Şimdi Ara

OLYMPUSÇULAR (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
0
Favori
43.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Flasla veya ucayakla cekmen lazim, o makine baska turlu iflah olmaz.
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/olympus-d-720-14mp-3lcd-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ft130200&categoryId=248

HOCAM INDIRIMDE BU URUN SIZCE FUJIS2950 YE GORE ARILARI EKSILERI NELERDIR ..
    HEDIYE OLARAK ALICAM...

EDİT : ALINDI ARKADASLAR :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losttime35 -- 21 Ocak 2012; 1:46:02 >
  • vg-110 nasıldır?
  • vg-110 fiyatına göre tek kelimeyle müthiş bir makina cihazda ki akıllı mod sayesinde her türlü çekim modunu sizin yerinize kendi ayarlayıp uzman bir fotoğrafçıymışcasına fotoğraf çekmenizi sağlıyor.Ayrıca bitmeden yetiş bimekste şuan 139 lira bu kıyağımıda unutma
  • herkese selam
    gecenlerde esimin dedesi bana OLYMPUS OM101 POWER FOCUS bir slr kamera verdi kendi kullanmadigi icin. bi tane 24 luk film bitirdim makine calisiyormu lensi govdeis fln diye gayet guzel calisiyor lensi ise OLYMPIS LENS ZOOM 35-70 F:3.5-4.5 PF. bugun tekrar bi 36 lik film bitirdim eger bu resimlerde ii cikmis ise bu makineye bi lens almak istiyorum (( NOT: DAHA ONCE BOLE BI MAKINE KULLANMISLIGIM YOK ZTN.. sadece AMATOR SAYILIRIM.. kendi orjinal makinem ise fujifilm finepix s serisi yari pro sayilabilecek bir makine neyse)) dedigim gibi olympus om 101 e yeni lens bakiyorum bu slr makine icin hangi lens kullanmaliyim ebay sitelerinde manuel veya af gibi bi seyler var nsl bir lens bakmaliyim yardimci olursaniz sevinirim cevaplarinizi bekliyorum ustatlar
    saygilar...

•  OLYMPUSÇULAR
  • sizlere cektigim bikac resmi gonderiyorum fuji ile cekilmistir.. sadece eraklyim pro falan degil.
     OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

• quote:

Orijinalden alıntı: GURKAN GOKOVA

herkese selam
    gecenlerde esimin dedesi bana OLYMPUS OM101 POWER FOCUS bir slr kamera verdi kendi kullanmadigi icin. bi tane 24 luk film bitirdim makine calisiyormu lensi govdeis fln diye gayet guzel calisiyor lensi ise OLYMPIS LENS ZOOM 35-70 F:3.5-4.5 PF. bugun tekrar bi 36 lik film bitirdim eger bu resimlerde ii cikmis ise bu makineye bi lens almak istiyorum (( NOT: DAHA ONCE BOLE BI MAKINE KULLANMISLIGIM YOK ZTN.. sadece AMATOR SAYILIRIM.. kendi orjinal makinem ise fujifilm finepix s serisi yari pro sayilabilecek bir makine neyse)) dedigim gibi olympus om 101 e yeni lens bakiyorum bu slr makine icin hangi lens kullanmaliyim ebay sitelerinde manuel veya af gibi bi seyler var nsl bir lens bakmaliyim yardimci olursaniz sevinirim cevaplarinizi bekliyorum ustatlar
    saygilar...

Esinizin dedesi mi verdi??

Italya'dan 1991 yilinda aldigimi hatirliyorumda, o kadar zaman gecmis demekki..

Umarim makinanin yanina takilan manual adaptoru vardir, o olmadan point and shoot gibi calisir.. Lens olarak power fokus'u kullanabileceginiz 70-210 araliginda bir lensi daha var. Nereden bulunur bilmek zor. Bununla beraber tum Olympus OM lensleri ile uyumludur sadece power focusu kullanamazsiniz, manual olarak fokus yapmaniz gerekir zaten power fokus'da otomatik sayilmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

quote:

Orijinalden alıntı: GURKAN GOKOVA

herkese selam
    saygilar...

Esinizin dedesi mi verdi??

Italya'dan 1991 yilinda aldigimi hatirliyorumda, o kadar zaman gecmis demekki..

Umarim makinanin yanina takilan manual adaptoru vardir, o olmadan point and shoot gibi calisir.. Lens olarak power fokus'u kullanabileceginiz 70-210 araliginda bir lensi daha var. Nereden bulunur bilmek zor. Bununla beraber tum Olympus OM lensleri ile uyumludur sadece power focusu kullanamazsiniz, manual olarak fokus yapmaniz gerekir zaten power fokus'da otomatik sayilmaz.

tesekur ederim asukrumercan
    bu arada evet esimin dedesi verdi. tum om lenslerle uyumlu ise sorun yok bitane alayim ebay dan denerim enazindan merakim gitsin ustat bu arada cektigim resimlerin neredeyse yarisi bugulu cikyor elim titriyor olabilir emin degilim yoksa baska sorun olabilirmi? birde manuel adaptor demissin one dir yaaa..bilgim yok kususra bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GURKAN GOKOVA -- 6 Mart 2012; 20:48:10 >

• Resimlerin bugulu cikmasi ile bir yorumda bulunamam ama manual adaptor ile bilgi vereyim. Normalde makina ile satilmiyordu. Boyle olunca tum foto'lar otomatik modda cekiliyor, manual adaptoru makinanin yanina monte ediyorsunuz (kucuk bir aparat) ve tum manual ayarlamalari (diyafram ayarlari vb) kontrol edebiliyorsunuz. Sizin makinanin sag yaninda diyafram ve enstantane ayarlari varsa bu oraya takilmis manual adaptordur.

Yoksa almaniz gerekir.

*** makinanin sol kenariymis simdi ebay'dan baktim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asukrumercan -- 7 Mart 2012; 8:04:15 >
  • ALINIK Olympus e-620 öncelikli sonrasında e-520 isterseniz Pentax k-r beyaz ve 28-80mm lensi ile de takas etmek bana uyar.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.