Şimdi Ara

OLYMPUSÇULAR (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
0
Favori
43.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: burak0708

@eiskent... hava güneşsiz de olsa makinenin performansı şahaneymiş yaw
    @skaya35... sabah sabah içimi açtın valla çiçekler pembe pembe ooohhhh

5.sayfayada ilk yazan ben olmuşum

tesekkür ederim burak0708 ben sadece doganın renklerini olympus sayesinde digitale aktarıyorum madem hosuna gitti pembe bir kac tane daha ekliyorum...
    saygılar..........

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

bir tanede kırlangıc resmi makinayı görunce iyi poz verdi

OLYMPUSÇULAR

fotograflarda herhangibir digital oynama söz konusu olmamaıstır

• Teşekkürler @burak0708. Bugün güneşi görünce bir kaç deneme çekimi yaptım, aşağıda beğenilerinize sunuyorum.

Saygılarımla.

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

• cok güzel resimler eiskent eline saglık özellikle papatya cok guzel ısıgın bol olsun
    saygılar..
  • arkadaşlar olympus 570uz modeli makine hoşuma gidiyor... olympuslarda sony ve panasonicte olduğu gibi smart zoom özelliği var mı? yüksek iso değerlerinde fotoğraf kalitesinden memnun musunuz? 560uz kullanıcıları artı ve eksilerini yazarlar mı? sonuçta bir üst modeli ilgilendiğim... çoğu sitede pek iyi puan vermemişler de
  • ayrıca fotoğraf makinalarının zoom performansları bölümüne bir kaç zoomlu foto ekler misiniz?
  •  OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

• skaya35 gül resimleri çok beğendim ne güzel bir pembe o öyle.ahh güzel izmir daha çok izmir fotoları koyarsan sevinirim bu anıt karşıyakadan galiba demii..makınanın hakkını veriyorsun bravo..

eiskent... çok güzel makrolar devamm..

buda benden yeni çektiğim makrolarımdan umarım beğenirsiniz.

OLYMPUSÇULAR

• makroya devam

OLYMPUSÇULAR
  • bu da afyona yaptığımız iş gezisinden bir hatıra.merkezdeki heykel adını hatırlamıyorum..

OLYMPUSÇULAR

not:imla hatası

OLYMPUSÇULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkntrk -- 2 Mayıs 2008; 11:13:31 >

• skaya35 ve hkntr ellerinize sağlık. Güzel yorumlarınız için teşekkürler. Yeni bir olympuscu olarak görüyorumki her fotoğraf birbirinden kaliteli. Açıkçası daha önce ben de fotoğraf makinesi seçerken olympuları hiç incelememiştim. Doğru dürüst açıklama bile pek görmemiştim Türkçe forumlarda. Şimdi bu başlık altında makine arayaşı içinde olanlar için güzel bir altyapı oluştuğu kannatindeyim. İşlerimin yoğunluğu azalınca e-410 ile ilgili detaylı bir incelemeyi yazmayı düşünüyorum. Profesyonel bir deneyimim olmadığı için bir amatör gözüden DSLR makine incelemesi olacak. Paylaşılan fotoğrafların daha da artması dileklerimle,

Saygılarımla.
  • hkntrk begendigine sevindim evet ortası izmir karsıyaka nikah sarayı yanındaki anıt o anıtın yesil gece aydınlaması ile de cok hos resimlerini ekleyecegim yakında bi turlu trimpot alıp gidemedim.. fırsat buldukca cok resim ekleyecegim buraya ama bıktırmak istemiyorum seninde resimlerin cok guzel eline saglık ısıgın bol olsun ..
    eiskent dusuncelerini okuyunca cok mutlu oldum elimden geldigince eklemeye calısıyorum ama bende amatörum
    senin de incelemeni dörk gözle bekliyorum malum makina dslr ısıgın bol olsun
    tum olmypus culara selamlar saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: skaya35

hkntrk begendigine sevindim evet ortası izmir karsıyaka nikah sarayı yanındaki anıt o anıtın yesil gece aydınlaması ile de cok hos resimlerini ekleyecegim yakında bi turlu trimpot alıp gidemedim.. fırsat buldukca cok resim ekleyecegim buraya ama bıktırmak istemiyorum seninde resimlerin cok guzel eline saglık ısıgın bol olsun ..
    eiskent dusuncelerini okuyunca cok mutlu oldum elimden geldigince eklemeye calısıyorum ama bende amatörum

bıkmak ne kelime yaw,zevkle bakıyoruz resimlerine

• quote:

Orjinalden alıntı: burak0708

quote:

hkntrk begendigine sevindim evet ortası izmir karsıyaka nikah sarayı yanındaki anıt o anıtın yesil gece aydınlaması ile de cok hos resimlerini ekleyecegim yakında bi turlu trimpot alıp gidemedim.. fırsat buldukca cok resim ekleyecegim buraya ama bıktırmak istemiyorum seninde resimlerin cok guzel eline saglık ısıgın bol olsun ..

bıkmak ne kelime yaw,zevkle bakıyoruz resimlerine

tesekkür ederim
    o zaman bir tane daha izmir bostanlı iskele civarından

OLYMPUSÇULAR

• çekicek bişi kalmadı artık sulara sardık.
     OLYMPUSÇULAR
  • burak0708 tebrik ederim cok güzel hangi ayarda nasıl cektin bende denemek istiyorum hatta degişik ısık fonlarını falan uygulayarak brawo

bostanlı iskeleden sahil
     OLYMPUSÇULAR
  • Bugün Bolu Kartalkaya mevkiindekindeydim. Birkaç güzel manzara resmini ekliyorum.

Saygılarımla.

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

• quote:

burak0708 tebrik ederim cok güzel hangi ayarda nasıl cektin bende denemek istiyorum hatta degişik ısık fonlarını falan uygulayarak brawo

bostanlı iskeleden sahil
     OLYMPUSÇULAR

eiskent,skaya35 sabah sabah gözümü gönlümü açtınız sağolun
    sağol.auto moda geliyorum.bazen makroyu açarak bazende sadece auto da basıyorum denklanşöre.
    ama sen benden biraz daha şanslısın senin makine bildiğim kadarıyla enstantaneyle oynamaya izin veriyo.enstantaneyi 1/250 1/500 gibi değerlere getirip su damlalarını daha net yakalayabilirsin

• herkese selam.fotolar çok güzel arkadaşlar devam aşağılara düşmüşüz.upışığınız bol olsun...

OLYMPUSÇULAR
  • Beyler bayanlar selamlar:) 3 senedir Olympus C 770 kullanıyorum ve acayip memnunum
    yeni makine alıcam gene Olympus istiyorum SP 560 aliim mi gözüm kapalı? yardım eder misiniz?
    artıları eskileri yazar mısınız? benim C770UZ ile karşılaştıriim

sevgiler saygılar
  • merhabalar; (olympus 560 uz kullananlar özellikle dikkat etsin lütfen)

arkadaşlar sizlere sormak istiediğim birkaç soru var(özellikle skaya sana).

fotoğraf makinesi almak üzereyim ve kafamdaki makinelerden biri de olympus sp 560 uz modeli.

öncelikle olympusun kalitesi iyi fotoğrafçılarca malümken, özellikle bu forumda neden bu kadar çok önyargı var merak ediyorum? "webcam bile ondan daha iyi fotoğraf çeker" demeye bile varmış iş.

alacağım makina çok canlı resimler çeksin istiyorum. makro çekime'de merakım var. video benim için önemli bir özellik değil.

sensör boyutu, makro çekimi, zoom özelliği... her konuda beni tatmin edecek bir makina. ancak bu kağıt üzerindeki tatmin. acaba gerçekte nasıl? diyeceksiniz ki burada paylaşıyoruz zaten. ama bana buradakiler yeterli gelmiyor. mesela hem canon s5 yada panasonic fz18 kullanıp hem de 560 uz kullanmış biri varsa arasında yaptığı kıyaslama çok makbule geçer.

mesela iso değerlerinde 50'ye kadar düşmüş olması yüksek iso'lardaki performansı hakkında beni şüpheye düşürüyor malesef. çünkü isoyu ne kadar aşağı çekiyorsa yüksek isolardaki performansı o kadar düşüktür diye bilinir. (bildiğim kadarıyla)

parayı zor kazanıyorum ve gerçekten yanlış ürüne para vermekten çok korkuyorum. fujinin ilgilendiğimi modelleri var ve o gruplara da bazı sorular sordum bu konuda. umarım sizlerde cevap verirsiniz. şimdiden teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.