Şimdi Ara

OLYMPUSÇULAR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
0
Favori
43.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence sp570 e o kadar para verme.ona 1100ytl verene kadar e410 veya e510 bakabilirsin.neredeyse aynı para.veya 600ytl ye sp550 al.

http://www.fotozeynep.com/ buradan fiyatlara bakabilirsin
  • sp 570 uz'da video çekim esnasında optik zoom kullanılabiliyor mu(malum 560 uz da optik zoom kullanılamıyor du)
  • sesli video da optik zoom yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

sesli video da optik zoom yok.

yani sp 560 uz nin 20x optik zoom yapılmış hali ,videosu sesli iken optik zoom lu olsaymış albenisi yüksek olacaktı ama ,kısmet canon s5 ıs 'miş demekki
  • sp570 te 2.33 lük sensör ve 10mp çekim yapıyor.ayrıca lcd si daha büyük(sp560 la kıyasladım)eğer önceliğiniz video çekimi ise bunların hiçbirini almayın zaten direk video kamera alın.bir fotoğraf makinası alırken video özelliği en büyük etken olmamalı.bu arada dijital zoom yapabiliyorsunuz bunlarda
  •  OLYMPUSÇULAR
  • Elbetteki video özelliği öncelik taşımaz ama madem ki bu özellik var o zaman bunun da daha iyi şartlarda çekim yapanını almak lazım diye düşünüyorum (fotoğraf çekim kalitesi aynı segmentte olan makinelerde bizim gibi amatör olarak fotoğrafla uğraşanlar için birbirine yakındır )
    Bu arada eski fuji S 5500 makinemi elden çıkardım yeni bir makinenin araştırmasında olduğum için çeşitli topic lerde fotoğraf makinesi özellik soruşturmalarım devam ediyor ve benim için çok faydalı olduğunu söylemeliyim.
  • olympus un DSLR sini kullana varmı.Çok iyi DSLR yapmaya başladılar.

E-3 ün en uygun nerden bulunabileceğini bilen varmı.(spot da olabilir.)
  • mju 1020 ve fuji f50fd ne dersiniz hangisi.
  • 2 gündür olympus E-410 kullanıyorum. Daha önce sony n1 kullanıcısı olarak biraz daha gelişmiş makine arayışına girdim. Nikon mu canon mu araştırması yaparken, Ankara Electroworld mağzasının ilanını gazete de görünce E-410'u araştırmaya başladım. Dpreview ve lets go digitaldeki incelemeleri de okuyunca aynı gün makineyi aldım. İlk defa slr makine kullanıyorum ancak ilk denemelerimde makineyi oldukça başarılı buldum. Şu an da manuelden çok otomatik ayarları kullanıyorum. Deneyimim çok fazla olmadığı için söyleyebileceğim ilk şey çok doğal resimler elde ettiğim. Kesinlikle fotolar çok kaliteli. Makine çok seri. Compak makinelerin en büyük eksikliği flaşsız çekimlerdeki düşük kalite ve noise etkisi bu makinede yok. (Tüm SLR makineler gece çekimlerinde ve flaşsız çekimlerde slr like ve compac makinelere göre çok daha hızlı ve kaliteli görüntüler yakalarlar.) Yüksek ISO ayarlarında noise etkisi çok az, zaten bu özelliği lets go digital sitesinde önemle belirtilmiş ve çok başarılı bulunmuş. Ayarlar çok fazla opsiyona izin veriyor. Üzerinde gelen standart kit 14-42, çok fazla zoom'a izin vermiyor sanırım 4x. zoom. Ancak kaliteli resimlere katkısı büyük. Makine içindeki tozu temizleyecek sensör bile bulunmakta, bir tek gövdeden titreşim önleme özelliği yok. E-510 modelinde bu özellik var ancak makine 1,700.-YTL. E-410'u ise kampanya fiyatı olarak peşin 699.-YTL ile alabilirsiniz. Vadeli isterseniz 799.-YTL idi. Ancak ben alırken ellerinde 3 adet kalmıştı. Sonuçta SLR makine almak isteyip bütçesi yeterli olmayanlar ya da compac makinelerin handikaplarından sıkılanlar için yeterli olacaktır.

Saygılarımla.

Örnek Foto:

Abanttan kareler (sadece boyutlar küçültülmüş olup, oynama yoktur. Makinenin noise giderme opsiyonu normal ayarındadır.)

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

• makinen çok güzel hayırlı olsun güle güle kullan.sp550 ile acemiliğimi attıktan sonra böyle birşey bende alıcam.yaza falan alırım heralde.yeni fotolar bekliyoruz
  • olympus topic de iş yok. kimse cevap bile yazmıyor.vazgeçtim. cevaplamayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: honest0101

olympus topic de iş yok. kimse cevap bile yazmıyor.vazgeçtim. cevaplamayın.

sonuçta herkesin işi gücü var ve bu topiğe girenlerin hemen hemen hepsi (bende dahil) öğrenci ve malum sınava hazırlanıyorlar,bu yüzden de hafta sonu girebiliyorlar topiğe.biz cevap yazmadık diye almaktan vazgeçmişsin eminim ki bu topikte o modelleri kullanan yoktur büyük ihtimal. al deriz alırsın sonra da ''çok kötü makineymiş sizin yüzünüzden aldım dersen ne olacak????''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Johnnie -- 25 Nisan 2008; 21:17:05 >

• fazla resim çekemiyorum kusura bakmayın,yaza şenlendiririz artık
     OLYMPUSÇULAR
  • cekebildigim en iyi ay fotolarım ama calısmalarım devam edecek yakında burda bu topikte

OLYMPUSÇULAR

bu kesilmiş hali

OLYMPUSÇULAR

• biraz daha sp-560uz

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skaya35 -- 26 Nisan 2008; 1:53:15 >

• diğer topiklerde görünce imrendim ve bende çekmeliyim dedim,makinemde manuel mod olmaması biraz düşündürdü damlalar net çıkmaz dedim ama auto modda(makro açık)makine enstantaneyi 1/250 yapınca olympusu bir kez daha takdir ettim
    NOT:sadece picasa da kontarst ayarı yapıldı.

OLYMPUSÇULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Johnnie -- 26 Nisan 2008; 20:19:09 >
  • E-410 ile cam arkasından bir Ankara manzarası.

OLYMPUSÇULAR

Makineyi aldığım günden beri güneşli gün olmadı pek. Nadir yakaldığım sabah güneşi ile 3 örnek.

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

Saygılarımla.

• biraz makro cektim eklemek istedim buyrun iyi seyirler malum hafta sonu hava sisliydi izmirde acık havayı cekemdim

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

• @eiskent... hava güneşsiz de olsa makinenin performansı şahaneymiş yaw
    @skaya35... sabah sabah içimi açtın valla çiçekler pembe pembe ooohhhh

5.sayfayada ilk yazan ben olmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Johnnie -- 27 Nisan 2008; 11:06:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.