalitesi mi seçim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Serdarbagtr20 @baberti
    Kullanım kolaylığından çok çekim kalitesi derim ben ama yine de sanırım makineyi elime alıp biraz kurcalamadan, bi kaç çekim yapmadan internet üzerinden inceleyip bu kadar para vermek pek doğru olmayacak. G3'ü de inceleyeceğim ısrarla tavsiyeniz üzerine. İstanbul'da güvenebileceğim mağaza adı verebilir misiniz peki bu makineleri bulabileceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neden ki

@Serdarbagtr20 @baberti
    Kullanım kolaylığından çok çekim kalitesi derim ben ama yine de sanırım makineyi elime alıp biraz kurcalamadan, bi kaç çekim yapmadan internet üzerinden inceleyip bu kadar para vermek pek doğru olmayacak. G3'ü de inceleyeceğim ısrarla tavsiyeniz üzerine. İstanbul'da güvenebileceğim mağaza adı verebilir misiniz peki bu makineleri bulabileceğim?

istanbulda mağaza çok ama 800-1000 liraya o makinaları satmıyorlar...ucuz almak istiyorsanız internet üzerinden sipariş vermek lazım...

eğer mağazada inceleyip internetten alırım derseniz (onlara ayıp olacak ama) sirkecide fotografium, fotoğraf dünyası, aras foto ve hayyam pasajı çevresindeki diğer satıcılardan görebilirsiniz...eğer pazarlıkla uygun verirlerse direkt o mağazaların birinden alabilirsiniz, olmazsa fotozeynep veya hepsiburada üzerinden alırsınız...

• Merhabaar. Bende konuya dahil olmak istedim. Aynen e-pm2 ile panasonic g-3 arasında kaldım. e-pm2 1000 tl g-3 ise 800 tl. Anlayan arkadaşlar biraz daha yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak.17

Anlayan arkadaşlar biraz daha yardımcı olabilir mi?

hangi konuda?..
  • Teknik ve kalite açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak.17

Teknik ve kalite açısından.

cevaplar yukarıda...
  • Zamanında epm1 kullandım bende sizin gibi kullanım kolaylığını 2. planda tutuyordum ama çok önemli olduğunu anladım. Tekeri çok aradım. Bu yüzden bütçeniz de madem 1000 tl civarı fotozeynepte epl5 şu anda 1099 tl dokunmatik bükülebilir ekran ve mod tekeri farkı var epm2 den.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.