arkadaslar ben kerem751_TR olypusta olanlar tanır lv 65 tir ve guıldım 4 olcak yakında saglam dost unıonlarımız var yeni takım arkadasları arıyorum gelmek isteyenler mail atsın yada pm atsın oyunda lv farketmez gelin yeterki
gelirim ama şu anki guildimden nasıl çıkacağımı bilmiyorum.
lvl 21 olurmu?
tabiki her lvli alırım
guuıldden cıkmak için guilcıye gıdın 3, dıradkını tıklayın ve yesleyın o kadar bana oyunda iken pm atın ben size tarif ederim kerem751_TR yada PRENSES_ e pm atın o benım muavınımdır
kerem751_TR ye yarın pm atacağım oke alıcaksın demi?
arkadaslar ben saat21 02 arası ve pazar gunleri full kasarım o zaman atın yada PRENSES_ adlı kişiye atın o benim kankamdır oda sabah 09 aksam24 e kadar oyundadır cunku kafeci lv farketmez
herkes gelsin yuksek adamlarda ihtıyacım var yakında savaslar baslıcak genede gelin siz
quote:
Orjinalden alıntı: kerem751
herkes gelsin yuksek adamlarda ihtıyacım var yakında savaslar baslıcak genede gelin siz
bu resim ne baba
bende gelirim ama olympustaki adamın lvl şu an düşük biraz kasarım sonra
krem benim lwl 20 21lwl olacam ama merak ettiğim bişe var ikinci haritaya kaç lwlde gidiliyo dowhangın ilersinde işınlanma yerevarama siftle tıklıyom olmuyo pm atarsan sevinirim
ben 24 full str bladeım gelıom
gelirim kardes ne demek lvl 24 olur dimi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme